返回列表 回覆 發帖

基督教宣揚殉道,支持黑暴

回覆 180# leefeng

無需同死爛屍講道理,因為佢地唔識講,淨係識拳頭。

117 < 156 < 176

你個死癈老死癈老死癈老,答完#117 同 #156,我咪再嘲你其他,轉移話題做乜?
回覆  leefeng

睇吓你個所謂沖生嘉賓有咩高見。

1. 到今時今日自己都未知咩為之黃,並以之為傲。
以自己 ...
jimmychauck 發表於 2023/7/28 18:18

看來基督教在教堂都灌輸咗不少  #117 洗腦屎料給你們黃屍!
[數據資料] 在香港,这些教会“不简单”!
https://exchristian.hk/forum/viewthread.php?tid=14815&extra=&page=2

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆 182# leefeng

因為你無腦,所以唔洗洗,所以你無法指出#117中有任何謬誤?
回覆  leefeng

一個廿零歳學生妹唔識答你,你中共以為自己好醒啱晒?你條爛屍都未識答我分析沖生條7頭啦 ...
jimmychauck 發表於 2023/7/29 07:13

#156  講到你們黃屍黑暴基督教徒真是可愛的小寶寶,好無辜,食咗個蘋果啫,他嗎的就要代代有罪了!?
你曉睇和明白我的譬如,在說什麼嗎?
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng

因為你無腦,所以唔洗洗,所以你無法指出#117中有任何謬誤? ...
jimmychauck 發表於 2023/7/31 05:54

回覆  leefeng

因為你無腦,所以唔洗洗,所以你無法指出#117中有任何謬誤? ...
jimmychauck 發表於 2023/7/31 05:54

全篇 #117 既然你都肯定是黃屍對的,香港是一個恐怖的中共政權的地方,
為什麼不快快離開,留番俾那些廢老住呢?

究竟你們黃屍在爭一塊不是你們杯茶,又冇民主自由,又中共藍絲武力,留在一個千萬樣唔好既地方做乜呢?

基督教徒唔中意基督教,都可以選擇離教回復自由身。

你們黃屍在別人中國的土地上打滾,賴死,耍流氓,趕又唔滾蛋,你們是不是不知羞恥為何物呀?

香港是中國人的地方,香港是中國的地方,香港不是你們黃屍的,亦不是你們基督教的,你們黃屍喺人地屋企嘈喧巴閉,又打又砸?
唔知醜字點寫?
還厚面皮在此長篇大論,自以為是,廢話連篇?
有種既就拿拿聲滾啦!

回覆 185# leefeng

字都唔識,"唔洗洗"都唔明?死癈老死爛屍真係冇自知之明。

回覆 186# leefeng

既然你肯定黃絲是錯的,為什麼#117 或 #156的任何一點都無法回應?正常,我係藍屍都冇能力答。
其實該爛屍可能腦冇到一個地步,連沖生同個嘉賓講過乜都唔知亦唔知點解。
回覆  leefeng

既然你肯定黃絲是錯的,為什麼#117 或 #156的任何一點都無法回應?正常,我係藍屍都冇能力 ...
jimmychauck 發表於 2023/7/31 06:40

我點解要浪費時間去答,去教精一隻媚洋舔基狗呢?
成班基督黃屍狗在爭一塊唔屬於佢地既骨頭,真是畜生思維,冇藥醫!

.
回覆 189# leefeng

答唔到係唔應該浪費時間,留返黎自己打飛機好過。
回覆  leefeng

字都唔識,"唔洗洗"都唔明?死癈老死爛屍真係冇自知之明。
jimmychauck 發表於 2023/7/31 06:38

係“唔使洗”呀,究竟邊個字都唔識架,你讀屎片㗎?

.
回覆  leefeng

jimmychauck 發表於 2023/7/31 06:54

呢度已經有兩位版友叫你滾啦,你知唔知醜架,記得滾出香港,死遠啲!
回覆 191# leefeng

所以你唔識廣東話,淨係鍾意啲"屎"嘅同音字,ONL9。
回覆 192# leefeng

信就是所望之事的實底,是未見之事的確據。

該離教者的信心是何等的大!雖然理性上全無證據,亦無法以言語表逹,然而內心深處就是知道爛屍是對的,共產黨必來在亂世中拯救他們,乃因被共靈所感,歌頌雜。

,記得滾出香港,死遠啲! ...
leefeng 發表於 2023/7/31 06:58

挑.....你都一早滾咗出香港, 死咗去老遠既英國
縮係英國嚟愛國?!
回覆 195# beebeechan

你都痴X線,邊個話你知佢喺英國?你證明俾我睇佢喺英國吖笨。
全世界都係中國嘅,你理得佢去邊,未上火星都係喺中國度呀。
回覆  beebeechan

你都痴X線,邊個話你知佢喺英國?你證明俾我睇佢喺英國吖笨。 ...
jimmychauck 發表於 2023/7/31 21:47

多啲運用你既觀察能力.....唔好淨係同人磨嘴....黃遮眼
回覆  旁觀者
所以旁生除左正字之外其他野都無法指教在下了?閣下也是自承無法回答我的問題?
jimmychauck 發表於 2023/7/31 03:27

已指教過了, 只是你仍縮在妖書的枯井裏打轉, 無能力理解而已.
回覆 197# beebeechan

發文時間同時區作息重疊並不說明什麼事情,夜神月都可以企圖掩飾大學生嘅作息時間表。你有咩資料咪俾英國內政部囉。
回覆 198# 旁觀者

所以係回答不到我,自己犯下稻草人謬誤及循環論證謬誤罷了。
高級模式 | 發新話題
換一個