返回列表 回覆 發帖

信耶穌一定保證死得特快!

嗱!
又一單證明耶穌係廢的新聞,
信耶穌一定死得特快!
不用飲毒藥手拿蛇,信了耶稣…
天堂話咁快就去到了!哈屁老鴨

「轉載」
新冠肺炎全球大流行,各國為了控制疫情持續擴散,紛紛祭出禁止外出、封城或封國政策,然而日前天主教教宗方濟各卻帶頭鼓勵神父,「應該鼓起勇氣,主動探望病人」,有許多神父因此進入重症監護病房,探望感染肺炎的病人,導致有多名神父感染新冠病毒。據悉,截至目前為止,已有18名神父死於肺炎。

https://www.ettoday.net/news/20200321/1673143.htm

https://www.chinapress.com.my/20200321/%E2%97%A4%E5%85%A8%E7%90%83%E5%A4%A7%E6%B5%81%E8%A1%8C%E2%97%A2-%E5%8B%87%E9%97%AF%E7%97%85%E6%88%BF%E6%8E%A2%E4%BF%A1%E5%BE%92-18%E7%A5%9E%E7%88%B6%E6%9F%93%E7%96%AB%E6%AD%BB/
乜神父可以進出隔離病房㗎咩?
咁大權既?

腦進水?
beebeechan 發表於 2020/3/23 02:31

你腦又進水了?問我做乜呢?問你個天主吖!
新聞講,可以唔信架笨!

屎坑聽到既新聞?
beebeechan 發表於 2020/3/23 03:11

驚呀?
神父都中招?
放心,好快輪到你,天主一定寵召你上去親吻佢!
梗係要問你哩, 
狗翕過個係你
beebeechan 發表於 2020/3/23 03:12

狗翕得過你本性經同你個淫蕩天主咧!
嗱, 截至目前為止意大利肺炎死亡宗數為4825
當中有18個係神父,
你有乜咁大驚小怪? 神父 ...
beebeechan 發表於 2020/3/23 03:48

你盲架?
睇唔到「勇闖確診病房」探望信徒!義大利18神父染肺炎死
豬咁蠢, 唔淫蕩都無乜用, 屣口罩
beebeechan 發表於 2020/3/23 03:50

係囉係囉,要豬咁蠢先會信耶穌, 唔淫蕩都無乜用,天主教徒屣口罩!自摑啦!
大家中招既機率都差唔多哩。。。。大家咁話
到時你又可以上去親身調較上主。。。。唔使係到狗吠 ...
beebeechan 發表於 2020/3/23 03:51

你on99,有冇上主已經一清二楚啦,神父一樣死,教徒一樣死,
你件廢柴耶穌淫蕩馬利亞一樣無能為力,眼光光!
你一定很快有機會上去親身調較你的三上主既!
祈禱啦,笨七!
上主要你死時, 仆街都攞你狗命哩, 
使乜搞咁多野
beebeechan 發表於 2020/3/23 06:09

係囉係囉,你件上主要你死時, 仆街都攞你beebeechan狗命,
寫下字都攞你beebeechan狗命,講電話都攞你beebeechan狗命,
你beebeechan中冠狀記得感恩(18個神父在等緊接你beebeechan去見你上主)!
記得向你件耶穌狗吠歌頌多謝上主佢啦,死老白痴!

你beebeechan仆街記得感謝你件垃圾上主賜你冠狀恩典囉,
廢柴耶穌收你件廢柴仆街教徒beebeechan係替天主教賣廣告黎既!
你猛咁抄我既說話, 舐我口水 (雖然你唔怕被傳染 covid-19 , 都要小心 covid-167呀)
証明你 ...
beebeechan 發表於 2020/3/23 07:21

你係covid粉絲,與你件167上主親吻啦!
梅瑟要死, 伯多祿要死, 保祿要死, 大衛要死, 亞巴郎雅各伯要死
點解神父唔使死? ...
beebeechan 發表於 2020/3/23 07:18

咁,你beebeechan快啲去死啦!記得感恩啦!

beebeechan可以為你件上主舔屁股,係上主賜你的恩典黎既!
如果你唔肯去,證明你不是天主教徒!

死得快, 有時都係福份嚟㗎
若你第日要臥床三, 五, 七年先死得, 日日打止痛針, 真係要因住收尾過 ...
beebeechan 發表於 2020/3/23 07:45

你肯定要天天打止痛針一直到死為止,你更加要因住收尾果幾年,因為你個口夠賤,先撩者賤果種!
你一定臥床賴屎賴尿,你的上主會用covid招呼你冚家,等你捱到生不如死,想死又死唔去,十足耶穌飣十字架咁,吊吊fing!
你beebeechan個鼠口出細菌,自己毒死你自己同冚家鏟,你天天食covid菌當飯,你係九级賤種,死落二十九層地獄油炸火燒,拔舌上刀山,永不超生!
係你自己先開口得罪人先撩者賤,老雜種!
最過引既地方就係我一陽指撩你,你就出哂水,大聲叫。。床都震埋
差啲就要潮吹咁 ...
beebeechan 發表於 2020/3/23 12:04

你又鬼拍後尾枕自己招認你係基同性侵慣犯,
開口埋口都係性侵用的字眼,
天主教是性巢果然因為有你而在此版出名了!
我又無標榜過我係聖人, 我本來就係賤人嚟㗎喎。
賤人先要信耶穌嘛。

所以, 你同我講聖經你無哥 ...
beebeechan 發表於 2020/3/23 22:10

冇錯,我的確唔夠你賤,
不過本少爺係人不犯我我不犯人!
精既就咪用罵人字眼,
亂罵人小心被人鏟冚家!
真無常識, 
菌 和 病毒 你未曉分啵
beebeechan 發表於 2020/3/23 23:09

冇錯,你的天主耶穌本性經係菌和病毒都未曉分的騙子垃圾書黎既!
#43, 我只係話你講賤野未夠班, 
唔係話你無我咁賤
beebeechan 發表於 2020/3/24 01:20

你係賤精之最,全版公認!
够淫够賤:基督徒/天主徒=當之無愧!
聖經中搵唔到菌, 病毒呢啲字㗎喎, 當年既作者都未有咁既知識
beebeechan 發表於 2020/3/24 01:22

性經不是自誇全知嗎?竟然 ‘菌,病毒’ 唔知?

你又同天誅倒米!
我好清楚, 明明係批你唔曉分,
點解你推咗落本經到?

你無野回時, 都唔使夾硬寫啲垃圾出嚟㗎喎 ...
beebeechan 發表於 2020/3/24 01:24

因為你是看性經做人的,當局者迷,踢爆你既無知係救咗你,快些離教吧啦!
全知唔係無知。
同幾千年前既人講細菌, 病毒? 
即係你會向個一歲大既細路講少, 西, 叫雞?
白痴 ...
beebeechan 發表於 2020/3/24 01:32

兜乜鬼吖,寫性經件垃圾係寫比垃圾睇的,只有做人不用腦才會認為唔可以同幾千年前既人講<細菌, 病毒>?

乜野叫做「天書」「啓示」「預言」呢?連<細菌, 病毒>都唔知既配稱上帝?
撐得咁肉酸收皮啦!

聖經中搵唔到菌, 病毒呢啲字㗎喎, 當年既作者都未有咁既知識
beebeechan 發表於 2020/3/24 01:22

夠坦白!
原來性經不是【神】寫的!

或說是你條夏虫唔可以語冰, 
你呢條虫無腳,有都係要嚟躝地,  點踼爆人 ...
beebeechan 發表於 2020/3/24 01:41

一條虫係可能踼唔到,一万十万條就唔止踢,係溶咗你都得!
高級模式 | 發新話題
換一個