返回列表 回覆 發帖

嗜血的上帝

爺爺見到你呢個巨嬰,日日響幼稚園BB班同班小朋友唱遊:
    小蜜蜂,嗡嗡嗡,飛到西、飛到東……
    就笑 ...
旁觀者 發表於 2020/6/5 22:33

睇呢帖,在幼稚園唱遊中的那個是你啵。

唔好卦住玩唱遊哩
回應下人地點對你既批評哩:

不可將猶太教、天主教、伊斯蘭教混為一談,#14
對你的其他言論,我不予置評。謝謝!
哈佛專家 發表於 2020/6/5 05:00
潑皮陳,「不予置評」就是不表示意見,
旁觀者 發表於 2020/6/6 22:14

係割席,同你保持1.5米距離

你啲「廢言」菌好危險,你又唔罩住個嘴
潑皮陳,想拖人落水? 睇下人點講啦。#49「我無同旁觀者割蓆喎!只係唔知點樣回應,所以不表示意見咋! ...
旁觀者 發表於 2020/6/8 01:58

「不予置評」係有廢隠事理你既意思,你唔好䅻埋嚟,同你保持社交距離,係負面既言詞嚟。
你可能要劃公仔劃埋條雞巴先知人地係劃緊男仔
對leefeng表示「不予置評」,的確有弦外之音。
哈佛專家 發表於 2020/6/8 04:10

同是「不予置評」,一個有「弦外之音」,一個無。。。。你講哂
「不予置評」本身係中性用詞嚟,何來負面用詞?
哈佛專家 發表於 2020/6/8 04:10

也是說: 對佢無乜好感
不予置評是不一定有好感,但也不一定有惡感。唔知我係咪用錯詞?不予置評這個詞語用錯咩? ...
哈佛專家 發表於 2020/6/8 04:22

又即係咁,
你去朋友屋企,人地老婆煮咗個餸俾你食
然後問你好唔好味?
你答話: 不予置評。

人地老婆會唔會黑臉??

你話「不予置評」係幾咁中性都無用。
(食完飯哩,你快啲走哩 好行,唔送)
你呢個譬喻不倫不類,感覺怪怪地。
哈佛專家 發表於 2020/6/8 06:17

乜唔係不予置評哩咩?
你呢個譬喻不倫不類,感覺怪怪地。
哈佛專家 發表於 2020/6/8 06:17

呢個譬喻係教人「不予置評」係會有貶意既。
小朋友們,你地㿢未呀?
叫你潑皮陳真没錯,人家已講明係不表示意見,你仍是要強姦人意見,盡顯流氓無賴本色! ...
旁觀者 發表於 2020/6/9 04:24

佢表示咗意見架哩: 就係對你無好感
你仲想挨埋去索油
哈公對你嘅言論係「不予置評」(見#62),按你嘅邏輯,即係「呢個譬喻係教人『不予置評』係會有貶意既 ...
旁觀者 2020/6/9 22:19 提交

按#63,你咪在強姦哈佛專家囉?
哈佛真慘豬,俾人輪姦。

果然係發噏瘋

就嚟會話呢啲係外星人來地球作臥底,向母星球發訊號既天線嚟既。
哈佛人真批得你岩。你真係「短短」地
共濟會1980年在美國設立將全球人口減少到5億以下的巨石碑:

leefeng 發表於 2020/6/10 07:04

挑。。。。
邊個話個石碑係共濟會起既??

(呢啲係你坐係馬桶上, 一邊擼屎一邊胡思亂想?)
耶穌會士用天花殺死印第安人已有前史

耶穌會 ...
leefeng 發表於 2020/6/10 07:04

又挑。。。

點樣「用」法哩?
用個人盒裝啲花去到美洲打開佢咁呀?

傳播天花既人本身都係要奶咗野先得架喎。

今日醫學倡明,一粒covid-19都引致全球死咗40幾萬人喎。

講野前用下個腦先好無?
(或者你根本無腦,無得用)
紅花會,天地會。。。唔知幾時出埸哩
一座奇怪的紀念碑聳立在美國喬治亞州埃爾伯特縣東北部一座荒涼的山丘上。
(注:該巨石的準確位置:
緯度 ...
leefeng 發表於 2020/6/10 07:36

你又令我想起阿許智峰話係個的士司機故意撞向在和平示威,和理非既熱血青年。
唔怕臉皮厚,講就有人信。反正曱甴無乜腦,好似你咁,只係顏色唔同
無腦得過見耶穌就拜,見馬利亞就叫阿媽的白痴仔?
leefeng 發表於 2020/6/10 11:14

又有人辦睇勒:

經上說:
17 這樣,凡好樹都結好果子,唯獨壞樹結壞果子。

憑著他們的果子就可以認出他們來。

憑你呢句:
『見耶穌就拜,見馬利亞就叫阿媽』
無腦既leefeng 又真係講唔出有理既話。
憑leefeng 無腦既話, 就可以認出佢係出自無腦基因異變種。
妖徒摸下病人就好,鬼徒成日話耶穌如何如何愛世人,點解你鬼徒唔去摸好佢哋呢。
    「講野前用下個腦 ...
旁觀者 發表於 2020/6/11 02:56

你成日都想俾人摸
不如去骨埸

出出火,個人無咁燥
走狗!廢話少講!快d死啦!!!
Guest from 123.202.106.x 發表於 2020/6/13 05:12

一狗死,一狗嗚哩。。。。一狗樣
呢啲。。。。有啲似綁架耶穌喎
亂拉耶穌嚟企係你過邊

你唔俾耶穌係支持國安法㗎咩
高級模式 | 發新話題
換一個