返回列表 回覆 發帖

只要是基督教徒必賣國!

這類呻吟帖, 不予置評
是否呻吟帖,睇下咪知囉,咁心急做乜?

.
leefeng 發表於 2020/6/19 02:17

「中國是不會讓百姓越來越有錢而超越政府的」

「只要是基督教徒必出賣中國!」

都是同一級數的狗翕
「總之,由於梵蒂岡對其真實財富狀況的嚴格保密,所以一直以來也都沒人知道其手上具體控制著多少財富,但從各種公開數據來看,梵蒂岡銀行中的私人存款已經達到150億美元,而教廷手上的現金約有100多億美
旁觀者 發表於 2020/6/19 02:31

150億資產,對我地呢啲窮鬼梗係好很多錢哩,

之不過,
讓數字自己講話哩:

排最尾既華為都勁過梵蒂崗喎

你係細路仔未見過大蛇屙尿
.
郁下個嘴,吹下耶穌救世的騙子故事,班基督教徒笨㭍咪狂奉獻買神恩囉!
嘩,中國唔比佢地基督教徒在中國土地上傳教行騙掠水喎?
leefeng 發表於 2020/6/19 04:32

不過中國既地方官員就俾全能神教傳教喎,唔知係咪會收到回佣
唔係點解全能神教可以在鄉鎮坐大
例如掠水的基督教徒中國裔印尼籍的賤種牧師唐崇榮的富可敵國,
掠掠埋埋啲錢去起一間豪華音樂廳,狂掃古董…點黎架?教徒奉獻囉!
leefeng 發表於 2020/6/19 04:32

一個音樂廳都係公家可使用既設施喎,
總好過係錢入私人口袋既神棍哩。

內地既貪官會唔會用收番嚟既錢起個音樂廳俾大眾使用既呢?
因為貪官都已經被判死刑去咗賣鹹鴨蛋囉!
leefeng 發表於 2020/6/19 07:13

唔拉倒已在位的貪官, 
新貪官又點有機會上台?

黑幫爭地盤互片咁唶, 你估真係為民除害咩
這裡提供我們檢驗邪教的真理:
leefeng 發表於 2020/6/19 07:09

懂分辨邪教唔係唔好,
之不過, 分辨出正統教會既能力, 你就麻麻地。

其實, 任何講耶穌既你都視為邪教㗎哩,
都未知你實在曉唔曉分辨架
乜耶穌教不是邪教咩?

叫信徒不要守政府法律啵?
叫信徒只要聽一個上帝耶穌話啵?

咁有一天,隻吱吱 ...
leefeng 2020/6/19 11:27 提交

挑。.....
乜耶穌教人唔好守法㗎咩?
有法利塞人問耶穌猶太人應唔應該向凱撒納稅。
耶穌答凱撒的歸凱撒喎。
呢段經文你聽過未?
咁有一天,隻吱吱chan老鼠行出來自稱係上帝耶穌派落黎的耶穌個契細佬,
就可以帶頭反政府賣國成立【曱甴天國】,
一於學十足洪秀全契兄弟咁收收埋埋女兵姦淫邪盜都未算邪教?
leefeng 發表於 2020/6/19 11:27

挑......

咁義和團更「自稱」刀鎗不入,神功護體,扶清滅洋哩。。。。
但你又好信喎,封佢地為愛國烈士添

你係咪左腦清醒,右腦硬膠化。。。兩邊諗野唔同既?
反政府反國家即是叛國啦!

喂。。。。
咁孫中山都曾經反滿清,
共產黨也曾反國民黨。。。。。都係「叛國賊」起家囉
反政府反國家即是叛國啦!
既然都叛國囉唔爭在做埋賣國賊啦? !

當年孫中山,宋慶齡都去日本,美國,英國。。。。「唱衰」滿清,
猶如黎智英,李柱銘等人去美國唱衰香港咁喎,

孫中山都係「賣國賊」,至少當時的滿清官員都係咁諗。
白痴仔,又係度出醜啦?等本少爺教精你!

孫中山反滿清是為了中國人自己的國土!滿清之後仍然中国是中国 ...
leefeng 發表於 2020/6/20 02:25

哦。。。。
1932年日本侵東北,建立滿州國,搵愛新覺羅·溥儀做皇帝,
咁就唔算侵略勒,
因為係「中國人自己的國土」,中國人管番中國人。。。。

咁班泛民都無話搵彭定康,特朗普嚟做特首唶
(咁賣國罪咪不成立囉)

你講多句,就白痴多十度。
高級模式 | 發新話題
換一個