返回列表 回覆 發帖

耶穌閃電22連鞭絕技

回覆 160# leefeng

錯字就錯字,諸多託辭。按返你地嘅標準對你地,就唔好咁多聲出。
回覆  leefeng

錯字就錯字,諸多託辭。按返你地嘅標準對你地,就唔好咁多聲出。 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/18 00:09

係囉,錯字就錯字,這全都是你的錯字!
流氓就是流氓,無賴就是無賴,黑暴就是黑暴,
耶穌教徒就是耶穌教徒,撒潑耍無賴是你既強項,
反中亂港又是你既強項, 很興奮做勇武打老人家又是你既強項,
叫老年人做“死廢老”又是你既強項,
你不但智障,原來……你個樣……都生得特別衰過人! ! !

「鐘」入你屁眼,湧出活水。
    「呈清」
「挑避」
    中國「藉」﹖
    「唔洗本」﹖
    「架兩」﹖
    「唔苟」﹖
「餓荒」
「癈心神」

耶稣教徒玩小童JJ?和怎樣插小孩子來採陰採陽進補,對身體有益???

回覆  上流寄生族

多讀點書對身體有益
jimmychauck 發表於 2024/4/11 21:22

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆 162# leefeng

我以前一早講過啦,錯字冇問題㗎,你睇得明我睇得明有咩問題?
所以按同一標準,你兩隻爛屍都係咁錯字啦。
問題係你地兩隻爛屍除左我嘅錯字就冇野反駁到我吖嘛,但你地啲論點俾我插到一棟都冇。
話左你地剩係停留喺最低果一兩級,而你兩隻爛屍不停不停糾纏喺錯字上面,又死口唔認自己有錯字,咪一直反映你反駁唔到我其他論點、低級、死不認錯、雙標準囉。
我係唔會介意爛屍出醜㗎。
我寫中文寫錯又點?十幾年揾食都唔洗寫中文,咪生疏囉,錯字咪改返囉。你班爛屍所有錯字都冇改過,所以錯嘅道理都冇更正過,咪立見高下囉。
都係果句啦,我係唔會介意爛屍出醜㗎。
回覆  leefeng

十幾年揾食都唔洗寫中文,咪生疏囉,錯字咪改返囉。
jimmychauck 發表於 2024/4/18 03:37

係囉,你一早認咗唔識字咪好囉,何必舢舨充砲艇呢?
可惜已經醜通全網,認錯已經太遲!

爛仔揾食拎盆桔就有錢收,更何況掛個大大隻【耶穌教爛仔】,
收雙倍,當然唔洗寫中文!
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng

我寫中文寫錯又點?十幾年揾食都唔洗寫中文,咪生疏囉
jimmychauck 發表於 2024/4/18 03:37

十幾年乜你完全冇喺離教網寫過一隻中文???????????
回覆  leefeng

我以前一早講過啦,錯字冇問題㗎,你睇得明我睇得明有咩問題?

唔係啵,你不斷咁追擊人地,口口聲聲話人地唔識字啵,
乜依家又改口話錯字冇問題?
唔通信咗耶穌教,真係惡曬?
回覆 164# leefeng

又混淆錯別字同唔識字?你唔止唔識字,係連概念都唔識。

你第一日淨係識拾人牙慧跟旁觀者咬我錯別字,已經俾人知道你淨係識抄人,停留喺最低嘅一二級,同埋反駁唔到我任何論點啦。醜唔醜就只不過有人不自知。充唔充砲艇,都唔關你隻旱鴨事。

入壇不讀帖嘅癈人,以前我都會好聲好氣讚旁觀幫我改錯字,自從發現佢都唔識字又死唔認之後,醜嘅就只係你班爛屍。你條懞丙都仲只識沾沾。

都唔係第一次嘲你,連啲你口中唔識字嘅人你都反駁唔到,都講唔過,你爛屍就只有咁嘅水平。
回覆 165# leefeng

十幾年乜你完全冇喺離教網寫過一隻中文???????????leefeng 發表於 2024/4/18 07:15

仲唔鬼拍尾後枕俾我捉到你?你收共產黨錢上離教抹黑我,係為揾食,就以為全部人上離教係為揾食?我工餘時間點化你啲粉蛆咋,你條懞丙。

閱讀理解又0分呀,爛屍讀書少係咁上下。

話題要轉了嗎?
回覆  leefeng

話左你地剩係停留喺最低果一兩級,而你兩隻爛屍不停不停糾纏喺錯字上面,又死口唔認自己有錯字,咪一直反映你反駁唔到我其他論點、低級、死不認錯、雙標準囉。,你睇得明我睇得明有咩問題?

你自己都錯字連篇,又要扮識字去叉人地錯字,

又學人講國家大義,真係唔知有乜野陰謀,
在未清楚之前,你的所謂論點可能只係低級屎一篤,留番你自己食咧!
回覆  leefeng

仲唔鬼拍尾後枕俾我捉到你?你收共產黨錢上離教抹黑我,係為揾食,就以為全部人上離 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/18 07:26

你邊位呀? 高官?政要?富豪?

回覆 166# leefeng

要照愚昧人的愚妄話回答他,免得他自以為有智慧。
我錯字,旁觀者話我唔識字
旁觀者錯字,我咪話佢唔識字囉。
天公地道呀。你唔讀聖經咪冇呢啲智慧囉。
用什麼量器量給人,咪用什麼量器量返俾佢囉。
唔通你唔係咁對人嘅?你係恩將仇報嘅?人地好心提醒你唔好犯國安法,你走去辱罵人地?呢啲係咪你嘅處世之道?所以對我嘅行為不解?

我幾時話過錯字有問題?所以就算我話錯字冇問題,我都唔係改口喎。
我不嬲話,錯左,你睇得明,咪溝通到囉,錯左字又點啫?
你咪日日無中生有生安白造喎,講過你好多次係咪想係旁觀者手上搶過無中生有之王嘅寶座?想嘅衰衰地咪認左佢囉。

你唔閱讀人地講野,唔理解人地講野,一日到黑喺度出醜,好難幫你㗎喎。
回覆 169# leefeng

你仲係連錯別字同唔識字都分唔清喎,點化你都係嘥氣。
無能答#117 #156,中國香港嘅問題你就收聲收皮,只會問不會答吖嘛。

回覆 170# leefeng

你唔否認收共產黨錢上黎抹黑我啦話,認左啦下話?
回覆  leefeng
問題係你地兩隻爛屍除左我嘅錯字就冇野反駁到我吖嘛,但你地啲論點俾我插到一棟都冇。
話左你地剩係停留喺最低果一兩級,而你兩隻爛屍不停不停糾纏喺錯字上面,又死口唔認自己有錯字,咪一直反映你反駁唔到我其他論點、低級、死不認錯、雙標準囉。

一隻喪屍連字都未識,知咩係理﹖睇下你自己啦︰
字唔識︰主生命之根一嘢嘢「鐘」入你屁眼,湧出活水.。「呈清」下先啦你如何「挑避」啦。中國「藉」、唔「洗」本、「架兩」、「癈心神」。你真識字!
理唔明︰為主俾回教徒斬首就得著生命。
唔懂邏輯︰主帶個細路,為啥要佢剝光豬?
史唔懂︰基督妖教如何為害國人,如何禍害世人,你乜Q都唔知。
基督教係「人類文明嘅恥辱」,你懂嗎?
一個神經佬語無倫次,懂唔懂晚晚趷高屎窟吖﹖
又話唔答?你真有誠信!
回覆  leefeng
我不嬲話,錯左,你睇得明,咪溝通到囉,錯左字又點啫?
jimmychauck 發表於 2024/4/18 07:35

終於認自己唔識字le,你嘅字,你爺爺就唔明嘞︰
主生命之根一嘢嘢「鐘」入你屁眼,湧出活水.。
「呈清」下你如何「挑避」啦。
中國「藉」。
唔「洗」本。
「架兩」。
「唔苟」。
「癈心神」。
回覆 175# 旁觀者

唔明就謙虛啲問吓。横掂你本身旁觀能力有限、推理能力有限、搜證能力有限,甚麼反基言論可靠可信程度都有點限、解錯經、唔識理,唔識字,唔識太平天國史。
一隻喪屍連字都未識,知咩係理﹖知咩係義﹖睇下你自己啦︰
字唔識︰主生命之根一嘢嘢「鐘」入你屁眼,湧出活水.。「呈清」下先啦你如何「挑避」啦。中國「藉」、唔「洗」本、「架兩」、「癈心神」。你真識字!
理唔明︰為主俾回教徒斬首就得著生命。
唔懂邏輯︰主帶個細路,為啥要佢剝光豬?
史唔懂︰基督妖教如何為害國人,如何禍害世人,你乜Q都唔知。
基督教係「人類文明嘅恥辱」,你懂嗎?
一個神經佬語無倫次,懂唔懂晚晚趷高屎窟吖﹖
又話唔答?你真有誠信!
流氓就是流氓,無賴就是無賴
leefeng 發表於 2024/4/18 00:49

呢隻喪屍就如街頭嘅流氓、潑皮,倒在地上打滾撒潑,讓牠俾識者笑話也好。
回覆  leefeng
你仲係連錯別字同唔識字都分唔清喎,點化你都係嘥氣。
無能答#117 #156,中國香港嘅問題你 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/18 07:37

喂!錯別字同唔識字都分唔清嘅係你呀,你個神經佬真係神經到冇藥醫!
呢隻喪屍就如街頭嘅流氓、潑皮,倒在地上打滾撒潑,讓牠俾識者笑話也好。 ...
旁觀者 發表於 2024/4/19 07:24

隻喪屍jimmychauck耍流氓撒潑正是耶稣教同黑暴慣用既手法,咪鬼睬佢!
高級模式 | 發新話題
換一個