返回列表 回覆 發帖

讀聖經使我終生受用

不如教會做埋雞竇,積攢一些收入作為福傳經費,又畀機會教友榮耀神
沙文 發表於 2020/3/19 16:54

中世紀時,女修會都係雞竇啦。
    現時梵蒂岡嘅神父已經公開開設網站招募同志互相基督。不如索性由梵蒂岡主持,招攬游客,方法如下:
    梵蒂岡設一場館,游客入場,先收門票。
館內布置成迴轉壽司咁,用布圍成一圈,布幕開一百零一個窿,選一百名「神父」同妖酋,除低條褲,將屎窟窿湊到窿口,游客除低條褲,挺起陽物。旋轉開闗啟動後,游客看準目標,當心水窿口轉到面前時,用陽物向前奮力一挺,假如挺中嘅係妖酋屎窟窿,咁呢個游客全日娛樂可以免費。
    其他「神父」價格各有規定,游客可自行選擇。
    呢條橋,值得收顧問費啩﹗
閉門造車作古仔有一個特點,就係受唔起現實世界考驗
beebeechan 發表於 2020/3/24 21:25

「科普特語專家」、妖徒有「三十三億」、清代官府「有參與打教」,你作古仔都唔知面紅。
所以話「聖經」就係一群神經錯亂嘅人寫嘅。
應該夠班次睇得明我同你講乜野
beebeechan 發表於 2020/3/31 22:14

神經佬就明你講乜。反正你講乜,佢哋就(口依)(口依)哦哦。
瑪利亞生咗耶穌就無再生, 不存在有幼子。 ...
beebeechan 發表於 2020/4/1 04:28

擘大對眼睇下啦:
    「(耶穌)來到自己的家鄉,在會堂裏教訓人,甚至他們都希奇,說:『這人從那裏有這等智慧和異能呢?這不是木匠的兒子麼?他母親不是叫馬利亞麼?他弟兄們不是叫雅各、約西、西門、猶大麼?他妹妹們不是都在我們這裏麼?』」《馬太》13:54
而你又暗認咗: 你唔明我講乜。
beebeechan 發表於 2020/4/1 04:29

正常人唔明神經佬講乜有乜出奇。
冇嘢睇,「上主」都唔幫你。
你真係青頭仔洞房咁, 插錯咗入屎窟㝫都唔知
beebeechan 發表於 2020/4/4 22:41

「神父」就知道係BB仔屎窟窿先插。
高級模式 | 發新話題
換一個