返回列表 回覆 發帖

看了新證據,你是增強了信心還是越來越大惑不解?

原來可以比我摑到架?
咁水皮,乜叉性母黎 ...
leefeng 發表於 2020/5/8 05:57

所以你只能在口舌上,文字上。。搏能取些快感?
(用文字來自慰?精神上的自瀆)
你見都未見過你件性母,鬼影都冇隻,就大大聲話佢是係你隔嚟個女人?
你是不是又精神病發作之餘,用文字 ...
leefeng 2020/5/8 11:20 提交

我見你帖帖無母不歡,成日提住佢,原來你都係未見過㗎?
咁你咪即係對住空氣嚟自瀆囉?好白痴吓喎。
使唔使我發張靚模既.jpg 你應下生理上既需要咁呢。
你唔係俄南,滴咗落地都唔驚會被即殺既。
你信咗幾十年都冇見過呢件所謂性母,
我都唔信佢,重鬧到佢扑街咁滯,
何解你思覺失調到認為我應該見到佢呢吓?
leefeng 發表於 2020/5/9 10:38

咁你鬧啲你都未見過既, 見唔到既.....唔信既.....
思覺上都係幾失調㗎喎
我女朋友成打打計
leefeng 發表於 2020/5/9 10:38

只係做朋友無銀用㗎喎, 俾女 chur  就真
要俾你食蝦條先得
睇片知bbchan是白痴!
leefeng 發表於 2020/5/10 00:36

睇乜片?
睇你屎片定係尿片
亞洲電視執笠前就無自己既製作,
一味放片,仲係舊既片
盲信「上帝」、移鼠的!
旁觀者 發表於 2020/5/11 00:13

言下之意, 不是『盲信』的, 就不是愚, 不是無思想囉。。。。。

所以, 不管是『信』, 或是『反』, 若是『盲』, 都是愚豬。
那..........你盲不盲?
(丹麥神話。。。。你還記得嗎?)
恭请各英雄。
略举实例乎。
让加强招呼。
上流寄生族 發表於 2020/5/11 06:47

你真係寄生族
你加入了之後,都有一個月哩,只懂發些擦鞋帖,
完全没有你的己見

無野講又要發帖,好似細路,大人講緊野就係都要插咀,要引大人注意咁
懂不懂用腦去分析什麼叫做弱國被人欺呀?信了基督教特笨柒!
leefeng 發表於 2020/5/12 10:59

呢帖又係令人笑到標尿既帖, 係你咁白痴先寫得出。 唔白痴都弱智!

50, 60年代既中國唔係富強, 都唔會弱得過新疆, 喀什米爾, 緬甸, 要向佢地割地求和卦!?

白痴瘋, 你究竟睇唔睇得明(#67)人寫乜㗎?
請leefeng先生指點。
逃出魔幻紀 發表於 2020/5/12 11:49

你的六大點,
應是超出了他知識範疇以外的,要他「指點」?
不要強人所難囉

不如借番條友過句
呢個問題我問過無數次,但從冇基督教徒答過?
leefeng 發表於 2020/5/11 03:24

你呢個問題問咗 leefeng 兩次,但從冇一個leefeng 答過
只要理性討論,討討下大家都會有進步,唔好吐痰就得啦,我等緊lee生回覆。
逃出魔幻紀 發表於 2020/5/12 22:40

唔止吐痰, 佢地仲會屙屎屙尿濺精。。。。
.

睇下網上瘋傳中國賣國謠言的全部都是基督教和大紀元的信徒!

基督教和大紀元妖言惑眾宣傳1960緬甸割咗南坎…,但完全冇提到中共又從緬甸處得到咗乜野?
leefeng 發表於 2020/5/13 02:46

乜你淨係睇到得大紀元咁講咩?

中國用2萬平方公里領土,與緬甸交換土地,究竟是賺還是虧?
https://kknews.cc/history/lm4jlkb.html

https://chinanewscenter.com/archives/9154

南坎、江心坡是如何划给缅甸的?
https://www.weibo.com/ttarticle/p/show?id=2309404244217454025224

缅北是不是中国的 中国为什么把缅北送给缅甸
http://www.siwapu.com/junshi/10021.html

眼界。。。。。。好很狹窄喎
(女生狹窄就話正唶,你唔係喎)
對這些賊不需要斯文有禮,用粗口招呼已經是最溫和的態度了!
leefeng 發表於 2020/5/13 02:46

你呢啲粗口,我小學時已經講哩,有無啲粗啲既?
我承諾, 只要「賣國賊都是耶稣教!信了耶稣教必賣國!」呢個議題辯出咗真偽, 我一定回答「香港讓是否弱國被人欺」呢個問題。
請leefeng逐點解釋以上六大點同埋回答#79
逃出魔幻紀 發表於 2020/5/13 09:57

咁即係散 band , 無野聽。。。
條 leefeng 仔, 無頭盔, 唔夠 fight,
呢個話題, 隔嚟香討壇隻貓又無講過, 無得照『級』過嚟, 

(收起花生, 擔起凳仔, 返屋企)
請leefeng用明確嘅語言逐點解釋以上六大點同埋回答#79
逃出魔幻紀 發表於 2020/5/13 09:57

佢平時就痔大大....
一到被點名挑機...隻揪,  就潛哂水

佢 leefeng 仲欠我一個4020隻字既粗口帖!

佢 leefeng 成日話小人老母,點知人老母: "除褲哩,夠膽就放馬過嚟哩"。。。佢就嚇到扯唔起

尤其係3:15, 3:40 既對白
真係leefeng 你既寫真嚟

先撩者賤,
够胆再開你個衰口得罪人,小心我寫4020個字, 来招呼你老母同你冚家! ...
leefeng 發表於 2020/5/13 01:18
論壇上。。。。。18小時後又一條硬膠
高級模式 | 發新話題
換一個