返回列表 回覆 發帖

耶穌閃電22連鞭絕技

武林騙子馬保國,有成名絕技閃電五連鞭:「一上來啪一套,完了,你這個人就去見閻王了。」結果一上擂台,未出過一招,就被三次打翻在地,最後一次還昏倒送院,惹得武林一片笑罵。
    大家莫要笑住,中東還有個「馬保國」,那就更厲害了,牠的成名絕技有閃電22連鞭:
    上帝兒子、救主、先知、永遠不見死、永不饑渴、得著百倍、駕雲、升天、唔怕毒藥、唔怕踐踏蠍子和蛇、蓋世武功、講萬國語、五餅二魚(包括水變酒)、有病摸下就好、水上漂、道路真理生命、驅役神靈、判罪權、咒殺(無花果樹)、隔空治病(跛子走路、瞎子開眼)、信者得救。
    牠的結局比馬保國就更慘,幾個公安就將牠捉去釘十字架,血流盡成了具乾屍。牠的徒弟無法解釋,就話牠已「復活升天」。
    令人詫異的是,牠弟子到處宣揚牠為「救世主」,竟然有「三十三億」人相信,看來人類進化不一,有些智商仍停留在猴子以前階段。
主生命之根不也是一嘢嘢「鐘」入你屁眼,湧出活水﹖
字唔識︰主生命之根一嘢嘢「鐘」入你屁眼,湧出活水.。「呈清」下你如何「挑避」啦。中國「藉」、「言簡意 ...
旁觀者 發表於 2024/5/12 21:32

你日日都貼篇一樣既帖,
都幾似啲保釋犯, 日日要去警署簽薄咁。
又或者你想話俾版友知你仲未死, 仲在生?
字唔識︰主生命之根一嘢嘢「鐘」入你屁眼,湧出活水.。「呈清」下你如何「挑避」啦。中國「藉」、「言簡意駭」、「唔洗本」、「架兩」、「唔苟」、「癈心神」、「徨論」。
理唔明︰為主俾回教徒斬首就得著生命。
唔懂邏輯︰主帶個細路,為啥要佢剝光豬?
史唔懂︰基督妖教如何為害國人,如何禍害世人,你乜Q都唔知。
基督教係「人類文明嘅恥辱」,你懂嗎?
一個神經佬語無倫次,懂唔懂晚晚趷高屎窟吖﹖
又話唔答?你真有誠信!
回覆 257# 旁觀者

連自己講過乜,人地講過乜都唔知,收皮返鄉下練書法啦ON9。
jimmychauck 發表於 2024/5/8 00:28
尔,就真真正正乃系乃兮【最绝对非粤语粗言秽语】連自己講過乜都唔知,收皮返鄉下練書法啦ON9。

尔講過旁观者爷爷不懂文言文,掰大你只基督c眼la臭閪
https://exchristian.hk/forum/redirect.php?goto=findpost&pid=175391&ptid=15489
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
字唔識︰主生命之根一嘢嘢「鐘」入你屁眼,湧出活水.。「呈清」下你如何「挑避」啦。中國「藉」、「言簡意駭」、「唔洗本」、「架兩」、「唔苟」、「癈心神」、「徨論」。
又話唔答?你真有誠信!
回覆 255# 旁觀者

又話唔答?你真有誠信!
回覆 253# 旁觀者

你爺爺講過乜,你講過乜,看下咪知囉:
字唔識︰主生命之根一嘢嘢「鐘」入你屁眼,湧出活水。「呈清」下你如何「挑避」啦。中國「藉」、「唔洗本」、「架兩」、「唔苟」、「癈心神」、「徨論」。
又話唔答?你真有誠信!
回覆 251# 旁觀者

你爺爺講過乜, 你講過乜, 看下咪知囉:
字唔識︰主生命之根一嘢嘢「鐘」入你屁眼,湧出活水。「呈清」下你如何「挑避」啦。中國「藉」、「唔洗本」、「架兩」、「癈心神」、「徨論」。
又話唔答?你真有誠信!

話題要轉了嗎?
你爺爺講過乜, 你講過乜, 看下咪知囉:
字唔識︰主生命之根一嘢嘢「鐘」入你屁眼,湧出活水。「呈清」下你如何「挑避」啦。中國「藉」、「唔洗本」、「架兩」、「癈心神」、「徨論」。
又話唔答?你真有誠信!
回覆 247# 旁觀者

不得不又用擂漿棍提送你屁眼玩玩。
字唔識︰主生命之根一嘢嘢「鐘」入你屁眼,湧出活水.。「呈清」下你如何「挑避」啦。中國「藉」、「唔洗本」、「架兩」、「癈心神」、「徨論」。
又話唔答?你真有誠信!
回覆 245# 旁觀者
你爺爺只知你食屎。
旁觀者 發表於 2024/5/5 21:49

正解,你除左謾罵侮辱之外咩都唔知道,包括自己講過乜,人地講過乜,谷哥百度點用,自己老豆姓乜,一概唔知。

話題要轉了嗎?
你爺爺只知你食屎。
回覆 242# 旁觀者

你清楚回答,羅爾綱係食屎學家,咪得囉。你可以推翻共產黨承認嘅歷史吖嘛。
高級模式 | 發新話題
換一個