返回列表 回覆 發帖

只要是基督教徒必賣國!

只要是基督教徒必出賣中國!
無論是牧師,神父,教徒,任何支派,在任何地方…都必定要以出賣中國為對耶穌忠心的宣言!
為什么昵?
因為中國是一個14億人口的一塊肥肉,
煽動中國人民消滅自己的國家,永遠做耶穌的奴隸爪牙是基督教千百年來的慾望!

基督教不断將中國形容為一個民不聊生的國家去曚騙白痴中國裔基督教徒去出賣自己的國家?
中國如果亡國了,中國人在世界上還有存在的價值嗎?
英籍?美籍?歐籍?
首先把你們中國人的樣子去攺容,否則你們只是一個二個【亡國奴】!

中國不讓人民迷信就變成罪大惡極了?

信耶穌的叫做邪教在中國地方只會製造賣國的漢奸,
反自己中國的中國人信耶穌信到癲了吧?

莫非耶稣教徒以為
天災人禍可以叫耶穌來打救?
外國軍事入侵可以叫耶穌來打救?
人民冇得食可以叫耶穌來打救?
怎樣幫?
叫耶稣又變一次五餅二魚?或嗎哪?

賣國賊基督教徒先叫耶穌變一次出來我們就信啦!

基督教的教牧個個煽動基督教徒反中國祇不過是為了讓基督教在中國有生存的空間,只是為私利,並不是為人民!
他们的目的是讓耶穌教可以在中國遍地開花,收受14億人奉獻的財物,又做埋外國間諜漢奸,
一个二个基督教堂口出售中國來謀取自己的利益!

乜有人會以為個廢物耶穌可以在人民要食飯要生活的時侯出來幫中國人民咩?
所以信耶稣的必賣國,愛國的絶不信耶稣!
因為耶穌自己也是一個煽動別人賣國的賊,所以被判死刑,對不?
這類呻吟帖, 不予置評
看看這個基督教的中國裔印尼籍的賤種牧師唐崇榮怎樣去煽動教徒去反中國?

他的煽動言論根本就是一堆垃圾,其中一句「中國是不會讓百姓越來越有錢而超越政府的
請問有學識的:世界上有什麼國家的什麼人可以有錢到超越政府的呢?誰?

咁,如果中國不讓百姓越來越有錢?
那麽中國的富豪榜馬雲等等怎樣來的?

當然因​​為中國富豪榜裡面沒有【基督教】吖馬!
中國從來不缺富豪,勁打賤種牧師唐崇榮的狗臉!

是否呻吟帖,睇下咪知囉,咁心急做乜?

看看這個基督教的中國裔印尼籍的賤種牧師唐崇榮怎樣去煽動教徒去反中國?
睇清楚,基督教徒講來講去都是針對中國不讓基督教在中國土地上散播毒菌,基督教攞唔到着數,收唔到奉獻買洋樓飛機鑽石給老婆妾侍,又沒有就手的教徒讓教牧性侵吧了!

“中國是不會讓百姓越來越有錢而超越政府的,所以,中國政府是管轄人民的政府,搶奪人民自由的政府,是逼迫人民宗教不能有自由的政府。今天的中國政府比希特勒的時代,比許多無神論統治者的時代,更邪惡地逼害教會。”?

https://www.facebook.com/446367752083813/posts/2922403801146850/

.
據《每日頭條》嘅報道,豆膶咁大嘅梵蒂岡就發咯:
    「1965年《時代》雜志發文指出梵蒂岡當時的財富已達到數百億美元……而當時義大利的財富僅為16億美元。」
    「總之,由於梵蒂岡對其真實財富狀況的嚴格保密,所以一直以來也都沒人知道其手上具體控制著多少財富,但從各種公開數據來看,梵蒂岡銀行中的私人存款已經達到150億美元,而教廷手上的現金約有100多億美元並且收藏著世界上絕大多數無價文物。」
https://kknews.cc/news/qjlgzgo.html
    若果唔叫多啲戇鳩去信,又點會有咁多錢呀。
美其名叫<救火>,實則是<煽火>鼓勵無知青少年學生去反自己的國家!
用耶稣也犯錯但並不是錯来妖言誤導青少年和學生去犯錯有理,賣國無罪!

有基督教天主教的耶稣教存在一天,中國,台灣,香港,澳門什至全世界都永無寧日!

https://theinitium.com/article/20190705-hongkong-chritian-protest-pastors/?fbclid=IwAR1TySo

一班只為基督教自己私利的人渣推香港人自相殘殺,處心積慮賣國求榮的基督教徒!

是否呻吟帖,睇下咪知囉,咁心急做乜?

.
leefeng 發表於 2020/6/19 02:17

「中國是不會讓百姓越來越有錢而超越政府的」

「只要是基督教徒必出賣中國!」

都是同一級數的狗翕
「總之,由於梵蒂岡對其真實財富狀況的嚴格保密,所以一直以來也都沒人知道其手上具體控制著多少財富,但從各種公開數據來看,梵蒂岡銀行中的私人存款已經達到150億美元,而教廷手上的現金約有100多億美
旁觀者 發表於 2020/6/19 02:31

150億資產,對我地呢啲窮鬼梗係好很多錢哩,

之不過,
讓數字自己講話哩:

排最尾既華為都勁過梵蒂崗喎

你係細路仔未見過大蛇屙尿

我地呢啲窮鬼的確未見過大蛇屙尿的有錢佬!

例如掠水的基督教徒中國裔印尼籍的賤種牧師唐崇榮的富可敵國,
掠掠埋埋啲錢去起一間豪華音樂廳,狂掃古董…點黎架?教徒奉獻囉!

郁下個嘴,吹下耶穌救世的騙子故事,班基督教徒笨㭍咪狂奉獻買神恩囉!
嘩,中國唔比佢地基督教徒在中國土地上傳教行騙掠水喎?

基督教徒冇晒米路咯,咪狂反中國囉!乜大家以為基督教徒會愛中國同中國人咩?

信了耶稣必賣國,賣國的全是基督教徒!

.
郁下個嘴,吹下耶穌救世的騙子故事,班基督教徒笨㭍咪狂奉獻買神恩囉!
嘩,中國唔比佢地基督教徒在中國土地上傳教行騙掠水喎?
leefeng 發表於 2020/6/19 04:32

不過中國既地方官員就俾全能神教傳教喎,唔知係咪會收到回佣
唔係點解全能神教可以在鄉鎮坐大
例如掠水的基督教徒中國裔印尼籍的賤種牧師唐崇榮的富可敵國,
掠掠埋埋啲錢去起一間豪華音樂廳,狂掃古董…點黎架?教徒奉獻囉!
leefeng 發表於 2020/6/19 04:32

一個音樂廳都係公家可使用既設施喎,
總好過係錢入私人口袋既神棍哩。

內地既貪官會唔會用收番嚟既錢起個音樂廳俾大眾使用既呢?

至於呢個神棍唐崇荣的手法同任何一個牧棍/基督教徒的見証玩法是一模一樣的!
只睇一個神棍唐崇榮的版本,
大致上就知道所有的基督教徒神棍(包括此版的幾隻自稱有神蹟的)

世界歷史上的邪教多如牛毛,其中出名的五次慘絕人寰大規模集體自殺邪教是:
一、恢復上帝十誡運動(THE MOVEMENT FOR THE RESTORATION OF THE TEN COMMANDMENTS OF GOD;
二、人民聖殿教(Jonestown);
三、天堂之門(Heaven's Gate);
四、大衛教派(Branch Davidians),
五、太陽聖殿教(Order of Solar Temple)。

例如「恢復上帝十誡運動」,教主是烏干達一間酒吧的老闆娘,名克莉多尼亞·瑪琳達(Credonia Mwerinde),她聲稱能與聖母瑪利亞對話,教會成員都被要求賣掉財產,把錢交給她。

教徒個個要交錢給神棍教牧,
所以神棍唐崇榮才自稱富可敵印尼國,宣傳抹黑中國不讓人有錢過政府囉!

這裡提供我們檢驗邪教的真理:

邪教的共同特徵是自說自話式「自走炮信仰」:
神不講話,我去找神講話;神不找我,我去找神。
許多宣教牧師神棍和教徒也喜愛強調自己禱告蒙垂聽、按手有效、神對自己說話、掌握聖靈、特異功能…等等。

這些人宣稱有自己「內在」的「看見」,自立一套和外在現實不相關的「自我主觀經驗」,
等同:
主觀有獨角獸的觀念 所以獨角獸存在,
主觀有孫悟空的觀念 所以孫悟空存在,
主觀有耶稣的觀念 所以耶稣存在。

.

一個音樂廳都係公家可使用既設施喎,
總好過係錢入私人口袋既神棍哩。
內地既貪官會唔會用收番嚟既錢起個音樂廳俾大眾使用既呢?
beebeechan 發表於 2020/6/19 05:42

內地既貪官當然唔會用收番嚟既錢起個音樂廳俾大眾使用啦!
點解呢吓?
因為貪官都已經被判死刑去咗賣鹹鴨蛋囉!
因為貪官都已經被判死刑去咗賣鹹鴨蛋囉!
leefeng 發表於 2020/6/19 07:13

唔拉倒已在位的貪官, 
新貪官又點有機會上台?

黑幫爭地盤互片咁唶, 你估真係為民除害咩
這裡提供我們檢驗邪教的真理:
leefeng 發表於 2020/6/19 07:09

懂分辨邪教唔係唔好,
之不過, 分辨出正統教會既能力, 你就麻麻地。

其實, 任何講耶穌既你都視為邪教㗎哩,
都未知你實在曉唔曉分辨架
[/url][/img]
[/url]
[/img]

1937年以來原中國東北領土上30萬同胞被屠殺滅絕,1999年割讓百幾萬平 ...
逃出魔幻紀 發表於 2020/6/19 07:36

滚回去讀熟【燕雲十六州】係乜先至躝番黎發噏風!
懂分辨邪教唔係唔好,
之不過, 分辨出正統教會既能力, 你就麻麻地。

其實, 任何講耶穌既你都視為 ...
beebeechan 發表於 2020/6/19 07:54

乜耶穌教不是邪教咩?

叫信徒不要守政府法律啵?
叫信徒只要聽一個上帝耶穌話啵?

咁有一天,隻吱吱chan老鼠行出來自稱係上帝耶穌派落黎的耶穌個契細佬,
就可以帶頭反政府賣國成立【曱甴天國】,
一於學十足洪秀全契兄弟咁收收埋埋女兵姦淫邪盜都未算邪教?

到時又叫曬d老人家集中給你們耶穌教徒用摺凳木棍勁打,飛磚擲,或縛埋一堆淋火水電油燒咁呢?

既然基督教公開挑釁不會讓任何地上的權勢,不論是政府、政黨、領導人或任何威權組織、部門,位居耶穌基督之上?
即是基督教反政府啦!
反政府反國家即是叛國啦!
既然都叛國囉唔爭在做埋賣國賊啦? !

所以信耶穌的必是賣國賊!賣國賊必定是信耶穌的! ! !

.

乜耶穌教不是邪教咩?

叫信徒不要守政府法律啵?
叫信徒只要聽一個上帝耶穌話啵?

咁有一天,隻吱吱 ...
leefeng 2020/6/19 11:27 提交

挑。.....
乜耶穌教人唔好守法㗎咩?
有法利塞人問耶穌猶太人應唔應該向凱撒納稅。
耶穌答凱撒的歸凱撒喎。
呢段經文你聽過未?
咁有一天,隻吱吱chan老鼠行出來自稱係上帝耶穌派落黎的耶穌個契細佬,
就可以帶頭反政府賣國成立【曱甴天國】,
一於學十足洪秀全契兄弟咁收收埋埋女兵姦淫邪盜都未算邪教?
leefeng 發表於 2020/6/19 11:27

挑......

咁義和團更「自稱」刀鎗不入,神功護體,扶清滅洋哩。。。。
但你又好信喎,封佢地為愛國烈士添

你係咪左腦清醒,右腦硬膠化。。。兩邊諗野唔同既?
反政府反國家即是叛國啦!
leefeng 發表於 2020/6/19 11:27

喂。。。。
咁孫中山都曾經反滿清,
共產黨也曾反國民黨。。。。。都係「叛國賊」起家囉
高級模式 | 發新話題
換一個