返回列表 回覆 發帖

讀聖經使我終生受用

您都弗嘅。猶大係信天主嘅,點會去搵廟妓呢?
沙文 發表於 2020/3/23 08:29

你睇過經文未㗎

後來猶大叫老友阿杜藍拎隻羊返去找數, 話明係搵:「那在厄納殷路旁的廟妓在那裏?」
您都弗嘅。猶大係信天主嘅,點會去搵廟妓呢?
沙文 發表於 2020/3/23 08:29

猶大信天主, 不過佢又娶咗個客納罕老婆,
天主叫佢唔好娶外族人, 佢咪又唔聽話。

天主成日叫人唔好呢樣過樣㗎哩。聽話既就唔使有創世第三章哩。。。。弗你哩
咁咪即係廟妓係要畀錢咯, 您又自認衰L咗嘞
Don't know where God is but the Devil is in the details
咁咪即係廟妓係要畀錢咯, 您又自認衰L咗嘞
沙文 發表於 2020/3/23 08:43

他瑪都無話佢係廟妓, 
係只係路邊一棵菜之喎

即係你在地鐵見到條正菜, 
你上前話我想少你,
佢又話:無問題, 你出得幾多?
係咯, 我話人仔3舊, 佢就制.
cheap成咁。
不過為了日後生基督, cheap都要
Don't know where God is but the Devil is in the details
cheap成咁。
沙文 發表於 2020/3/23 08:56

有價講㗎, 第二Q七折㗎
買3Q, 第4Q免費
cheap成咁。
沙文 發表於 2020/3/23 08:56

話人cheap時, 你又出會價既?

你真唔曉傾生意喎, 你話唔值3舊, 
但你一開價就3 舊, 咁人地點回你價好?
試下基督有幾cheap都得啫。
我有時赠送幾舊畀小姐薺做好心
試下基督有幾cheap都得啫。
我有時赠送幾舊畀小姐薺做好心
沙文 發表於 2020/3/23 09:03

哦。。。叫雞談心。。。。
好高雅喎!
12:35        善人從他心裡所存的善、就發出善來吖嘛
12:35        善人從他心裡所存的善、就發出善來吖嘛
沙文 發表於 2020/3/23 09:09

賤人從他心裡所存的賤, 就發出賤來

一線之差唶
係呀.
沙文 發表於 2020/3/23 09:23

無特別, 
沙文隨時都會變咗新聞主角, 換咗個名又一條新聞
到嗰陣您先貼上來, 而家都係我貼貴教相關報道
到嗰陣您先貼上來, 而家都係我貼貴教相關報道
沙文 發表於 2020/3/23 09:31

偉大神父既貼都唔少既
你唔貼唶。
唔貼, 唔等如無,
貼, 又唔等如係好多
唔等如係好多, 都唔係冇啫
有資訊就分享下啦
唔等如係好多, 都唔係冇啫
有資訊就分享下啦
沙文 發表於 2020/3/23 09:40

我無你咁幼稚嘛
你以為用醜聞便可貶低天主教時,
我唔會以為貼偉大野就可以抬高天主教地位既。

耶穌話右手做善事唔需要俾左手知
我冇咁嘅意圖喎,您誤會啫。等教友提防下之嘛
我冇咁嘅意圖喎,您誤會啫。等教友提防下之嘛
沙文 發表於 2020/3/23 10:05

咁你寫個悔改書,清白書, 慢慢向版友解釋
我有喺相關thread開頭自述心志咖
高級模式 | 發新話題
換一個