返回列表 回覆 發帖

嗜血的上帝

可能涉及不承认党国在香港的主权。
上流寄生族 發表於 2020/6/18 04:52

耶穌教煽動香港人賣國,不要信政府不要信國家,只要信耶穌,只要任何一個人出黎話佢係耶穌代言人使徒就可以信佢:造反!
香港的曱甴首領都是基督教徒,曱甴仔也是基督教徒!

「當拜主你的上帝,單要事奉祂。」(馬太福音四章十節)
我們不會讓任何地上的權勢,不論是政府、政黨、領導人或任何威權組織、部門,位居耶穌基督之上,成為指導教會傳道牧養工作的權威。即使面對威權管治並各式各樣的逼迫和打壓,
我們不會向任何地上權勢屈膝敬拜。任何政黨的意志或政府的法令,若違背《聖經》的教導,我們有責任遵從使徒的教導﹕
「順從上帝,不順從人,是應當的。」(使徒行傳五章二十九節)

基督教以上帝之名煽動基督徒名正言順做賣國賊

「賣國賊都是耶穌教徒!信了耶穌教的必賣國!」

.
[/url]
[/img]
1937年以來原中國東北領土上30萬同胞被屠殺滅絕,1999年割讓百幾萬平方公里東北土地以及2013 ...
逃出魔幻紀 發表於 2020/6/18 10:35

原來你冇乜讀書?冇厘學識? (不過都明白嘅,基督教徒多數冇乜學識才容易被神棍耶稣教呃!)

知唔知道中國的歷史有很多策略如【燕雲十六州】呀?
無知就不要認是中國人咧,自己冇學識冇料就收埋咪獻醜啦,
冇料又要一日問完又問,賣國你地就叻!

唯恐天下不亂的基督教和基督教徒!

「賣國賊都是耶穌教徒!信了耶穌教的必賣國!」

.
[/url]
[/img]
1937年以來原中國東北領土上30萬同胞被屠殺滅絕,1999年割讓百幾萬平方公里東北土地以及2013 ...

死白痴,盲咗?
睇唔見殺中國人的是你們基督教徒帶來的八國聯軍之俄兵嗎?

虧你呢個基督教徒還有面放呢張中國人被俄國人屠殺的相上來獻世?
真是不知羞恥為何物的基督教基督教徒!

庚子俄難是八國聯軍之役(基督教入侵中國傳教分化中國人引起的侵華戰爭)
是基督教令到八國聯軍之一的俄國人殺義和團的中國人!

基督教徒够胆放呢張相出來?你知唔知個醜字點寫呀?賣國賊基督教徒! ?

.
[/url]
[/img]
2013年割讓唐努烏梁海俾俄國,你仲笑騎騎,話係好事。呢三單事件唔係庚子年,咁係乜嘢俄難?笑騎騎難?好事難?寸功沒有的廢柴冇權指手畫腳難?

你放呢張相係八國聯軍之俄兵殺中國人啵!
八國聯軍係你地基督教引入黎殺中國人啵!
扮盲?
死白痴,盲咗?

庚子俄難是八國聯軍之役

leefeng 發表於 2020/6/18 11:17

庚子俄難係發生在八國聯軍之前既事嚟啵.
八國聯軍係你地基督教引入黎殺中國人啵!
扮盲?
...

leefeng 發表於 2020/6/18 11:38

八國聯軍打北京是在八月,
八月北京熱辣辣, 俄兵仲著大褸, 戴毛帽, 未打仗就熱死哂先哩

有相就亂貼, 不問由來, 無銀用!
扮盲?
...
leefeng 2020/6/18 11:38 提交

睇你貼既野,
你唔係扮盲,係真盲。
庚子俄難係發生在八國聯軍之前既事嚟啵.
beebeechan 發表於 2020/6/18 12:11

糾纏在張柤有鬼用?
庚子俄難
庚子俄難是指1900年7月17日至21日,在八國聯軍之役期間,俄羅斯帝國以義和團破壞東清鐵路為藉口,對海蘭泡和清朝管轄下的江東六十四屯兩地中國居民進行的大屠殺,共造成約7000名中國無辜居民死亡。

基督教徒信了耶穌必賣國!

,
睇你貼既野,
你唔係扮盲,係真盲。
beebeechan 發表於 2020/6/18 12:32

你班基督教徒賣國賊一定幫番基督教徒賣國賊,
你班基督教徒圍威喂齊齊賣國!
你班基督教徒賣國賊不但盲而且心黑!
所以基督教徒信了耶穌必賣國賊! ! !

.
糾纏在張柤有鬼用?
庚子俄難
庚子俄難是指1900年7月17日至21日,在八國聯軍之役期間,俄羅斯帝國以義和 ...
leefeng 發表於 2020/6/19 00:28

乜你都知你係貼錯相哩咩?
(有錯就認囉)

在#127,你又明明話係呢啲係八國聯軍既俄兵喎,

...
leefeng 發表於 2020/6/18 11:38

八國聯軍時有份攻佔北京的俄軍,服式是這樣的囉:

庚子俄難又點可以叫八國聯軍呢,只係俄人入侵,殺中國人既地方亦唔係在北京。

再者,庚子俄難亦只可以話係俄人驅逐清人離開海蘭泡,六十四屯,是種族清洗,不算入侵,因為當時這地方早歸俄國統治了。
中國有你leefeng這類無腦的國民
也是一種國耻
要吹, 就吹啲無根無據既野哩...
呢啲有歷史可查的, 你leegeng 拎嚟吹?!!

不過, 個『醜』字已經對你失咗效, 你麻木咗㗎哩
中國有你leefeng這類無腦的國民
也是一種國耻
beebeechan 發表於 2020/6/19 01:34

中國有你bbchan同魔幻這類無腦的無恥國民走去信一個以色列人的罪犯耶穌,
還天天恬不知耻在此版歌頌耶穌同佢老婆馬利亞(父子同科),
一個將靈魂同信仰賣給以色列人,投靠外族不但是國恥,而且是此版之恥的賣國賊!
庚子俄難又點可以叫八國聯軍呢,只係俄人入侵,殺中國人既地方亦唔係在北京。

再者,庚子俄難亦只可以話係俄人驅逐清人離開海蘭泡,六十四屯,是種族清洗,不算入侵,因為當時這地方早歸俄國統治了。
beebeechan 發表於 2020/6/19 01:29

你只不過是一隻吱吱聲的老鼠畜生,扮什麼有學識呢?
一個信耶穌的賣國賊扮什麼愛國呢?
乜你睇唔見你們的基督教正在呼籲你們去反中國咩?快d去響應啦!信耶穌的賣國賊!

你去駁維基啦笨!

https://zh.wikipedia.org/wiki/%E5%BA%9A%E5%AD%90%E4%BF%84%E9%9A%BE

.
(有錯就認囉)

在#127,你又明明話係呢啲係八國聯軍既俄兵喎,

beebeechan 發表於 2020/6/19 01:29

咁你即係想脫罪話基督教徒冇在中國殺人引起八國聯軍入侵啦,重唔承認你是賣國賊? !

.
要吹, 就吹啲無根無據既野哩...
呢啲有歷史可查的, 你leegeng 拎嚟吹?!!

不過, 個『醜』字已經對你失咗效 ...
beebeechan 發表於 2020/6/19 01:46

哦,原來你們天天在吹d無根無據既野呃人話有耶穌?
耶穌一個只活在本垃圾書裡的人物冇歷史可查:
所以你們天天可以拎黎吹啦,對嗎?
你不但止麻木到唔知《醜》字㸃寫,更加埋腦癱咧!

.

纯属个人意见
死白痴,盲咗?
虧你呢個基督教徒還有面放 ...
谢谢leefeng 發表 nnnnnnnnnn 贡献於 2020/6/18 11:17
反动的组织,别有用心\人云亦云说   党国是 “战狼”……

其实

只是
【对当年的屠杀杀杀杀中国人之杀人狂//////凶手】
还以颜色!!

英雄本色!!
还以颜色!!

讨回公道!!
【当代男儿主题曲】林子祥- 真的汉子(万梓良演) - 哔哩哔哩https://www.bilibili.com › video

当代男儿主题曲】林子祥- 真的汉子(万梓良演). 1426播放 · 0弹幕2020-02-12 23:39:03. 主人,未安装Flash插 ...
2020年2月12日

作詞:鄭國江
作曲:林子祥

成和敗努力嘗試
人若有志應該不怕遲
誰人在我未為意
成就靠真本事
做個真的漢子
承擔起苦痛跟失意
投入要我願意
全力幹要幹的事
誰用敵意扮誠意
行動算了不必多砌詞
迷人是這份情意
誰沒有傷心往事
做個真的漢子

人終歸總要死一次
無謂要我說道理
豪傑也許本瘋子
同做個血性男兒
願到世間闖一次
強調靠我兩手創動人故事
成敗也不再猶豫
用我的真心真意
懷著鬥志向競爭的圈裡追
人生特殊意義
能改變我的際遇
能演變動人故事
求獻身維護正義

#林子祥 #真的漢子 #GeorgeLam

訂閱「天碟」YouTube 頻道收聽經典金曲 及
讚好「天碟」Facebook 留意最新資訊: https://www.facebook.com/TimelessMusic ...

https://www.youtube.com/watch?v=Vt4UDQ-HI0Q

https://www.youtube.com/watch?v=l4qCBKuS0Bc
當代男兒- 维基百科,自由的百科全书https://zh.wikipedia.org › zh-hk › 當代男兒
當代男兒》(英文:And Yet We Live),是香港電視廣播有限公司製作的時裝劇集,全套共60集,由當時無綫收視保證萬梓良領銜主演。其主題曲《真的漢子》由鄭國江 ...
播出日期: 1988年8月8日 - 10月28日
主题曲: 真的漢子
主演: 萬梓良、呂良偉、陳敏兒、林穎嫺、; 麥翠嫻‎...‎
集数: 60

《當代男兒》,是香港電視廣播有限公司製作的時裝劇集,全套共60集,由當時無綫收視保證萬梓良領銜主演。其主題曲《真的漢子》由鄭國江填詞,林子祥作曲及主唱,是林子祥代表歌曲之一。 這部劇在內地有《梟雄》之別稱。 維基百科
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
高級模式 | 發新話題
換一個