返回列表 回覆 發帖

嗜血的上帝

耶穌教支持暴力,唔信?
如果世界和平,耶穌馬利亞耶和華會周身癢,
得閒攪下香港中國,都唔夠過㽼,
係都要令人類死人冧樓,烽烟四起先至開心!
<你們不要想我來,是叫地上太平,我來並不是叫地上太平,乃是叫地上動刀兵>+槍
為什么世界越亂耶稣越快樂呢?
無他,因為耶稣的所谓<天堂>越来越少羊牯提供了,嗜血的上帝急需補充羊肉羊血…………

「你們因這一切的事,若不聽我,卻行事與我反對,我就要發烈怒,行事與你們反對。又因你們的罪,懲罰你們七次,並且你們要喫兒子的肉,也要喫女兒的肉。我又要毀壞你們的邱壇、砍下你們的日像,把你們的屍首扔在你們偶像的身上。」《利未記》26:27
耶穌教支持暴力,唔信?
如果世界和平,耶穌馬利亞耶和華會周身癢,
得閒攪下香港中國,都唔夠過㽼,
係都 ...

leefeng 發表於 2020/6/1 00:45

你又衰一舖哩,俾我把fact尺扑濕哩

人地係祝福獵鎗,打獵豐收之喎

Catholic priest blessing the rifles of deer hunters for a successful season, US

https://www.reddit.com/r/pics/comments/eb122w/catholic_priest_blessing_the_rifles_of_deer/

批你是人頭配豬腦,果然無錯
「你們因這一切的事,若不聽我,卻行事與我反對,我就要發烈怒,行事與你們反對。又因你們的罪,懲罰你們七 ...
旁觀者 發表於 2020/6/1 01:04

中國人吃人肉就包裝成是忠心,名廚,升官喎

此人親手殺害四歲骨肉,燉肉給皇帝吃,還被後世稱為廚師鼻祖
https://kknews.cc/history/nploymq.html

版友會幾鍾意睇我點樣插你(豬頭 feng),扑你,批你,耍你。。。。
所以,五月訪問點擊次數突破十萬!!
你又衰一舖哩,俾我把fact尺扑濕哩

人地係祝福獵鎗,打獵豐收之喎

Catholic priest blessing the rifl ...
beebeechan 發表於 2020/6/1 01:06

祝福打獵豐收 = 祝福殺戮豐收
獵鎗唔一定打死動物一樣可以打死人!

基督教祝福打獵豐收,打死人豐收,掠羊牯豐收,世界動兵刀槍豐收,性侵豐收,
....
祝福打獵豐收 = 祝福殺戮豐收
獵鎗唔一定打死動物一樣可以打死人!

基督教祝福打獵豐收,打死人豐收,掠 ...
leefeng 發表於 2020/6/1 03:50

咁汽車要嚟代步運貨時, 又可以車死人喎。

馬雲金句: 癌症有得醫, 蠢就無藥醫
版友會幾鍾意睇我點樣插你(豬頭 feng),扑你,批你,耍你。。。。
所以,五月訪問點擊次數突破十萬!! ...
beebeechan 發表於 2020/6/1 01:45

基督教徒自我膨脹?
你係呢度水水地都10年了吧?
都冇人來睇你的廢噙!
本少爺一入來勁插你(白痴老鼠吱吱chan),
犎你拆骨釘十字架之後,就漸漸多人點擊的確係真既!

基督教徒自我膨脹?
都冇人來睇你的廢噙!
本少爺一入來勁插你(白痴老鼠吱 ...
leefeng 發表於 2020/6/1 04:04

有圖有真相哩。。。。等數字自己作証。

同上邊「9分鐘了解宗教有什麼樣的貢獻」同一日開帖,有我就叫座好多喎。

所以,版友入嚟係睇我耍你。

有圖有真相哩。。。。等數字自己作証。

同上邊「9分鐘了解宗教有什麼樣的貢獻」同一日開帖,有我就叫 ...
beebeechan 發表於 2020/6/1 04:48

哇哈哈哈哈,重唔認日日孵在離教狂舔本少爺的屁股和帖?乖!
日日乞求反基施捨幾句勁插老鼠chan来渡日!

leefeng 發表於 2020/6/1 07:29

挑,。。。。嚟得多既人都會見我日日係到㗎哩
我在線時間仲多過抽刀斷水
哇哈哈哈哈,重唔認日日孵在離教狂舔本少爺的屁股和帖?乖!
日日乞求反基施捨幾句勁插老鼠chan来渡日! ...
leefeng 發表於 2020/6/1 07:29

有時唔係自己攪自己爽既, 

日日孵在離教狂舔本少爺的屁股和帖

咁我又真係唔知原來你個屎窟窿生咗係個口到, 用嚟講野㗎喎

leefeng 發表於 2020/6/1 04:04

算一算, 你都嚟咗5年半哩,
你前世用乜䁥稱我犯不著上心囉。

不過哩。。。5年半,無長進時,  你一日比一日蠢喎。
點算好哩???
算一算, 你都嚟咗5年半哩,
你前世用乜䁥稱我犯不著上心囉。

不過哩。。。5年半,無長進時,  你 ...
beebeechan 發表於 2020/6/1 08:49

on9老鼠吱吱chan,日日跟住本少爺屁股後面舔?乖!
on9老鼠吱吱chan,日日跟住本少爺屁股後面舔?乖!
leefeng 發表於 2020/6/1 11:52

我點會係「跟住你」?
你由隔嚟壇都過嚟跟住我就真

就好似啲友仔,要搵我俾佢個手機屎窟㝫我插下咁
,日日跟住本少爺屁股後面舔?

人地話基佬同志係天生既,
我唔信,
現在就信信地,
因為見你男人老狗,有啲鍾意屁眼俾人搞既嗜好咁囉

(怪唔知你同旁觀者合拍,因為佢有條擂漿棍,專插C眼)
日日跟住本少爺屁股後面舔?

我係:

你係: 獨姑求舐
我係:

你係: 獨姑求舐
beebeechan 發表於 2020/6/1 21:46

你係呢隻吱吱chan獨沽求插!

哈。。。你又一時忽㾗癢, 來搵我慰藉?
你係呢隻吱吱chan獨沽求插!

leefeng 發表於 2020/6/2 02:45

呢啲梗係你童年陰影嚟勒:

高級模式 | 發新話題
換一個