返回列表 回覆 發帖

什麼是基督教?

基督教=可笑+殘酷+謊言+無恥+下流+賤格+賣國賊

讓智障看的故事!

[/url][/img]
唔應該對同胞嘅苦難騎騎笑。
到你貼嘢啦leefeng ...
逃出魔幻紀 發表於 2020/7/1 11:31

嗱,我貼咗啦,點吖?
冇錯,唔應該對被黃屍基督徒<逃出魔幻紀 >打到流血的同胞嘅苦難騎騎笑,
但一定要對住打老人家同胞嘅黃屍基督徒坐監或凌遲騎騎笑,什至哈哈哈狂笑!

貼漏咗一張,leefeng快D做嘢!
逃出魔幻紀 發表於 2020/7/1 13:26

你估你自己係耶穌呀?或耶穌隻鬼魂上咗你身咁呢?
咦?乜你還未着草咩?
呵呵,蛇頭起曬價,冇錢着草?陰公!

乜你教會唔係掠掠埋埋好多陰質錢架咩?
個個陰質錢擘開都有被打果啲老人家的血和涙囉!

咪又認屎認屁狂嗌周身血的老人家同你隻基督黃屍曱甴畜生血濃於水囉!
老人家見到你隻基督黃屍曱甴畜生被凌遲肯定老懷大慰騎騎咁笑!

.
[/url]
[/img]

做嘢唔好做到甩甩漏漏,貼相要貼全套,下次記住啦。

任何人就算將自己間屋連租約出 ...
逃出魔幻紀 發表於 2020/7/1 14:05

基督教黃屍賣國賊“逃出魔幻紀”果然有賣國經驗同心得!
不過睇見國安法將黃屍你同你嘅親人同埋你們基督教趕盡殺絕斬到一碌碌,
個個香港人都應該騎騎笑,更加應該笑住話係好事並拍手稱讚。

.
做乜今次屙咁大篤屎?
beebeechan 發表於 2020/7/1 21:04

蝦!唔覺意屙咗咁大篤屎在你頭上?
遲啲,到那些年,
你唔會仲踎係到屙屎㗎哩
你要用屎片,包住,
一日。。得閒先有人同你換一次。 ...
beebeechan 發表於 2020/7/2 03:21

你發爛渣即是我講得啱啦!
乜你已經用緊紙尿片嗱?
唉,看来你都時日無多囉!
好快可以去見你個馬利亞同耶穌咯,開心嗎?
咁你亦無否認係版上屙咗篤大屎啵,
又即係我講得啱哩
唔緊要哩,
你日日都嚟賴屎㗎哩
係今日大篤啲唶 ...
beebeechan 發表於 2020/7/2 04:05

基督徒除了謊話,傳教,駡人和屎尿屁之外,冇其它了?
我亦唔止一次同你解釋過教會係罪人組成嘅教會,所以講到呢個話題嘅時候先至提起你個名,如...
逃出魔幻紀 發表於 2020/7/14 17:30

教會的確係罪人組成嘅教會,
明知犯錯仍然繼續犯錯,還要拉全香港人一齊落水浸入罪的深淵中?

人地佛教好似有位佛說過「地獄不空誓不成佛」犠性小我來救大我。

但基督教的思想是要犠性大我(全香港/全中國/全中國人)來救小我(教會/基督教/基督教徒),
要拉曬全香港人下地獄來成全基督教生存空間的所謂民主自由!
基督教的確有罪而且自私和賤!

.
高級模式 | 發新話題
換一個