返回列表 回覆 發帖

耶穌教煽動香港人賣國

耶穌教本垃圾性經裡面有一句:要服從掌權者?

但以下這一句又怎樣解釋呢?

“我們不會讓任何地上的權勢,不論是政府、政黨、領導人或任何威權組織、部門,位居耶穌基督之上,成為指導教會傳道牧養工作的權威。即使面對威權管治並各式各樣的逼迫和打壓,”?

.
leefeng 發表於 2020/6/20 01:49

最近中國外交部發言人成日係發佈會上說外國勢力不要干擾中國內政,香港事務。

如何牧養教民,任命主教,要不要展示十字架。。。。是教會內政啵,
唔係政府來指導㗎啵。

你明未呢?

當你蠢性大發既時候,或者你真係好難消化到。
请问可不可指教有关经?谢谢兄!
上流寄生族 發表於 2020/6/23 04:02

言下之意,你都覺得條友 leefeng 講野,得把口,無乜實質
非耶!一切只为证据确凿追封耶。
上流寄生族 發表於 2020/6/23 19:59

佢係你對上嗰帖都自認咗係無根又無據哩。
非耶!一切只为证据确凿追封耶。
上流寄生族 發表於 2020/6/23 19:59

逃出魔幻紀都向呢條友仔leefeng追封証據幾次哩。
佢無貨交㗎。

佢成日想少人,不過射唔出野。
离间计
上流寄生族 發表於 2020/6/23 20:11

瘋語同路?
党国,既         无神论,就非 ‘我天父所栽种的’
。。。
除非渗透!!
(渗透实例:罗马帝国) ...
上流寄生族 發表於 2020/6/27 01:42

你寫篇帖都 短短地咁既

肯定leefeng有精神病
哈佛專家 發表於 2020/6/26 04:23

你無同呢條leefeng 保持社交距離,黐咗埋去,
啲 leefeng 病毒呈陽性哩
有关单位领导人,都是日理万机,没时间看长篇大论。
上流寄生族 發表於 2020/6/27 01:56

更加無時間跟你猜燈謎, 有話直說清楚一點囉
你寄生虫,就嚟可以繼承合佛專家個位
在平常:

天主教與新教係兄弟

在非常時期:
天主教指謫新教為異端
新教指謫天主教為大淫婦 ...
抽刀斷水 發表於 2020/8/31 19:41

1931-1945年,中國人說要殺光日本鬼子

70年代香港人熱愛日本貨,日本電器,看日劇,今日仍愛日本化裝品,日本車,吃壽司便當放題
高級模式 | 發新話題
換一個