返回列表 回覆 發帖

嗜血的上帝

潑皮陳現形啦!
    爺爺一睇就知係你,窮途末路就造個「游客」出來幫手。 ...
旁觀者 發表於 2020/6/15 00:19

你有屎眼通?
從基督教徒入中國傳教就開始向中國人洗腦教他們要做賣國賊!

基督教案引起的藉口變成八國聯軍向中國大 ...
leefeng 發表於 2020/6/15 02:24

呢啲都係中共在50-80年間發放的政治宣傳資料,
主要是抺黑西方的本主義,煽動人民愛國情。

正如今日有曱甴搞野, 
有人只專報導警察如何黑警:濫暴, 粗魯, 爆眼, 又話姦咗幾個女仔, 地鐵站打死人, 掟人落街....之類之類 (有啲係真, 有啲係老吹)
總係唔去睇曱甴點樣搞破壞, 私了。

你依家咪一樣係曱甴囉, 只去看外國軍隊樣殺, 姦, 搶。。。(有啲係真時有啲又係老吹哩)
你總係睇唔到義和團既殺姦搶比外國軍人殘酷幾倍。

外國既史料描述, 與中共發放的。。。。不儘一樣的,
單起眼嚟睇, 你點會中肯。
我都知covid19可以康復, 人蠢就係無得醫,
即管盡下人事唶
不管是黃曱甴還是藍曱甴,無腦既硬膠仔都是曱甴

義和團八國聯軍真相,當日我在香討教過你,
你那時口啞啞唔識駁,
依家,你舊病復發唶,我唔醫囉,
自生自滅哩,

「太子站警察打死幾人個,封地鐵運屍。。。」都有人信咯,
你咪係呢種貨色囉。
在香港基督徒回應國安法聯署聲明裡面寫到明:
leefeng 發表於 2020/6/15 07:28

只有三千幾人簽咗名,咁就代表「香港基督徒」?
你個智商有無1?
(借旁觀者一句話串下你)

你智商若有1,
旁觀者 發表於 2020/6/15 00:25
死白痴,盲咗?
睇唔見殺中國人的是你們基督教徒帶來的八國聯軍之俄兵嗎?

庚子俄難是八國聯軍之役

leefeng 發表於 2020/6/18 11:17

庚子俄難係發生在八國聯軍之前既事嚟啵.
你放呢張相係八國聯軍之俄兵殺中國人啵!
八國聯軍係你地基督教引入黎殺中國人啵!
扮盲?
...

leefeng 發表於 2020/6/18 11:38

八國聯軍打北京是在八月,
八月北京熱辣辣, 俄兵仲著大褸, 戴毛帽, 未打仗就熱死哂先哩

有相就亂貼, 不問由來, 無銀用!
扮盲?
...
leefeng 2020/6/18 11:38 提交

睇你貼既野,
你唔係扮盲,係真盲。
糾纏在張柤有鬼用?
庚子俄難
庚子俄難是指1900年7月17日至21日,在八國聯軍之役期間,俄羅斯帝國以義和 ...
leefeng 發表於 2020/6/19 00:28

乜你都知你係貼錯相哩咩?
(有錯就認囉)

在#127,你又明明話係呢啲係八國聯軍既俄兵喎,
你放呢張相係八國聯軍之俄兵殺中國人啵!

...
leefeng 發表於 2020/6/18 11:38

八國聯軍時有份攻佔北京的俄軍,服式是這樣的囉:

庚子俄難又點可以叫八國聯軍呢,只係俄人入侵,殺中國人既地方亦唔係在北京。

再者,庚子俄難亦只可以話係俄人驅逐清人離開海蘭泡,六十四屯,是種族清洗,不算入侵,因為當時這地方早歸俄國統治了。
中國有你leefeng這類無腦的國民
也是一種國耻
要吹, 就吹啲無根無據既野哩...
呢啲有歷史可查的, 你leegeng 拎嚟吹?!!

不過, 個『醜』字已經對你失咗效, 你麻木咗㗎哩
高級模式 | 發新話題
換一個