返回列表 回覆 發帖

[轉載] 當媽媽不再拿香祭祖

可是,妖徒個個都係白癡。

旁觀者 發表於 2021/4/3 22:38

有啲人連人老母都未見過, 就話屌人老母
認真五行打! ...
旁觀者 發表於 2021/4/5 22:30

你字都未識寫, 點曉打人呢
對!是香港油蔴地廟街的天后廟,難怪有似曾相識之感。
    妖徒將髒布掛在人家大門口,認真五行久打! ...
旁觀者 發表於 2021/4/5 22:30

人地掛布集會既地方, 係屬眾坊街公眾休憩公園的,
廟祝吹人唔漲架喎
唔係偶然, 係故意,但又無犯法
你可以做到乜野?
什麼叫做尊重?
基督教只知有己不知有人的教義和心態,是第一次第二次的偶然再偶然嗎?
那麼基督教在世界各 ...
leefeng 發表於 2021/4/6 00:52

其他人可以講互相尊重,
你.....就真係無忍哂資格講勒

我尊重條生滋狗都會多過嚟尊重你。
嗱嗱嗱,咁就唔好怪啲反基點鬧基督徒喇,佢地都無犯法架。
抽刀斷水 發表於 2021/4/6 01:37

佢地無犯法, 只係講: 「我少理老母, 你做乜撚野係公眾地方講粗口, 咁撚無家教, 死仆街」唶
佢地自己仲粗過條P-街
嗱嗱嗱,咁就唔好怪啲反基點鬧基督徒喇,佢地都無犯法架。
抽刀斷水 發表於 2021/4/6 01:37

所以我咪無野好做囉
不過, 你要我尊重佢地, 咁又有啲難囉
尊重他人,最主要是你自己得益,被尊重者反而是其次。
抽刀斷水 發表於 2021/4/6 23:05

你把尊重打造成是利己, 少利人的事
狗狗如何兇惡,也不會殘害同類。基督妖徒動不動就殺滅異己,將牠們與狗狗同列,實在太委屈了狗狗。 ...
旁觀者 發表於 2021/4/6 23:55

你未見過狗咬骨咩?
見識下哩

你咁很無知, 你都會幾萎屈吓
狗咬狗骨?你指以下呢啲?都是信耶稣教的囉!

...
leefeng 發表於 2021/4/7 07:40

狗有好多品種

毛主席文革狗

紅色高棉狗

排名榜: 無神的共產黨係最大集團, 佔席位比例多泛民在立法會議席

你上邊貼過啲 (乜幾多年戰爭....), 根本入唔到榜
嗱,呢啲就係唔識字嘞!
旁觀者 發表於 2021/4/7 23:34

係特登咁寫既, 係形容你「縮」埋似粒花生米
狗狗只咬了同類,並無吃肉。
    仁慈嘅「天主」,就教妖徒吃兒子嘅肉、吃女兒嘅肉。李偉光弟兄就好彩嘞, ...
旁觀者 發表於 2021/4/7 23:35

你睇番你翕咗乜春哩
原文係「殘害同類」,, 咬到狗仔係地到癲....唔係殘害?

你依家又加碼, 話「吃」??
(幾時加埋大狗要少未成年女狗)

玉皇大帝第九孫來反基?
据统计,上帝直接杀死了371186人,下令杀死了1862265人。
leefeng 發表於 2021/4/8 03:40

超.........
一個老毛已經過哂頭哩

1862265.............十大不入
你呢個基督教徒嫌你個上帝殺得人太少?唔少啦!
你忘記加上基督教在地球上殺的人啦!

. ...
leefeng 發表於 2021/4/8 05:12

同共產黨毛澤東比, 真係好少

正所謂, 冰山, 你只睇一角
又將天災人禍的飢荒入埋共產黨毛澤東數?
抹黑中國不嬲都是基督教徒的手本戲!

咁,in god they trust ...
leefeng 發表於 2021/4/8 07:33

挑.......
你咪又係把天災人禍都入埋神個戶口
來而不往非禮也,神唔係大曬!你天天自挑吧!

.
leefeng 發表於 2021/4/8 10:30

所以有時我咪唔想「非禮」你囉
久唔久要窒你幾句架
高級模式 | 發新話題
換一個