返回列表 回覆 發帖

只有中國才做得到的工程

回覆  leefeng

啷裏坐下高鐵呢老爺嘢都v娃鬼叫
仲好意思丈幾厚面皮拎出黎show off. ...
沙文 發表於 2021/1/21 06:18

大鄉里得過唔知up乜春【大啷裏】?連續幾帖都語無倫次?.
既然自認係high tech 既人,連老爺嘢都未坐過,還係度wewa鬼叫,
幾十丈厚既面皮失禮曬呢度一眾謙虛既會員啦

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
因為全球都吾識Electromagnetic , 终於服晒全球臣服, 海軍就唔駛統治地位啦
沙文 發表於 2021/1/21 03:43

终於服晒全球臣服, 海軍就唔駛統治地位啦

哎哟,大鄉里!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
跟人尾食人屁就有份啫,將來邊個叻,就睇下邊個多航母。
沙文 發表於 2021/1/21 01:00

講到跟人尾食人屁囉喎,非基督教國莫屬啦!唔知邊一個偷中國人的四大發明(指南針,印刷術,造紙術火藥)的呢吓?

.
回覆  leefeng

大啷裏坐下高鐵呢老爺嘢都v娃鬼叫
仲好意思丈幾厚面皮拎出黎show off. ...
沙文 發表於 2021/1/21 06:18

有人吃不到的葡萄係酸既,本少爺十分之明白!本來坐過350高鐵呢d老爺嘢,真的不算什麼一回事,但係未坐過就亂彈一自己唔清楚既事,只顯得小家咗d咁啫!

以前在小人心目中的神一樣的男人「沙文」一路縮,一路縮…

.

.
回覆 30# leefeng

"美国现在建造的“福特级”航母,造价高达130亿美元,而我国最新的航母“山东舰”造价根据推算只有30亿美元左右。"
https://xw.qq.com/cmsid/20200403A0J3ZS00
我都知貴國水兵好L嘢,一字記之曰cheap.
1.3B 就afford唔到,整隻3B唔知嚇邊個,貪佢夠cheap沉咗都唔駛恨。
回覆  leefeng

"美国现在建造的“福特级”航母,造价高达130亿美元,而我国最新的航母“山东舰”造价根 ...
沙文 發表於 2021/1/21 07:53

我国?乖仔,儒子可教!

.
我国 -- 畀知道連航母都cheap过人簡稱
Don't know where God is but the Devil is in the details
回覆  leefeng

"美国现在建造的“福特级”航母,造价高达130亿美元,而我国最新的航母“山东舰”造价根 ...

边个cheap都未知,印/燒銀纸果件cheap 唔 cheap 呢?可以慢慢欣赏!

中华人民共和国航空母舰建造计划
根據你既標準要求:你自己記得今日在【離教】發誓,你沙文呢一生人【永不能做錯事】!!!!

如果你alr ...
leefeng 發表於 2021/1/20 10:47

我的確已決定咁做。做人起碼要係咁嘛。就算仔女唔介意,自己都冇面做老豆啦。
乜您諗住点都賴死咖?
我的確已決定咁做。做人起碼要係咁嘛。就算仔女唔介意,自己都冇面做老豆啦。
乜您諗住点都賴死咖? ...
沙文 發表於 2021/1/21 08:55

切腹果日,記得通知離教仝人囉!
咪呃人你呢世永冇做錯事,記住啦!!

.
梗會。唔通似您貴國咁無恥
Don't know where God is but the Devil is in the details
我国 -- 畀我知道連航母都cheap过人国簡稱
沙文 發表於 2021/1/21 08:14

全離教都可以做證:你,不敢承擔錯誤的罪責?你已經冇面做老豆啦!
幾時切?

.
梗會。唔通似您貴國咁無恥
沙文 發表於 2021/1/21 11:27

無恥?你講緊耶稣教?或癫trump?或老尾?或雙標的貨?

反中亂港
教會上榜

罪之根源,妖言惑眾
荼毒信徒,迷信失控

天主基督教,歌頌耶穌秀
誤導青少年,套上了魔咒

宗教博大霧,邪惡加胡鬧
誤信又著迷,信徒未自救

樞機大敗類,是魔鬼代理
神父和牧師,播歪論歪理

以歪理歪論,以妖言惑眾
令世人迷信,令世人失控

亂港又反中,是暴力元兇
撐獨又挺暴,掀起黑暴風

.

無恥?你講緊耶稣教?或癫trump?或老尾?或雙標的貨?

反中亂港
教會上榜
leefeng 發表於 2021/1/20 20:49

講緊特首係反中亂港教會會員
回覆  leefeng

回覆  leefeng

買大陸貨, 新既時候, 看上去就同其他名牌差唔多, 平, 靚.....都具備了。
但用得無幾耐就...............窩可! (正....就欠奉矣)

唔知啲航母襟唔襟打
靚都唔講得。
大6航母用ski-jump deck, 只可ski jump起飛. 战机載重量少, fair兩嘢就玩完, 不但ammo少, fuel tank亦细过人
ski-jump同高鉄一样係老爺technology. 有冇留意美帝航母冇一艘用ski-jump deck?

航母襟唔襟打都唔駛講, 飛机肯定唔襟打
靚都唔講得。
大6航母用ski-jump deck, 只可ski jump起飛. 战机載重量少, fair兩嘢就玩完, 不但ammo少, fue ...
沙文 發表於 2021/1/24 01:13

睇落......大6母...非常之唔砌得,
用嚟洽細路就得
不但隻揪唔夠人揪,群毆就更痾拔甩。
國産呢種有ramp航母,每次只可起一架機,要排隊起飛。

美帝用catapults起機,可同時起幾架機。(depends裝幾多部catapults)

結果就係,美帝起曬全隊F-18, 貴國的J15仲喺度排緊隊起飛。
不但隻揪唔夠人揪,群毆就更痾拔甩。
國産呢種有ramp航母,每次只可起一架機,要排隊起飛。

美帝起曬全隊F-18, 貴國的J15仲喺度排緊隊起飛。

沙文 發表於 2021/1/25 03:28

中國航母上的水兵唯有落力打飛機
两隻老鼠上天秤?

.
高級模式 | 發新話題
換一個