返回列表 回覆 發帖

令人戰慄的聖經裡面

佛都有火?

...
leefeng 發表於 2020/12/14 12:03

所以久不久要去出出火......
支支擂漿棍都挺入BB仔屁眼!
旁觀者 發表於 2020/12/14 23:53

一陣你拎嚟吮時就會好味啲
基督教走久基久,请拿确确实实无讹之
证据
证明
屠夫是佛教的,DELAY NO MORE! ...
上流寄生族 發表於 2020/12/15 01:26

緬甸近九成人,在唔殺人時,都話拜佛㗎喎
饥久!此非确确实实无讹之
证据
证明
屠夫是佛教的

DEAL NAY!
上流寄生族 發表於 2020/12/15 01:43

和尚出哂面來支持清洗羅興亞回教徒啵

你跟住就會話: 証明過班係真和尚先哩。。。。
和尚話: 好,懟冧哂班友!
你條友上流寄生族,乜隠野都唔知,
係咪應該要收嗲
唔爭在順便提供埋基督教殺入美洲和侵略各地屠殺當地人的圖表數據咧!

。 ...
leefeng 發表於 2020/12/15 02:09

你咁很醒
梗係留番俾你威哩
咪扮盲唔知道事實源頭係乜野?
基督教都是做着孟加拉罗兴亚人同样的暴行,去到世界各地一样客家霸地主, ...
leefeng 發表於 2020/12/15 02:33

你無頭盔,無得威咩
用呢個威住先哩
基督教都是做着孟加拉罗兴亚人同样的暴行,去到世界各地一样客家霸地主, ...

你呢啲心態,同班佛佬殺人時既思維一忍樣。。。
"係你班友抵忍死。。。。。",唔係我殘忍

你寫完呢一帖後, 
係咪好理解當年以色列人為何要消滅迦南一些部族咁呢?
你以後唔好亂話人殘忍哩喎。。。。知道未呀?
做人要公平啲,世界上本来應該沒有任何宗教會無端端去侵略別教別國,
但是却有例外啵,同源同宗的當然都做 ...
leefeng 發表於 2020/12/15 02:46

你貼呢啲, 我打個比喻:
小學雞係數學教授面前話: 我識背九因歌, 幾叻! 你曉唔曉先!
本網都有募捐link,網友唔捐錢養起您,或者就係因为認為您未夠班呢?

不如頒行new 版規,留言要收費,可大 ...
沙文 發表於 2020/12/23 14:24

附有貼圖的要加幾多錢?
高級模式 | 發新話題
換一個