返回列表 回覆 發帖

看了新證據,你是增強了信心還是越來越大惑不解?

恭请各英雄。
略举实例乎。
让加强招呼。
上流寄生族 發表於 2020/5/11 06:47

我已多次點醒BB仔,求移鼠俾佢坐妖酋個位,唔使成世做個二打六,「神父」命佢來離教者之家門口哭閙,佢就要來(舌累)地,你話佢戇唔戇鳩呀。(註:移鼠拍心口擔保,有求必應)
「丹麥神話。。。。你還記得嗎?」
唔够人講就作個「丹麥神話」出來。要證明「神話」,就先去摸好武肺病人、跳入煉鋼爐睇下係唔係「永遠不見死」先啦。
你即係話毛澤東江澤民周恩来係基督徒?
逃出魔幻紀 發表於 2020/5/10 11:36

乜毛澤東江澤民周恩来賣了中國咩?
賣國賊都是耶稣教!
信了耶稣教必賣國!
恭请各英雄。
略举实例乎。
让加强招呼。

留意所有反中國的都是耶穌教徒,(天主教基督教…所有信耶穌的)

https://www.youtube.com/watch?v=xoRWbJBWqOQ
恭请各英雄。
略举实例乎。
让加强招呼。

你真係寄生族
你加入了之後,都有一個月哩,只懂發些擦鞋帖,
完全没有你的己見

無野講又要發帖,好似細路,大人講緊野就係都要插咀,要引大人注意咁
金句:
够蠢才能信基督教,基督教只會收蠢人!
基督教徒必定賣國,賣國必定是基督徒!
     ...
leefeng 發表於 2020/5/10 10:39

恭请各英雄。
略举实例乎。
让加强招呼。
盲信「上帝」、移鼠的!
旁觀者 發表於 2020/5/11 00:13

言下之意, 不是『盲信』的, 就不是愚, 不是無思想囉。。。。。

所以, 不管是『信』, 或是『反』, 若是『盲』, 都是愚豬。
那..........你盲不盲?
(丹麥神話。。。。你還記得嗎?)
盲信「上帝」、移鼠的!
這位蒟蒻兄講得很對,基督徒都極蠢,同一具具冇思想、冇靈魂嘅喪屍冇分別。 ...
旁觀者 發表於 2020/5/10 02:36

金句:
够蠢才能信基督教,基督教只會收蠢人!
基督教徒必定賣國,賣國必定是基督徒!

睇片知bbchan是白痴!
leefeng 發表於 2020/5/10 00:36

這位蒟蒻兄講得很對,基督徒都極蠢,同一具具冇思想、冇靈魂嘅喪屍冇分別。
亞洲電視執笠前就無自己既製作,
一味放片,仲係舊既片
睇片知bbchan是白痴!
leefeng 發表於 2020/5/10 00:36

睇乜片?
睇你屎片定係尿片
高級模式 | 發新話題
換一個