返回列表 回覆 發帖

基督教是棵生蟲樹!

這些不單是宗教命題,
而是關係到香港人那些被打的叔叔伯伯嬸嬸!
基督教煽動曱甴打香港市民的時侯,就已經應該要判定這個基督邪教是没有有存在的價值了!

至于有人問㸃解反基個個都對耶稣教追住来打呢?
答案就是:㸃解基督教要煽動曱甴個個都對香港市民的老人家追住来打呢?

馬太 7:17-20
17 這樣,凡好樹都結好果子,唯獨壞樹結壞果子。 18 好樹不能結壞果子,壞樹不能結好果子。 19 凡不結好果子的樹就砍下來,丟在火裡。 20 所以,憑著他們的果子就可以認出他們來。

看清楚:是耶穌教自己講的!

〖好樹都結好果子。 〗
咁基督教徒做咁多傷天害理的事,是否證明基督教不是好樹呢?

〖凡不結好果子的樹就砍下來,丟在火裡。〗
既然證明了基督教不是好樹,是否應該砍下來,丟到火裡消滅?

〖憑著他們的果子就可以認出他們來。〗
憑著他們信了基督教的人做咁多傷害人類的事,
傷害香港人香港無辜市民的事,就可以認出所有耶穌邪教都是不能結好果子的生蟲樹,是否應該砍下來,丟到火裡消滅?

「轉載」

https://youtu.be/KJzGfRd97yo
咁你係咪「瘋樹」結出來的果?
潑皮陳,有理由就提出基督妖徒唔係壞果子來反駁,唔好(口翕)三(口翕)四耍無賴。
潑皮陳,有理由就提出基督妖徒唔係壞果子來反駁,唔好(口翕)三(口翕)四耍無賴。 ...
旁觀者 發表於 2020/6/9 03:44

乜突然間你咁想聽我講耶穌?
係咪我講得好聽呢
係咪我講得好聽呢
beebeechan 發表於 2020/6/9 04:23

耍無賴即係承認:

〖好樹都結好果子。 〗
咁基督教徒做咁多傷天害理的事,是否證明基督教不是好樹呢?

〖凡不結好果子的樹就砍下來,丟在火裡。〗
既然證明了基督教不是好樹,是否應該砍下來,丟到火裡消滅?

憑著他們信了基督教的人做咁多傷害人類的事,
傷害香港人香港無辜市民的事,就可以認出所有耶穌邪教都是不能結好果子的生蟲樹,是否應該砍下來,丟到火裡消滅?
傷害香港人香港無辜市民的事,就可以認出所有耶穌邪教都是不能結好果子的生蟲樹

leefeng 發表於 2020/6/9 05:47

以你呢啲咁既思維, 基督徒都係出搞事既暴徒,
咁呢個人兄係咪好果子嚟?

砍下來,丟到火裡消滅?

早陣子, 真係有人砍佢

leefeng 發表於 2020/6/9 05:47

這個是峰

呢個又係峯

你又係 feng

睇果子你地係咪同一棵樹?
這個是峰

呢個又係峯

你又係 feng

睇果子你地係咪同一棵樹?
beebeechan 發表於 2020/6/9 08:48

我係龍捲風!小心囉

,
以你呢啲咁既思維, 基督徒都係出搞事既暴徒,
咁呢個人兄係咪好果子嚟?

砍下來,丟到火裡消滅?

早陣子, ...
beebeechan 發表於 2020/6/9 08:37

呢個拜觀音架,做臥底呃你地班基督懵柄然後逐個擊殺!
我係龍捲風!小心囉

,
leefeng 2020/6/9 10:50 提交

亦有機會係中風,
馬上風就難啲勒
beebeechan 發表於 2020/6/9 04:23

爺爺係叫你唔好(口翕)三(口翕)四耍無賴,移鼠係個大騙子,蠢人先會聽佢。潑皮陳,冇理解能力就返去BB班唱遊啦。
亦有機會係中風,
馬上風就難啲勒
beebeechan 發表於 2020/6/9 13:43

我敬老;中風留番比你bbchan獨家享用!
你bbchan自己一個攬炒晒中風馬上風!!!
不過點都好過係街上被基督教徒曱甴扑濕個頭加淋你電油點火將你BBQ吖
我敬老;中風留番比你bbchan獨家享用!
.
leefeng 發表於 2020/6/10 00:55

你咁講,好似你係無機會老咁囉

(好既唔靈,醜既靈。。。。。?)
你咁講,好似你係無機會老咁囉

(好既唔靈,醜既靈。。。。。?) ...
beebeechan 發表於 2020/6/10 01:04

哈哈哈,乜咁咒你bbchan自己呀?
最起碼你bbchan現在已經好既唔靈,醜既靈!
你bbchan自己一個攬炒晒中風馬上風! ! !
你bbchan醜既靈又係街上被基督教徒曱甴扑濕個頭加淋你電油點火將你BBQ!

哈哈哈,乜咁咒你bbchan自己呀?
..
leefeng 發表於 2020/6/10 01:13

點會係我自咒哩

「老」是我既得之物,
「老」就唔知有無你份 (真係好難講得實架喎,唔好講老,連「明天」有無你份都唔知),而你又話唔要,留番敬老。
點會係我自咒哩

「老」是我既得之物,
「老」就唔知有無你份 (真係好難講得實架喎,唔好講老,連 ...
beebeechan 發表於 2020/6/10 01:22

你天天被尿淋,仍然咁有自信係來自性母的?
你的明日不會太長了,
求耶穌啦!
例如叫你教會的把你釘一次十字架,你死咗之後,三日又復活重新來過。
又或者求性母,晚晚同你大戦,你就會變神:契家佬耶禍華!

.

你的明日不會太長了,

leefeng 發表於 2020/6/11 01:21

你還有幾多個明天,你知咩?
一定多過我㗎?
你還有幾多個明天,你知咩?
一定多過我㗎?
beebeechan 發表於 2020/6/11 01:55

顧惦你自己啦!
導人去迷信個耶禍華淫婦當聖母?攪風攪雨害國害民,做埋咁多陰質事,
你明天死係現眼報,長命多一兩年只係獻世!

.  
..
你明天死係現眼報,長命多一兩年只係獻世!
leefeng 發表於 2020/6/11 02:22

咁我長命多十年,廿年呢?是甚麼世?
不可一世?
咁我長命多十年,廿年呢?是甚麼世?
不可一世?
beebeechan 發表於 2020/6/11 09:35

你冇咁長命啦!根據你的忠心護主,你的主心甚慰!
性母性慾難耐急召你上去和她大戦三百冋合!
耶穌又便急難耐又要急召你上去為佢通馬桶!
吱吱chan奉召升天吧!
高級模式 | 發新話題
換一個