返回列表 回覆 發帖

建議天主教和藏傳佛教合作,共同對抗中共。

耶穌是個大救星,共產黨是個害人精。
哈佛專家 發表於 2020/6/17 16:46

耶穌教徒賣軍火給貧窮國家:唯恐天下不亂,
中國共產黨幇助貧窮國家脫貧:希望世界人人有飯食!
你說的是事實。
逃出魔幻紀 發表於 2020/6/17 18:47

耶穌教徒知道什麼是事實嗎?
連耶穌呢個性經人物係唔係事實都亂信一通,學人講事實?收檔啦!
話無耶穌呢個人,你又有乜理據先?
得把死人口係到嗌
beebeechan 發表於 2020/6/18 01:41

你講緊你個猪耶穌?佢咪又係得把死人口係到嗌佢係救世主呃人? !
又加埋你得把死人口係到嗌幫佢吹牛呃人? !
死人口教耶稣gay篤!
基督教徒洗腦之後的思想仍然停留在毛澤東年代?
四處散播謡言:中共這樣不好那樣不對?
但又在香港做番同毛澤東年代的紅衛兵三反五反打砸殺人的行為?

基督邪教明知是惡而為之,比毛澤東更邪惡!
如果要打倒中共毛澤東,更加要打倒基督邪教!
打倒基督邪教!
[/url]
[/img]

咁點解你又咁恨加入毛澤東創建嘅共產黨嘅?
逃出魔幻紀 發表於 2020/6/26 08:29

耶膠永遠是耶膠十下十下!
我追捧的是現代的中國人偶像習大大的新中國共產黨,
不是毛澤東的舊式共產黨!

毛澤東創建並不表示共產黨永遠都只能出產紅衛兵,吃不飽,貪官。
但基督教就二千年不變:基督教永遠只出耶膠/間諜/性侵/掠水/戰爭和十字軍耶膠!

.
應驗咗耶穌在十字架上既話:
呢班盲毛,根本唔知自己做緊乜
beebeechan 發表於 2020/6/26 08:50

歷史上真有件<性經>裡的耶穌先至算啦!話唔定你天天在拜空氣咧!
你老早就自摑咗一大巴, 肯定咗係有個人叫耶穌, 自稱救世主:
...
beebeechan 發表於 2020/6/26 12:13

幼稚的回應!垃圾
共產黨多變, 
難保日後又會出現民主式共產黨, 國民黨式共產黨, 慈禧式共產, 基督式共產黨 ...
beebeechan 發表於 2020/6/26 12:17

係囉,慢慢等啦,耶膠仔!
唔一定要等好耐既, 
不過, 你短命就會睇唔到㗎哩
beebeechan 發表於 2020/6/26 12:26

我點都會長命過你既,一定睇到中國國富民強,北斗升空,中國人民個個安居樂業!

雖然你今年六十,但可能你一出街,忽然耶穌急召你,你就立馬息勞歸主,
短命種bbchan六十有三! (果三歲係離教網送的:好行夾唔送)

見你bbchan好快蒙主恩召!
不妨請你欣賞下本少爺十分欣賞的中國靚女軍團!
等你死得眼閉!

鲁迅話中國人有『想做奴隸而不得』同『暫時做穩了奴隸』兩個時期,你嘅幻想明顯超越咗呢兩種。
既然你幻 ...
逃出魔幻紀 發表於 2020/6/26 12:47

https://exchristian.hk/forum/viewthread.php?tid=13760&extra=
高級模式 | 發新話題
換一個