返回列表 回覆 發帖

嗜血的上帝

「你們因這一切的事,若不聽我,卻行事與我反對,我就要發烈怒,行事與你們反對。又因你們的罪,懲罰你們七次,並且你們要喫兒子的肉,也要喫女兒的肉。我又要毀壞你們的邱壇、砍下你們的日像,把你們的屍首扔在你們偶像的身上。」《利未記》26:27
此人親手殺害四歲骨肉,燉肉給皇帝吃,還被後世稱為廚 ...
beebeechan 發表於 2020/6/1 01:29

潑皮陳,無謂講東講西嘞,
    威得過基督鬼徒,父母、兄弟姊妹,兒女三代都要殺清?
怪唔知你同旁觀者合拍,因為佢有條擂漿棍,專插C眼
beebeechan 發表於 2020/6/1 21:26

爺爺支擂漿棍專插鬼徒屁眼。
冇嘢講又耍潑皮無賴,你有咩能耐吖。
请教兄。请问经。谢谢劲。
上流寄生族 發表於 2020/6/3 05:20

「弟兄要把弟兄、父親要把兒子,送到死地。兒女要與父母為敵,害死他們。」《馬太》10:21
    「你們不要想我來,是叫地上太平。我來,並不是叫地上太平,乃是叫地上動刀兵。因為我來,是叫人與父親生疏、女兒與母親生疏、媳婦與婆婆生疏。人的仇敵,就是自己家裏的人。」《馬太》10:34
    「人到我這裏來,若不恨 自己的父母、妻子、兒女、弟兄、姐妹和自己的性命,就不能作我的門徒。」《路加》14:26
就有啲講大咗勒
beebeechan 發表於 2020/6/4 02:14

父母是一輩,兄弟姊妹是一輩,兒女是一輩,恨惡他們的性命,不是要將他們殺清? 這還不只,牠亦要搞到世界大亂,人類相殺。
    移鼠根本就是個惡魔!
    BB仔,冇理解能力就返去幼稚園重讀啦。
爺爺見到你呢個巨嬰,日日響幼稚園BB班同班小朋友唱遊:
    小蜜蜂,嗡嗡嗡,飛到西、飛到東……
    就笑到碌地。
潑皮陳,「不予置評」就是不表示意見,無謂想拖人落水咯,返去唱遊啦。
係割席,同你保持1.5米距離
你啲「廢言」菌好危險,你又唔罩住個嘴 ...
beebeechan 發表於 2020/6/6 22:16

潑皮陳,想拖人落水? 睇下人點講啦。#49「我無同旁觀者割蓆喎!只係唔知點樣回應,所以不表示意見咋!」
    啞口無言就耍無賴(口翕)三(口翕)。
潑皮陳,你當「神父」孌童久了,就想將哈公意思強姦報復,你問過哈公係咪咁意思先啦。
呢個譬喻係教人「不予置評」係會有貶意既。
beebeechan 發表於 2020/6/8 07:28

叫你潑皮陳真没錯,人家已講明係不表示意見,你仍是要強姦人意見,盡顯流氓無賴本色!
呢個譬喻係教人「不予置評」係會有貶意既。
beebeechan 發表於 2020/6/8 07:28

哈公對你嘅言論係「不予置評」(見#62),按你嘅邏輯,即係「呢個譬喻係教人『不予置評』係會有貶意既。」佢已扑你一棍!
    自己捉蟲入屎窟!
按#63,你咪在強姦哈佛專家囉?
哈佛真慘豬,俾人輪姦。
beebeechan 發表於 2020/6/9 23:45

係你強姦佢啫,爺爺唔鍾意呢味嘢。
今日醫學倡明,一粒covid-19都引致全球死咗40幾萬人喎。
講野前用下個腦先好無?
(或者你根本無腦,無得用)
beebeechan 發表於 2020/6/10 07:18

妖徒摸下病人就好,鬼徒成日話耶穌如何如何愛世人,點解你鬼徒唔去摸好佢哋呢。
    「講野前用下個腦先好無?」
廢話少講!快d死啦!!!
Guest from 123.202.106.x 發表於 2020/6/13 05:12

潑皮陳現形啦!
    爺爺一睇就知係你,窮途末路就造個「游客」出來幫手。
基督徒連父母兄弟姊妹兒女,「凡有氣息的盡行殺滅」,做漢奸賣國賊又算啥呀。
高級模式 | 發新話題
換一個