返回列表 回覆 發帖

泰國佛牌買賣與耶穌

回覆  leefeng
唔止正義先鋒,生cancer都係先鋒。雙贏,就係中國贏兩次。

抗疫完就抗癌,明年您又report ...
沙文 發表於 2021/2/18 23:49

講到呢範,當然你係至強,前列腺癌、肺癌、結直腸癌通通領齊全包,簡直無出其右傲視全球!
小弟知道呢啲 report 除了你認第一,冇人夠膽認第二!
2020年1月28日,美國的人口總數估計約有329,227,746人。
相比中國十四億人口來計算:等於你老尾每天有超過4萬人確診癌症,平均每分鐘有28個人得癌症。
你中招機率什高!
所以,雙贏,就係你老尾贏兩次。
你老尾49萬蒙主恩召抗疫完就要抗癌,明年您老請來report成績!

https://www.medsci.cn/article/show_article.do?id=b477186502dc

预计2020年,美国将新增癌症病例1806590例,相当于每天将有近5000人罹患癌症。此外,将有大约48530例新诊断的乳腺导管原位癌妇女和95710例新诊断的皮肤原位黑色素瘤。前列腺癌、肺癌、结直肠癌占所有男性病例的43%,仅前列腺癌就占新诊断病例的五分之一以上。对女性来说,最常见的三种癌症是乳腺癌、肺癌和结直肠癌,占所有新诊断的50%;仅乳腺癌就占女性癌症病例的30%。

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
老尾死後投胎都係做番老尾。
只有中國人特登出書話:
Don't know where God is but the Devil is in the details
老尾死後投胎都係做番老尾。
只有中國人特登出書話:
沙文 發表於 2021/2/19 02:07

係囉,乖乖的做美國越南人咪好囉,千祈咪做中國人呀,費事影衰曬啲中國人!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
我一早都話我唔係啦,係您監人奶後話我老豆係我就係……bilibala. Im glad you eventually realized I ain't no one.
Don't know where God is but the Devil is in the details
我一早都話我唔係啦,係您監人奶後話我老豆係我就係……bilibala. Im glad you eventually realized I ain' ...
沙文 發表於 2021/2/19 10:01

原来唔鍾意老豆係你就係?
唔緊要,有走棧,可以調番轉:你係你老豆就係。满意未?

.
咁又唔係。我唔mind同老豆同國籍。佢都唔做中國人啦
咁又唔係。我唔mind同老豆同國籍。佢都唔做中國人啦
沙文 發表於 2021/2/19 11:04

都做咗越南人,肯定做唔到中國人,非常理解!

.
下列是泰國佛牌買賣的網站。有沒有網友熟悉泰國佛牌的情形?泰國佛牌和耶穌基督比較,那個效果勁些?謝謝。 ...
哈佛專家 發表於 2021/2/4 22:28
to 哈佛
不是贺岁歌的贺岁歌

;;;;;;;;;
蔡國權

風中勁草(& 譚詠麟)
作詞:黎彼得
作曲:蔡國權
演唱:蔡國權/譚詠麟

蔡:我放慢了腳步 前途但憑運數 灰心只因無乜進度
譚:你咪慢了腳步 無謂做人暴燥 攀登高峰有難度
蔡:可惜天天我刻苦去操 都始終無乜進步
譚:皆因觀點你睇得太高 未順次序嚟做
合:願【你】似經風中
:恭喜:

仰望前路 基礎要打得好
就算點失足跌倒 即刻企高 得失也不向人道
祝福你一生裡盛名日高

:幸福:

:恭喜2:
蔡:我接受你勸導祈求實情直告 點樣揾到正統嘅路
譚:你要上進邁步 時常做人用腦 一飛衝天靠程度
蔡:點解偏偏我周身八寶 都始終無乜創造
譚:雖則睇到你周身有刀 但未確定條路

• 感謝 周舟 修正歌詞
https://www.youtube.com/watch?v=Dz59YXhTVdw

“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
給樓主:

泰緣妙·泰國佛牌/法事專門店
https://www.facebook.com/taiyunmiu1/
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
已經在原帖加上。

如果有新的補充,可以在這裡加帖及添加內容。但小弟未必會修改原帖及補上最新內容。謝謝。
高級模式 | 發新話題
換一個