返回列表 回覆 發帖

(轉載)香港隕落記(1-5)--由#21開始

高智晟的姐姐自殺了,就是leefeng之流的人搞的好事。leefeng支持共產黨殺人及迫害人。

------------------ ...
哈佛專家 發表於 2021/5/9 08:54

高智晟?哦……
2005年又係做了基督徒?
難怪幇住老美,法輪功同基督教?
又是一名賣國賊,唔死都冇鬼用!
不過高智晟真係唔夠運,等多幾年,等到2012年習大大上台,佢高智晟咪可以見到盛世廉明的中國囉!

不過講開又講
八國聯軍基督教徒在中國各地姦淫擄掠,大把女人少女跳河跳井跳海上吊,你件哈佛廢物又唔講?
你呢種廢人浪費地球同中國糧食,同班基督教賣國賊一樣唔拉冇鬼用!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。

看来中國真是very easy, 既然呢件高智晟是政治犯咁嚴重囉喎…
高智晟的妻子耿和與子女又會咁容易逃亡去美國既呢?
唔知係坐飛機吖,還是游水過美國呢?
坐飛機一定係隱形,唔使過海關定啦!
既然法輪功同基督教吹牛吹到中共咁不人道,哎喲,竟然又會讓高智晟的妻子耿和與子女逃離咁奇嘅?

法輪功同基督教的教徒還化曬裝,扮靚靚影被迫害的相,得閒上網欣賞下啦!
個個大陸人自殺都關中共事?
咁美國一年咁鬼多人自殺,豈不是重衰過中共?

美國一年咁鬼多人自殺,一定冇人權,冇自由,不人道定啦?

天呀!慘絕人寰呀,美國共產黨呀!
根據美國疾病預防控制中心(CDC)的數據,1999-2017年間,美國的自殺率(校正年齡後)攀升了33%,從每10萬人10.5人死亡到14人死亡,而且增速正在 加快。自殺排在10〜34歲美國人致死原因的第2位,全年齡段致死原因的第10位。

原來中國共產黨冇乜人自殺咁奇?
反而美國自由民主更多人自殺嘅?
所以咪亂咁屈人地共產黨啦!

https://zh.wikipedia.org/wiki/%E5%90%84%E5%9B%BD%E8%87%AA%E6%9D%80%E7%8E%87%E5%88%97%E8%A1%A8

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
所以話你冷血涼薄無人性。高智晟係人,又唔係信法輪功。高智惖的姐姐及姐夫都係人,都係因為高智晟受到拖累 ...
哈佛專家 發表於 2021/5/9 13:10

咪扮好人啦!
你呢種垃圾週街都係,睇一段大紀元同毒果新聞就wewa鬼叫扮曬好人的垃圾,我見得太多了!
越扮得利害的越奸詐和虛偽!
你罵人的時侯又唔扮精神病嗱?偽君子!
你個口咁毒,個心又咁黑,學乜人拜佛拜觀音吖?

你詛咒人會全部反彈比番你<哈佛專家>自己生生世世自殺,生生世世化身過街老鼠,人人喊打!的囉!可憐。

你越罵我越旺,我越添福添壽架!吹咩。

.

所以話你冷血涼薄無人性。高智晟係人,又唔係信法輪功。高智惖的姐姐及姐夫都係人,都係因為高智晟受到拖累 ...
哈佛專家 發表於 2021/5/9 13:10

所以話你哈佛冷血涼薄無人性!
扮睇唔見八國聯軍基督教徒在中國各地姦淫擄掠,大把女人少女跳河跳井跳海上吊呀?
她們不是人?
對,她們是鬼,小心鬼來揾你哈佛囉!
她們被基督教徒迫害要跳河跳井跳海上吊,你又唔提咁冷血涼薄無人性架? !
小心呀,見唔見到幾隻鬼企係你後面?

嗚嗚嗚…哈佛,你無人性,你幫基督教徒?還我命來!

.

.
有人宣傳共產黨如何好,我便找這些資料,反問你們,共產黨真的對香港好嗎?共產黨真的對人民好嗎?共產黨好 ...
哈佛專家 發表於 2021/5/13 17:07

香港人是中國人,
共產黨對香港人好不好,對中國人好不好,可以自己看!
【有聲專欄】屈穎妍:不丟下任何一個國民   

.
我管他什麼政權!
只要國富民強,人人有飯食,
又可以幫助弱小國家,不侵略別人,不殖民別國,
個個奉公守法,做好自己,已經是我的【國】!

.
高級模式 | 發新話題
換一個