返回列表 回覆 發帖

信仰與中西醫的關係

繼續 fact check ,
beebeechan 發表於 2020/4/29 01:49

你爺爺不蔞都要fact check 格。
    移鼠話鬼徒必有神蹟跟隨:
    有病俾鬼徒摸下就好––你爺爺就叫你同魔幻紀去摸武肺病人。
    唔怕踩蠍子和蛇––爺爺話俾堆黑曼巴蛇、太攀蛇俾你哋玩。
    講方言––爺爺就叫你哋講下寧波話俾爺爺聽下。
    唔怕食毒物––爺爺就叫你哋食下蓖麻毒俾爺爺睇下。
    天下無敵––你爺爺就叫你同魔幻紀頭對頭搏命對撼,睇下究竟邊個最好打。
    你哋都縮響龜殼內,從來唔敢伸個頭出來。
你都唔敢再講「丹麥神話」哩
你直頭係陽萎
beebeechan 發表於 2020/4/30 05:15

你爺爺有話「丹麥神話」咩,一話摸武肺,即刻就陽萎就真。
一樣係在舐洋屁股?
beebeechan 發表於 2020/4/30 05:30

明明係中國人,卻連祖宗都唔認,誰在舔洋人屎窟?
聖體擺入佢口就會經常變成肉
逃出魔幻紀 發表於 2020/4/30 10:44

「神蹟」都係自己友講,永冇媒體報道,最真嘅就係「聖體」經常擺入「修女」個下口。
給本版有識之仕唔少歡樂,
壞處就係好多人笑到甩哂牙
beebeechan 發表於 2020/4/30 13:10

妖徒有「三十三億」、「科普特語專家」等,的確俾版友唔少歡樂。
你爺爺有話「丹麥神話」咩,一話摸武肺,即刻就陽萎就真。
旁觀者 發表於 2020/5/1 04:09

[url=https://exchristian.hk/forum/redirect.php?

goto=findpost&pid=134008&ptid=13689][/url]

真係你老婆入房見到一地都係精,
你仲唔認曾經打飛機!?

#109 <--- 你篤精! 仲未乾。
不如襯人唔多覺時, 自己刪咗佢囉!
一抺勾消。
明明係中國人,卻連祖宗都唔認,誰在舔洋人屎窟?
旁觀者 發表於 2020/5/1 04:14

[url=https://exchristian.hk/forum/redirect.php?

goto=findpost&pid=134009&ptid=13689][/url]

呢一帖#6 批得你幾啱。
「神蹟」都係自己友講,永冇媒體報道,最真嘅就係「聖體」經常擺入「修女」個下口。 ...
旁觀者 發表於 2020/5/1 04:24

咁多報導你都話冇報道,咁多相睇你都睇唔到,仲講鹹濕嘢添。
點解反基陣營企前排嗰啲個個都係咁嘅款嘅?沙文係咁,bigmonster係咁,leefeng旁觀者(同埋兩人喺香討嘅馬甲)又係咁,香港無神論者貓姐同埋喺個香討俾人永久禁言定係開除嘅嗰個唔記得乜乜44定乜乜99都冇例外係咁,個個喺討論嘅時候開始就提出自己嘅觀點同埋要求我就自己嘅觀點提出證據,我俾出證據你哋就話唔足夠或者唔充分,到我俾够俾充分,你哋就扮睇唔到或者唔睇,我指出你哋觀點嘅錯誤你哋就潛建或者修改原來講過嘅嘢,或者顧左右而言他,我唔俾你哋轉移視線,指住個論點再討論嘅時候,你哋就冇次例外咁發爛渣講埋啲唔三唔四嘢或者屎尿屁毛嘢,講呢啲嘢我真係甘拜下風,唯有收聲。希望大家回歸理性,人類嘅理智係天主所賜嘅珍貴寶物,我哋應該好好運用,唔好糟蹋。
咁多報導你都話冇報道,咁多相睇你都睇唔到,唔講鹹濕嘢添。
點解反基陣營企前排嗰啲個個都係咁嘅款嘅?沙 ...
逃出魔幻紀 發表於 2020/5/1 10:01

你覺得有得食人肉好榮耀,因為你認為果d係耶穌既肉可以給你吃到,所以你覺得光榮?
但在正常人眼中,吃人肉(無論真假)名字上是人肉的,都只有精神病人才會去做的事!

耶穌教為了? 傳教綽頭,給教徒【吃人肉飲人血】的儀式已經是極端邪教的儀式,
只有嚴重精神病的人才會覺得冇問題?

對著精神病人,你會與他討論吃人肉飲人血?

建議你可以聯繫你的弟兄李偉光,
因為他當時一定當咗果個可憐的Tim是耶穌,
為了盡快可以贖罪上天堂,所以李偉光勁吃耶穌的肉勁飲耶穌的血! (平時在教堂泒細細塊唔多夠喉)
李偉光一定很樂意與你分享勁吃耶穌的肉勁飲耶穌的血的過程和心態!

此处亦有叧一个精神病人bbchan,你可以約埋佢一同去見李偉光,
齊齊分享吃人肉飲人血的快樂!

你覺得有得食人肉好榮耀,因為你認為果d係耶穌既肉可以給你吃到,所以你覺得光榮?
但在正常人眼中,吃 ...
leefeng 發表於 2020/5/1 12:39

唔好揾個傻佬扯開話題,講返南韓修女,係唔係證據?有冇證人現場睇住變化?講嘢要一單還一單分先後,否則就會變成李乜光兄弟咁亂曬龍。我都話你哋無一例外架啦,你即刻又黎。
真係你老婆入房見到一地都係精,
你仲唔認曾經打飛機!?
#109 <--- 你篤精! 仲未乾。
不 ...
beebeechan 發表於 2020/5/1 08:04

又係講東講西轉移視線。
     稍有人性嘅,就要更去Fact check 下鬼徒神醫,免得又害死大把人。
    BB仔,去Fact check 這段報道呀。
                                  日媒:中藥為“健康絲綢之路”添磚加瓦
                                  新浪網2020年04月30日  稿源:參考消息
  參考消息網4月30日報導 據日本《讀賣新聞》4月28日報導,北京中醫藥大學教授王琦在17日的記者會上自信地表示:“中國歷史上曾發生過三百多次大瘟疫,在救治瘟疫過程中都有中醫藥參與。”他表示,中藥有明顯抑制病毒感染的作用。
  報導稱,此前中國政府向國內疫情最為嚴重的湖北省派出了4900餘名中醫藥專家。61449名新冠肺炎確診患者接受過中醫藥治療,臨床療效觀察顯示,中醫藥總有效率達90%以上。中藥也被寫入國家發佈的新冠肺炎診療方案。
  中國政府向義大利、柬埔寨等國派出了包括中醫藥專家的醫療隊,展開了包括中藥在內的醫療援助。
https://finance.sina.com.cn/chan ... p;tj=none&tr=12
又係講東講西轉移視線。
     稍有人性嘅,就要更去Fact check 下鬼徒神醫,免得又害死大把人。
    B ...
旁觀者 發表於 2020/5/2 02:56

我未得閒尺你呢帖,
就算俾你呢帖係有其事,唔等如#109 嗰貼係狗翕

(你好似個囡囡,失咗身,穿咗膜就後悔,想補番咁)
    所謂「神蹟」,通通都係妖教搞出來嘅嘢,BB仔够「證明」妖徒有「三十三億」,又搞個「科普特專家」出來啦。你唔好將正式嘅新聞報道與邪教搞出來嘅嘢混為一談,正式嘅新聞報道係有公信力嘅。
「反基」,這個「基」,係兩個人間嘅事,第三者無權過問。大家反嘅係邪,反邪嘅,大家當然講嘅都係反邪嘅嘢啦。
大家已經擺出十分充份嘅證據,證明基督教係邪教,只是你縮在龜殼內,當睇唔到而已。
至於「發爛渣講埋啲唔三唔四嘢或者屎尿屁毛嘢,講呢啲嘢我真係甘拜下風」,你就要對BB仔講嘞。
爆粗閙天誅教嘅,唔單只反邪者,俾段菲律賓總統嘅報道你睇下啦,呢啲都有公信力(口架),唔係天誅教嘅「神蹟」,醒下啦:
https://exchristian.hk/forum/vie ... amp;extra=page%3D12
https://exchristian.hk/forum/vie ... amp;extra=page%3D14
    有病俾鬼徒摸下就好––你爺爺就叫
...

有病俾鬼徒摸下就好––你爺爺就叫你同魔幻紀去摸武肺病人。
    唔怕踩蠍子和蛇––爺爺話俾堆黑曼巴蛇、太攀蛇俾你哋玩。
    講方言––爺爺就叫你哋講下寧波話俾爺爺聽下。
    唔怕食毒物––爺爺就叫你哋食下蓖麻毒俾爺爺睇下。
    天下無敵––你爺爺就叫你同魔幻紀頭對頭搏命對撼,睇下究竟邊個最好打。
    你哋都縮響龜殼內,從來唔敢伸個頭出來。
旁觀者 發表於 2020/5/1 04:02
抱歉恭请吾兄仙人指路指教有关的文经再三谢谢
去Fact check 這段報道呀。
旁觀者 發表於 2020/5/2 02:56

你亂膠貼,
我同你尺?
我收好貴一粒鐘㗎啵

(一係你捐$50 俾離教者之家做運作經費先哩
https://exchristian.hk/home/article/show/256
我當做義工)
唔好揾個傻佬扯開話題,講返南韓修女,係唔係證據?有冇證人現場睇住變化?講嘢要一單還一單分先後,否則就會變成李乜光兄弟咁亂曬龍。我都話你哋無一例外架啦,你即刻又黎。
逃出魔幻紀 發表於 2020/5/1 12:46

李偉光起初是正常人一個,因為信了耶穌之後,聴得太多耶稣之後就開始癲癲地,
天天在教堂領聖体吃耶穌肉飲耶穌血…
終於黐咗要去殺人揾真人肉食!

李偉光是你們耶穌教的弟兄,你是基督教徒竟然一絲同情心的感覺都冇?咁涼血?

呀!傳教時叫人信耶穌就口甜舌滑叫弟兄姐妹?見人地有事就叫人傻佬?

究竟邊個扯開話題?唔敢面對被基督精神病邪教毒害教徒的事實呢?

基督精神病邪教毒害教徒唔止一單,係千萬宗直接和間接用耶穌教令到教徒精神病殺人或自殺,強姦,殺細路仔,將別人滅教滅族的地球毒菌!
李偉光起初是正常人一個,因為信了耶穌之後,聴得太多耶稣之後就開始癲癲地,
天天在教堂領聖体吃耶穌 ...
leefeng 發表於 2020/5/2 07:23

你有邊忽新聞報導係話某是天主教徒???
天天在教堂領聖体吃耶穌 ...

我懷疑你耳邊都不時聽到有把聲叫你: 去反基, 反呀.....基督教是邪教, 洋人既野, 扶夏滅洋呀!
...
呀!傳教時叫人信耶穌就口甜舌滑叫弟兄姐妹?見人地有事就叫人傻佬?

如果佢唔係傻佬, 就唔會謀殺罪不成立哩.
你唔信法庭既判決咩
基督精神病邪教毒害教徒唔止一單,係千萬宗直接和間接用耶穌教令到教徒精神病殺人或自殺,強姦,殺細路仔,將別人滅教滅族的地球毒菌!

我擔心你同旁觀友有精神病, 多過擔心李偉光舊病復發
高級模式 | 發新話題
換一個