返回列表 回覆 發帖

耶穌閃電22連鞭絕技

回覆 140# leefeng

證據無須攞出來俾你,國安自己會保留。

ON9爛屍冇種,冇料,冇學識,冇知識,自己只能拾人牙慧,話人"執口水尾"都要執口水尾,幫我自圓其說。

回覆  旁觀者
刵和華都寫得出,你根本唔識字,講咁多柒野做乜Q?
jimmychauck 發表於 2024/4/14 05:36

打錯字與唔識字明眼人一看便知, 你個神經佬, 攞住個打錯字嘅字, 重重覆覆, 語無倫次, 證明你無嘢好講, 心虛膽怯而已.
    嗱,呢D就係唔識字嘞︰主生命之根一嘢嘢「鐘」入你屁眼,湧出活水.。「呈清」下先啦你如何「挑避」啦。你係中國「藉」。

回覆 142# 旁觀者

打錯字與唔識字明眼人一看便知,全網卻只有你一直混淆,你是想說自己不是明眼人嗎?

刵耶 SJLN SJNL
挑逃 QLMO YLMO

錯兩個鍵,就叫打錯字。
錯一個鍵,就叫唔識字。

呢啲咪你眼唔明嘅人嘅睇法囉。

https://paulgraham.com/disagree.html
Even as high as DH5 we still sometimes see deliberate dishonesty, as when someone picks out minor points of an argument and refutes those. Sometimes the spirit in which this is done makes it more of a sophisticated form of ad hominem than actual refutation. For example, correcting someone's grammar, or harping on minor mistakes in names or numbers. Unless the opposing argument actually depends on such things, the only purpose of correcting them is to discredit one's opponent.

所以反映左,其實你係無法反駁其他野囉。
回覆  旁觀者

打錯字與唔識字明眼人一看便知,全網卻只有你一直混淆,你是想說自己不是明眼人嗎?

刵耶  ...
jimmychauck 發表於 2024/4/16 00:20

咁,餓荒呢?
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆 144# leefeng

全中嘅全壘打,幫我證明埋我嘅論點

Even as high as DH5 we still sometimes see deliberate dishonesty, as when someone picks out minor points of an argument and refutes those. Sometimes the spirit in which this is done makes it more of a sophisticated form of ad hominem than actual refutation. For example, correcting someone's grammar, or harping on minor mistakes in names or numbers. Unless the opposing argument actually depends on such things, the only purpose of correcting them is to discredit one's opponent.

所以話你啲爛屍讀得書少,唔識英文都其次,唔識揾文章中心思想,讀乜都好似讀屎片咁。
所以反映左,其實你係無法反駁其他野囉。
繼續吖繼續吖。第二層啱你。

回覆  leefeng

全中嘅全壘打,幫我證明埋我嘅論點

所以話你啲爛屍讀得書少,唔識英文都其次,唔識揾文 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/16 04:16

乜L野叫做餓荒呀,廢柴!
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng

證據無須攞出來俾你,國安自己會保留。

ON9爛屍冇種,冇料,冇學識,冇知識,自己只能拾 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/14 13:41

回覆 147# leefeng

又發羊吊?又幫我證點?我唔苟㗎。
回覆  旁觀者
錯兩個鍵,就叫打錯字。
錯一個鍵,就叫唔識字。
jimmychauck 發表於 2024/4/16 00:20

還要死撐!
    主生命之根一嘢嘢「鐘」入你屁眼,湧出活水。
    「呈清」下你如何「挑避」啦。
    中國「藉」﹖
    「唔洗本」﹖
    「架兩」﹖
    「唔苟」﹖
    一個文盲,居然敢話自己打錯字,真不要臉孔!
    也是,妖教鬼徒那個不勇於撒謊造假﹖
回覆  leefeng

jimmychauck 發表於 2024/4/16 15:11

乜野叫做唔「苟」㗎?
乜野叫做「餓荒」?
「鐘」入你屁眼,湧出活水。
    「呈清」下你如何「挑避」啦。
    中國「藉」﹖
    「唔洗本」﹖
    「架兩」﹖
    一個文盲,居然敢話自己打錯字,真不要臉孔!

.
回覆 149# 旁觀者

你刵和華都講得出,唔該唔好死撐識字。
回覆 150# leefeng

http://paper.wenweipo.com/2017/12/19/OT1712190003.htm

不學無術嘅爛屍,做架兩,問左文匯報先啦。

所以咪話你停留喺第二低級囉。
算啦,叫做比第一級有進步,俾個叻你。
回覆 150# leefeng

餓 OIHQI
饑 OIVII

都係錯兩碼,根據旁觀標準,都係打錯字。你唔妥旁觀者,即管鬧佢。咁鍾意識字,唔該自己讀多啲書先出黎柒,連咁簡單嘅倉頡碼問題都要問,顯示你搜證能力推理能力唔高過旁觀者好多
回覆  leefeng

餓 OIHQI
饑 OIVII

都係錯兩碼,根據旁觀標準,都係打錯字。你唔妥旁觀者,即管鬧佢。咁 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/17 00:35

你的確夠無恥下流,無賴流氓,不愧是耶穌教的忠實教徒!
回覆 154# leefeng

你唔否認
錯兩碼,根據旁觀者標準,都係打錯字。
你搜證能力推理能力唔高過旁觀者好多
我當你OK㗎啦。
回覆  leefeng

你唔否認
錯兩碼,根據旁觀者標準,都係打錯字。
你搜證能力推理能力唔高過旁觀者好多
我 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/17 04:07

乜L野叫做呀,廢柴!
乜L野叫做呀,廢柴!
乜L野叫做呈清呀,廢柴!
乜L野叫做 中國「呀,廢柴!
呢隻基督教妖孽真係不知羞恥為何物???
回覆 156# leefeng

話左你鍾意留係第二低級,又一次幫我證明。るするするするす

爛屍真係不知出醜為何物。
回覆  leefeng
jimmychauck 發表於 2024/4/16 15:11

字都未識! 啥叫"唔苟"呢?
回覆 158# 旁觀者

字都唔識,咩叫刵和華?
回覆  旁觀者

字都唔識,咩叫刵和華?
jimmychauck 發表於 2024/4/17 23:18

旁觀者兄俾咗咁耐機會,時間,觀察下你究竟有冇能力可以自己領悟咩叫「刵和華」?
可惜你呢隻畜生真係識字能力有限,搜證能力有限,十足流氓一樣只懂叫囂撒潑?

「刵和華」就是天下所有被耶穌教殘害的受害者,一致判決耶禍華割去耳朵的刑罰,故名「刵」「禍華」!
把所有殘害世界的耶穌教徒割去耳朵,讓你們這些畜生長記性。

你如果搜證能力叻過別人,識字能力叻過別人,就不需要天天在離教網像瘋狗一樣亂咁吠来出醜啦!

.
高級模式 | 發新話題
換一個