返回列表 回覆 發帖

世世代代是龍的傳人

中國人係龍的傳人, 這點沒有異議。但係龍有九個傳人, 中國人係邊一個呢?
要中國傳統,當然係嫡長子啦 , 唔通 ...
沙文 發表於 2021/2/14 07:54

你又錯了!切JJ的路上渐近!

佛道儒的只是哲学,不是信仰!
中国人不信教是不是没有信仰?看看这个视频吧!

【眉山论剑】有人问我,中国人不信教是不是没有信仰?我是这么回答的

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
咁咪仲贔屭

即係中國人接受2500年優秀哲學教育,
中國哲學本應係好勁嘅, 可惜中國人本身真係嚴重先天不足得 ...
沙文 發表於 2021/2/14 09:43

唔出奇吖!
等於正常人通常拿精神病人沒辦法一樣原理,到最後局住要送佢去精神病院一樣!
中國人頂唔順衰格嘅耶穌教,咪拆佢JJ堂囉!
廢事慢慢等佢切JJ咁L麻煩!

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
拆碌竹咩,拆來拆去都係拆自己jj. 唔夠薑派雙航母去煩帝肛拆。不過兩隻嘢揸唔到去咁遠 ...
沙文 發表於 2021/2/14 12:49

煩帝肛留番比性侵羊的女人拆,昅實件基督老婆啦,分分鐘,她都係拆煩帝肛既成員黎,你明點解架啦!

.
唔夠薑就唔好凈打嘴炮啦。雙航母做唔到嘅嘢留畀女人做?您雙航母都好駛得啫 ...
沙文 發表於 2021/2/14 15:22

睇你個出賣中國賣唔切既曱甴欵,真係唔慌唔夠殭啦!

一信/沾耶穌即變出賣中國的幇兇,果然!
記住千其咪做大陸人生意囉,咪一邊食碗面又反碗底,然後躱在論壇打嘴炮自high先至得架? !

.
高級模式 | 發新話題
換一個