返回列表 回覆 發帖

看了新證據,你是增強了信心還是越來越大惑不解?

睬你都儍!

...
leefeng 發表於 2020/5/15 04:07

唔使幾耐你就寂寞難耐,
入嚟做『傻仔』哩
已經過咗三日,仲未得到leefeng先生對#81嘅進一步明確解釋,
逃出魔幻紀 發表於 2020/5/15 23:24

呢啲廢青, 通常都係扮失明,
無野好撐就入嚟爆一兩帖粗, 
失縱兩三日, (扮忙, 充「唔得閒」, 講廢話時就好得閒)
又入嚟, 當無野發生過。
已經過咗三日,仲未得到leefeng先生對#81嘅進一步明確解釋,所以我作出以下初步判斷:
1)leefeng默認#67嘅 ...

我就留意到, 在#67帖前, (leefeng)日日都會嚟發翕風, 
#67之後, 佢就唔敢蒲頭, 玩失縱
已經過咗三日,仲未得到leefeng先生對#81嘅進一步明確解釋,所以我作出以下初步判斷:
1)leefeng默認#67嘅 ...

明確解釋?
乜我要餵你基督徒食資料殘廢餐咩?
冇錯吖,基督徒必是賣國賊,賣國賊必定是基督教徒!

想屈毛澤東周恩來江澤民?你首先要先舉證兩大資料:
一,佢地係基督教徒!
二,你要舉證佢地個個有在中國土地搖英美旗,叫外國來<統治>中國。
如果冇,怎樣叫做賣國?

你們基督教徒大紀元包括香港台灣的一班媚英美的奴才,問這些事其目的只有一個:
就是將香港台灣割讓/或送給英美的行為將之合理化!
“嗱,歷史都將中國土地比人,為什麼香港台灣就一定要比番中國?”
讓我說中了,對嗎?

另外,
如果有任何歷史疑問,可以自己去找資料,Wiki,Google, ....
莫非你信咗耶穌就變成冇手冇腳等食殘廢餐,等人餵?

我只需一個簡單的回覆是:
你和老鼠吱吱聲(bbchan)有同樣的目的<就是將香港台灣割讓/或送給英美合理化! >
所以我有需要嘥時間去答你地呢啲咁愚蠢的問題嗎?

中國自有歷史以來,分分合合,三國,七國,唐宋元明清朝,民國,中共到今日中國,送給你的難保那一天中國一樣可以攞番。

兩件基督教徒企圖用毛澤東周恩來江澤民的<地域協議>來屈他們賣國?發夢冇咁早!
最起碼毛澤東周恩來江澤民沒有像香港基督教的賣國賊一樣舉英美旗高喊:你來我帶路的下流衰格行為!

至於什麼等價交換?基督徒自己去揾,唔通你真係冇手冇腳等食殘廢餐,等人餵?

你的言論已經好明顯告訴大家:你在挖中國的事去將香港台灣賣國合理化,處心積慮散播謡言去爭取輿論的一面倒和低智的盲信去攻擊中國和分裂中國人!

利用毛澤東周恩來江澤民去轉移大家集焦在「基督徒必定是賣國賊」的視綫!

你們基督教徒自歷史以来就從来没有停止過去出賣分化分裂中國来謀取你們基督教的私利!

結論:基督徒必定是賣國賊,賣國賊必定是基督教徒!

已經講到咁清楚咪仍然扮唔明,基督教徒信咗基督教變白痴係人都知既事實,
不過,如果你地想再來一次又一次咁完美演繹你們的基督徒白痴思維的話,相信觀眾一定好樂意欣賞既!

.
一,佢地係基督教徒!
二,你要舉證佢地個個有在中國土地搖英美旗,叫外國來<統治>中國。
如果冇,怎樣叫做賣國?
leefeng 發表於 2020/5/16 02:10

因為老毛,周恩來不是基督徒,
佢地送地俾人就唔係辱國的事?

你係乜邏輯嚟?

想清楚先好嚟回哩。。。。
咪亂回當交差,挪碴砂

回個長帖,
你今日好很得閒,同埋好傻定勒
另外,
如果有任何歷史疑問,可以自己去找資料,Wiki,Google, ....
莫非你信咗耶穌就變成冇手冇腳等食殘廢餐,等人餵?

至於什麼等價交換?基督徒自己去揾

潛台詞就係你搵唔到料。。。。無貨交
一,佢地係基督教徒!
二,你要舉證佢地個個有在中國土地搖英美旗,

搖旗事少哩。。。
老毛衷心感謝日本侵華添

毛澤東感謝日本皇軍侵華的言論
https://www.thestandnews.com/pol ... %E8%A8%80%E8%AB%96/

唔係日本人打中國,搞到蔣介石好唔得閒,共產黨無機會上台咁講

在你心目中,因為老毛唔係基徒,所以這話也不算「衰格」?
結論:基督徒必定是賣國賊,賣國賊必定是基督教徒!

好比說:有陽具的就是你老荳

你話白痴唔白痴
@leefeng
你老荳睇到你咁既 IQ,真係揼心。。。。話: 早知生嚿叉燒好過
搖旗事少哩。。。
老毛衷心感謝日本侵華添

唔係日本人打中國,搞 ...
beebeechan 發表於 2020/5/16 02:47

立場新聞是基督​​教徒開的,
乜原來你唔知咩?
@leefeng
你老荳睇到你咁既 IQ,真係揼心。。。。話: 早知生嚿叉燒好過
beebeechan 發表於 2020/5/16 03:02

你也唔差,你呢啲亂倫種,低B畸形,你老荳有冇嬲到天天比屎來餵你?
好比說:有陽具的就是你老荳

你話白痴唔白痴
beebeechan 發表於 2020/5/16 02:58

四隻脚的一定是你老荳,鼠?狗?猪?
吱吱声的老鼠?
嗱,快d叫你爸爸!

潛台詞就係你搵唔到料。。。。無貨交
beebeechan 發表於 2020/5/16 02:25

on9老鼠仔!
你跛架,又想我喂你?
因為老毛,周恩來不是基督徒,
佢地送地俾人就唔係辱國的事?

你係乜邏輯嚟?

想清楚先好嚟回哩。。。 ...
beebeechan 發表於 2020/5/16 02:20

自己的錢可以自由送人/捐贈,自己有話事權!家人反對無效!
中國係老毛,周恩來打番來的,一樣有話事權!國人反對無效!
明冇?

寸功没有的廢柴指手畫脚做乜?
唔通送比你基督教耶稣馬利亜就騎騎笑?
回個長帖,
你今日好很得閒,同埋好傻定勒
beebeechan 發表於 2020/5/16 02:22

男人有點傻氣是可愛!
但,基督教亂倫種却是白痴畸形低B仔,如吱吱聲bbchan老鼠一樣,手跛腳跛様様都要等人餵!
搖旗事少哩。。。
老毛衷心感謝日本侵華添

唔係日本人打中國,搞 ...
beebeechan 發表於 2020/5/16 02:47

白痴基督教徒讀屎片?
看不懂毛澤東在講反話嗎?

連咁基本既說話都睇唔明?原來信了基督教真係會變低B仔!

睜大老鼠眼睇清楚!

毛澤東反嘲日本人「問題不是這麼看的,以前日本侵略者佔領了大半個中國,
如果沒有這份民族危機感,受壓迫已久的中國人民未必會醒悟,未必會團結,那麼我們到現在可能還在山上,
不能到北京來看京劇。 」

這些説話是感謝日本侵華嗎?on99

看來你這種基督教徒係唔會明,等我再教精你呢個笨柒,

美國不賣芯片給華為,以為可以害到中國,㸃知導致華為終于被迫到可以自己攪惦。
咁,大家認為華為如果多謝美國會是真心或是嘲諷美國咁呢?

由呢件事可以更加肯定信了基督教會變低B同賣國賊! ! !

.
一時你話:

...
唔得閒就睬你都儍!
leefeng 發表於 2020/5/15 04:07

基督徒自己去揾,唔通你真係冇手冇腳等食殘廢餐,等人餵?

所以我有需要嘥時間去答你地呢啲咁愚蠢的問題嗎?

二時就連回六帖,#121-#126, 好很得閒囉。

而話「唔餵人」,「唔嘥時間去答」人時。。。。又好積極咁寫255個字既帖 (#126)嚟駁人喎。

所以話你成個女人咁,扭扭拎拎:「 口裡說不,身體卻不配合」,又怕痕又怕淫,卻恨玩!
白痴基督教徒讀屎片?
看不懂毛澤東在講反話嗎?

連咁基本既說話都睇唔明?原來信了基督教真係會變低 ...

毛澤東反嘲日本人「問題不是這麼看的,以前日本侵略者佔領了大半個中國,
如果沒有這份民族危機感,受壓迫已久的中國人民未必會醒悟,未必會團結,那麼我們到現在可能還在山上,

這些説話是感謝日本侵華嗎?on99
leefeng 發表於 2020/5/16 04:43

即係你在版上小人老母,都係使人醒悟,唔好只係睇到你在講粗口咁on99???

咁我真係要小你多多先得勒!

一日小四次,每四小時小一次。
leefeng 發表於 2020/5/16 04:43

用你呢個思維,
那當年大清不割香港俾英國人,
香港仲係個幾千人住既島,無今日既繁榮哩。。。無港珠澳大橋,無IFC。。。。亦無多餘米飯,養唔起你呢條硬膠仔

香港人應多謝1842年南京條約
高級模式 | 發新話題
換一個