返回列表 回覆 發帖

兩隻癲狗把兩位貴客趕走了

BB疹和魔幻紀都嫌兩隻癲狗太癲了。一個話要退學,另一個話要逃學。我無眼睇呀!
哈佛專家 發表於 2020/11/27 14:21

BB仔一向講東講西、左閃右避,從不敢正面回應質疑,牠退學,我就收起支擂漿棍囉。
    魔幻紀連是非黑白都顛倒放置,不過,可以看到些極毒教/天誅教徒嘅觀點。
    退不退學、逃不逃學,世界還是一樣日出月落。
過去我常常把焦點放在共產黨和民主自由上,弄到我傻下傻下。現在頭腦不靈活。
哈佛專家 發表於 2020/11/27 15:17

移鼠代表專制極權,與民主自由毫無關係,閣下將兩者扯上,的確係「傻下傻下」。
我寧願相信耶穌基督
哈佛專家 發表於 2020/11/28 03:22

閣下相信移鼠啲乜呢﹖學牠去收陀地﹖學牠去呃個窮寡婦成副身家﹖學牠要去「做王」﹖唔聽佢話就喊打喊殺﹖
就算旁觀者、你瘋、下流寄生蟲、抽刀及沙文等一齊打死我
哈佛專家 發表於 2020/11/28 03:22

每人均有自己觀點,其他人均需尊重。我非天誅教徒、極毒教徒,唔信嘅就要劏要殺。
這兩隻癲狗終於把逃出魔幻紀及BB疹兩位貴客趕走了。
哈佛專家 發表於 2020/11/27 13:07

斬妖除魔,還需有怒目金剛。
神叫做上帝時,就反帝制、反封建;神叫天主時,就鬥地主。
抽刀斷水 發表於 2020/11/28 01:39

精彩!
我信耶穌基督的救贖
哈佛專家 發表於 2020/11/29 18:50

移鼠如何「救贖」呢﹖怎麼證明﹖若被人宰了就話為人「贖罪」,那麼死刑犯個個都係「救世主」。
移鼠自己都周身罪惡,自己嘅罪都贖不了,居然可以為人「贖罪」﹖
逃出魔幻紀及BB疹兩位貴客
哈佛專家 發表於 2020/11/27 13:07

充當妖教鷹犬毒害自己同胞嘅,竟然係「貴客」﹖
神叫做上帝時,就反帝制、反封建;神叫天主時,就鬥地主。
抽刀斷水 發表於 2020/11/28 01:39

狗尾續貂一下:教叫人爭取自由民主!
妖酋說話比較隱晦,但言外之意,是要求更多的東西:   
https://www.hk01.com/01%E8%A7%80 ... B%E5%95%9F%E7%A4%BA
高級模式 | 發新話題
換一個