返回列表 回覆 發帖

看了新證據,你是增強了信心還是越來越大惑不解?

我見你帖帖無母不歡,成日提住佢,原來你都係未見過㗎
咁你咪即係對住空氣嚟自瀆囉?好白痴吓喎。
使唔使我發張靚模既.jpg 你應下生理上既需要咁呢。
beebeechan 發表於 2020/5/8 12:22

你件性母人盡可夫,有冇花柳?愛滋或性病架?啱你多啲!
咁你咪唔使對住空氣嚟自瀆囉,自瀆完又自言自語話有七萬人見過佢。
我女朋友成打打計,使鬼好似bbchan咁天天望住幅性母相來自瀆咁可憐吖?

你信咗幾十年都冇見過呢件所謂性母,
我都唔信佢,重鬧到佢扑街咁滯,
何解你思覺失調到認為我應該見到佢呢吓?
又懵咗?等我摑醒你!

你信咗幾十年都冇見過呢件所謂性母,
我都唔信佢,重鬧到佢扑街咁滯,
何解你思覺失調到認為我應該見到佢呢吓?
leefeng 發表於 2020/5/9 10:38

咁你鬧啲你都未見過既, 見唔到既.....唔信既.....
思覺上都係幾失調㗎喎
我女朋友成打打計
leefeng 發表於 2020/5/9 10:38

只係做朋友無銀用㗎喎, 俾女 chur  就真
要俾你食蝦條先得
咁你鬧啲你都未見過既, 見唔到既.....唔信既.....
思覺上都係幾失調㗎喎
beebeechan 發表於 2020/5/9 21:16

睇片知bbchan是白痴!

https://www.youtube.com/watch?v=IoAWQigxr-E&list=PUjGBF7OQXzgJFDwrbzxtDrQ&index=49

leefeng 發表於 2020/5/10 00:36

睇乜片?
睇你屎片定係尿片
亞洲電視執笠前就無自己既製作,
一味放片,仲係舊既片
leefeng 發表於 2020/5/10 00:36

這位蒟蒻兄講得很對,基督徒都極蠢,同一具具冇思想、冇靈魂嘅喪屍冇分別。
這位蒟蒻兄講得很對,基督徒都極蠢,同一具具冇思想、冇靈魂嘅喪屍冇分別。 ...
旁觀者 發表於 2020/5/10 02:36

金句:
够蠢才能信基督教,基督教只會收蠢人!
基督教徒必定賣國,賣國必定是基督徒!

盲信「上帝」、移鼠的!
盲信「上帝」、移鼠的!
旁觀者 發表於 2020/5/11 00:13

言下之意, 不是『盲信』的, 就不是愚, 不是無思想囉。。。。。

所以, 不管是『信』, 或是『反』, 若是『盲』, 都是愚豬。
那..........你盲不盲?
(丹麥神話。。。。你還記得嗎?)
金句:
够蠢才能信基督教,基督教只會收蠢人!
基督教徒必定賣國,賣國必定是基督徒!
     ...
leefeng 發表於 2020/5/10 10:39

恭请各英雄。
略举实例乎。
让加强招呼。
恭请各英雄。
略举实例乎。
让加强招呼。
上流寄生族 發表於 2020/5/11 06:47

你真係寄生族
你加入了之後,都有一個月哩,只懂發些擦鞋帖,
完全没有你的己見

無野講又要發帖,好似細路,大人講緊野就係都要插咀,要引大人注意咁
恭请各英雄。
略举实例乎。
让加强招呼。
上流寄生族 發表於 2020/5/11 06:47

留意所有反中國的都是耶穌教徒,(天主教基督教…所有信耶穌的)

https://www.youtube.com/watch?v=xoRWbJBWqOQ
高級模式 | 發新話題
換一個