返回列表 回覆 發帖

薩古魯比外界想像中更左傾

瑜伽,好!Thanks
我十分推崇的一項運動和 meditation 平靜心靈的健康提升。
建議你放下其他,專心學習瑜 ...
leefeng 發表於 2021/3/3 02:27

我都好鐘意練

降龍十八掌, 情濃十八式

中國人自己的國家,自己話事,唔到你一神教/國指手畫腳,惡意煽動一堆冇腦的蛇鼠曱甴來欺負真正善良的市民老百姓,
來滿足你們一神教/國自己的貪婪私人利益!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
中國人自己的國家,自己話事,唔到你一神教/國指手畫腳,惡意煽動一堆冇腦的蛇鼠曱甴來欺負真正善良的市 ...
leefeng 發表於 2021/3/5 05:51

即係     關埋門打仔, 虐妻, 家暴都唔管得?
我都好鐘意練
beebeechan 發表於 2021/3/5 05:49

記得練埋呢樣!你會聪明啲,拿拿聲離教!

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
即係     關埋門打仔, 虐妻, 家暴都唔管得?
beebeechan 發表於 2021/3/5 05:54

老美一樣關埋門打仔, 虐妻, 家暴,點解你地唔去管? 唔敢管?

.
leefeng 發表於 2021/3/5 05:59

練埋呢式:
leefeng 發表於 2021/3/5 05:59

呢啲唔使練
啪幾口草, high high 地就到此境界
老美一樣關埋門打仔, 虐妻, 家暴,點解你地唔去管? 唔敢管?

.
leefeng 發表於 2021/3/5 06:01

關埋門打仔,
唔好諗住次次你都係做老荳,
有日你係會做仔。
關埋門打仔,
唔好諗住次次你都係做老荳,
有日你係會做仔。
beebeechan 發表於 2021/3/5 06:22

咪成日躱在井底睇中國打d衰仔先至得架,得閒望下老美點樣打…呀,不是,係殺仔呀!
你d大話只能呃下果d一神教既白痴仔,

在外國:yellow = black,懂不懂呢?

美国警察当街向黑人连开7枪,3个孩子全程目睹……我们又要见证历史了?

暴民?警察開槍殺呀!

嗱,中國學野啦,d衰仔打冇用架,要開槍先至教得到既,六四一早應該咁做!

比特朗普還狠?美國一州長宣揚“反暴民”法:有人暴亂,就開槍!
https://xw.qq.com/cmsid/20201112A0AKAT00

.
咪成日躱在井底睇中國打d衰仔先至得架,得閒望下老美點樣打…呀,不是,係殺仔呀!
你d大話只能呃下果d ...
leefeng 發表於 2021/3/5 07:35

挑............

一時又話:
中國人自己的國家,自己話事,

依家美國既事又咁很關你事...托咩

一神教國有冇民主自由呢?自己估下!
貼士:如果有,唔使殺來殺去,上街爭取啦係馬?
這就是美式法律,不服從,任何時侯都可以槍斃你!

一時又話:

beebeechan 發表於 2021/3/5 07:41

中國既事又關你一神教/國事...你托你自己咩?

.

一時又話:

beebeechan 發表於 2021/3/5 07:41

美國咁L民主自由,一神教徒還不速速躝去?賴死在中國地方食貴中國啲米,托咩?

.
高級模式 | 發新話題
換一個