返回列表 回覆 發帖

血肉之軀朽壞之後還有什麼?

據我經驗,逢係現成嘅住處,不論幾靚,就算買間新往處都唔會100%啱曬心水,總有一些details未能盡如人意, ...
沙文 發表於 2020/12/2 21:09

咁你想要邊種單位?

大宅, mansion

detached house

condo

早啲落定, early bird, 俾個折你
教徒就個個好勇鬥狠啫。我斯文人, 唔郁手郁腳, 打得就唔會一味靠講啦
沙文 發表於 2020/12/3 15:30

你擅長毛手毛腳
教徒就個個好勇鬥狠啫。我斯文人, 唔郁手郁腳, 打得就唔會一味靠講啦
沙文 發表於 2020/12/3 15:30

你唔識靠把口就把羅莎蓮弄得慾仙慾死咩
此地產project係主耶穌負責咖嘛,又關您事?
沙文 發表於 2020/12/3 11:18

總代理下都仲有批發, 團購, 零售既.
唔通你去買個上車盤都要李嘉誠同你接洽咩
貴教嘅policy又真係唔同長實。譬如,若果我信咗,禀神係directly禀畀阿穌,有時或者佢老母,唔係禀畀您喎 ...
沙文 發表於 2020/12/4 03:32

禀就可以直通
實體交易: 受洗, 領聖體, 告解, 婚配, 殯葬, 堅振, 聖秩。。都係要搵佢既代理人
若果您有letter of commission, 我都好樂意搵您同我做,話曬到咁熟嘛
沙文 發表於 2020/12/4 04:45

我就未有牌
不過,有人有牌㗎
回覆  beebeechan
我係都要您。等您晉咗鐸,我下次結婚搵您主持。
沙文 發表於 2020/12/4 07:00

不如下次結婚你搵我開光
您兼職做埋仁波切我又唔介意
沙文 發表於 2020/12/4 08:51

咁我要有你未來老婆既健康碼, 同埋俾我目測, 睇睇係咪未開封先至得
二手既,  refurbished 既就唔使開光勒
高級模式 | 發新話題
換一個