返回列表 回覆 發帖

基督教宣揚殉道,支持黑暴

回覆 79# leefeng

你是死癈老,該老人我不認識,不知是否死癈老,就客氣一點,說不定他死了比你還強著那麼一點點。
回覆  leefeng

我等著。你這反中亂港分裂國家之徒也不怕,我怕啥來著?
jimmychauck 發表於 2023/7/26 07:54

哎哟,香港人?我怕啥來《著 》
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng

你是死癈老,該老人我不認識,不知是否死癈老,就客氣一點,說不定他死了比你還強著那麼一 ...
jimmychauck 發表於 2023/7/26 07:55

扮什麼假仁假義呢?
口叫老人家扮客氣一點,實際心裡嘛就計劃緊滅癈老族了,對嗎?

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng

你是死癈老,該老人我不認識,不知是否死癈老,就客氣一點,說不定他死了比你還強著那麼一 ...
jimmychauck 發表於 2023/7/26 07:55

為什麼老想着要讓人死呢?心腸咁惡毒?耶穌教你的嗎?

.
回覆 84# leefeng

他已經死了,你中文哪裡學的?
回覆 83# leefeng

LeeFeng口中惡毒,卻巴不得基督教遍傳天下的意思囉。
回覆  leefeng

LeeFeng口中惡毒,卻巴不得基督教遍傳天下的意思囉。
jimmychauck 發表於 2023/7/26 08:29

回覆 87# leefeng

客氣=假仁假義
惡毒=吹

瞧!這死爛屍。
回覆  leefeng

客氣=假仁假義
惡毒=吹

瞧!這死爛屍。

jimmychauck 發表於 2023/7/26 14:51

你這件自稱基督教徒的黃絲勇武開口埋口叫那些老年人做死癈老?
你的客氣是否假仁假義?

你的惡毒是心裡真實的想法,絕不是吹!
你吹的是你的傳教廢文!

你的言行代表你們所有基督教徒心底醜陋邪惡變態的一面!
你已經在有力證明基督教徒是黃絲勇武,黃絲勇武是基督教徒的事實! ! !

除非你永不會老,否則,有一天你亦會是別的青年口中的死癈老!
你家中如果有父母,祖父母,他們亦是你口中的死癈老!
你是否在家天天虐待你家中的老人,對所有的老人都一視同仁是死癈老去打去殺,否則你是不折不扣的假仁假義,假客氣,虛偽之極的社會垃圾人渣,!

你連基本中國人香港人的美德一點也沒有,你有什麼資格自稱香港人?中國人?

你只是一條猶太耶穌的基督教狗,為虎作倀專反咬自己中國人(包括所有中國香港的老人家),你的言行不但賤,更加表現了所謂基督教徒的信仰【基督教】,究竟教出了怎樣的信徒,怎樣去反咬中國人去撕裂家庭,撕裂國家!

我之所以支持藍的,因為藍的仍然在服務市民,維持社會安寧。
你們這些黃絲勇武呢?在香港幹什麼了?

為了爭取基督教和你們自己的所謂利益和地盤,去破壞,打殺,賣國,求殖?

讓你們這些戀殖的基督教民得手之後呢?
美國?英國?來再殖民你們?讓每一條街道都有一間教堂?

所有不是教徒的香港人要小心禁言,一有異見和反對就打死你,放火燒你冚家?

不是教徒的香港人見到基督教徒,基督教黃絲勇武要鞠躬行禮,小心翼翼?
基督教黃絲勇武一見老年人死癈老,隨時興之所至可羞辱甚至打死佢,放火燒佢?

這就是你們基督教給你們黄絲教徒的【被殖民之後香港天堂的形象】?

.

回覆 89# leefeng

真係智障,連偉大嘅共產黨基督徒管浩鳴都唔識,你連新聞都唔知。

我叫你做死癈老,冇叫第二個,你老屈呀?共產黨同DIOR最興老屈,你視佢地為神明,呢種行為又唔出奇。

講乜鳩藍嘅乜乜77服務市民?2019年區選民主派已經完全說明民心所向。
是次選舉選出香港十八區區議會共452個民選議席,當選的區議員任期為四年,由2020年1月1日至2023年12月31日;連同27個當然議員,合共479個議席[2]。 本次選舉人數創下香港史上新高,共有2,943,842名登記選民投票,投票率71.23%[1][3]。民主派陣營在高投票率下,首次在多個選區大獲全勝,取得全港86%的直選議席(389席)

講乜鳩藍嘅乜乜77服務市民?公務員出市民糧服務市民係應份,唔通打7市民先係應份?警司黃冠豪囚一年
啲警員唔好成日犯咗事就同法庭講用咗幾多力服務社會,佢哋唔係免費o架!They are well-paid

竟然將全世界都大讚嘅黃絲集結歸功基督教,正正是"口中惡毒,卻巴不得基督教遍傳天下"。

讀多幾年書先出黎獻世啦死爛屍。
回覆  旁觀者
你地網主都問緊係咪要順服"人"啦
jimmychauck 發表於 2023/7/25 23:02

"天主", "上帝"其實都係紙紥公仔, 最終還是由教會中人舞弄. 說到底, 世人還是要順服這些邪教中人!
回覆  leefeng

真係智障,連偉大嘅共產黨基督徒管浩鳴都唔識,你連新聞都唔知。

我叫你做死癈老,冇叫第 ...
jimmychauck 發表於 2023/7/27 00:57

民主派陣營和支持者大獲全勝高票率下……坐監吖馬!
回覆  leefeng

jimmychauck 發表於 2023/7/27 00:57

乜原来基督徒管浩鳴係偉大嘅共產黨員咩?
回覆  leefeng

啲警員唔好成日犯咗事就同法庭講用咗幾多力服務社會,佢哋唔係免費o架!They are well-paid

黃屍似乎更加好揾啵!

收受美西方1.18億“黑金”的亂港組織,解散前想要轉移資產?
https://new.qq.com/rain/a/20210919A0BOH500

香港公民党被曝收受黎智英1500万港币黑金
https://zhuanlan.zhihu.com/p/337443733

回覆 94# leefeng

民建聯於20XX年晚宴,賣字畫一幅收受中聯辦2XXX萬元。洗唔洗我同你揾新聞?
回覆 91# 旁觀者

你咁叻一早唔講,東拉西扯乜野天使耶穌?唔識聖經就認左佢,請教啲識嘅人囉。
回覆  leefeng

全世界都大讚嘅黃絲集結?

日本街頭 突然 大批黃絲集結 瘋癲背後 全為三大目的

移英黃絲變過街老鼠 華僑都憎 人人喊打 自作孽!

一班移居海外嘅黃絲、攬炒派,佢哋喺香港「以為」自己好惡,但係當佢哋去到外國,大家會發現佢哋「純過綿羊」,有啲人去到外國唔敢發惡,有啲人去到外國發唔到惡。日前財經事務及庫務局局長許正宇喺英國出席一場論壇,點知有示威者嘗試截車示威,最離奇嘅係,截車嘅香港示威者或者移英黃絲,竟然畀英國本土人制止番轉頭,即係移英黃絲或者黑暴分子,佢嗰套示威或者搞事方式,去到英國呢種「民主國家」,都唔係太受歡迎囉!

根據報道,當香港示威者想阻截許正宇坐駕嘅時候,一名身穿西裝嘅外籍男子就衝向示威者將佢撲倒,該名外籍男子後來喺馬路揮動雨傘,仲疑似擊中示威者頭部;之後,外籍男子走咗入隔離嘅大廈入面,有示威者想追但就被大廈保安阻止進入。喺呢件事,雖然有人聲稱自己受傷,但當地警方就表示事件中無人受傷,亦無拘捕任何人。

成件事非常簡單,就係一向自以為好出位嘅「香港示威者」或者移英黃絲,以為自己嘅行為好型、好有意思,結果人在他鄉,佢哋嘅做法,就引起英國其他市民嘅反感,甚至出手制止佢哋。從新聞訊息,我哋仲可以睇到英國警方嘅處理手法,基本上都係完全忽略呢班人,所以當有人話自己示威被人弄傷嘅時候,英國警方就話畀大家聽「無人受傷,無拉到任何人」。

由於事件勾起咗筆者嘅好奇心,所以筆者就去唔同嘅新聞網站睇多啲詳情,喺一個外媒網站,就話示威嘅組織係一個「政治犯關注組」組織,佢哋批評英國唔應該畀許正宇到英國出席活動,又攻擊香港特區政府「摧毀香港自由」,有人甚至揚言「我們要跟當地英國人說,請你停止與香港和中國做貿易」;而有出席示威、曾被香港拒絕入境嘅「香港監察」行政總裁羅傑斯就聲稱英國畀許正宇入境「十分荒謬」,又話許正宇嘅部門禁止移英香港人取回強積金,英國政府應該對佢以及有強積金業務嘅英國銀行施壓。

正當示威者以至「香港監察」大聲疾呼嘅時候,其實佢哋嘅訊息反而係話畀我哋聽,上至英國政府高層,下至執法嘅警察,都好似唔係好理佢哋;而許正宇去英國交流而暢通無阻,亦可以佐證一點,就係不論移英黃絲如何地抹黑,英國至少係倫敦方面,政府都明白要「停止與香港和中國做貿易」或者停止交流,係唔現實嘅事。最近法國總統馬克龍已經訪華,其他歐洲國家就算唔係跟到足,應該都唔會同中國交惡。

依家全球政治經濟局勢不穩,歐洲各國更深陷能源、通脹以至失業等危機,被喻為「老大哥」嘅美國唔係好幫到佢哋,一眾歐洲國家要尋求可靠嘅合作夥伴,中國係最好嘅選擇。一班移英黃絲或者「香港示威者」,以為自己夠惡、夠大聲,Sorry,英國有市民挺身而出反對佢哋搞事,英國警察無理佢哋,甚至大廈保安都唔畀佢哋入內滋事。有時呢,世上總會有啲人係令人討厭嘅,但如果一啲「香港示威者」連自己令人生厭都不自知,仲喺度周圍做政治騷,咁就唔係幾好喇。最後講多兩句,呢種喺香港作威作福,去到外國猶如「綿羊」嘅人,佢哋去到外國都「唔夠自由」喎,係咪又要準備移民喇?

https://www.dotdotnews.com/a/202304/20/AP6440dd9ae4b0919c255925a8.html

.
竟然將全世界都大讚嘅黃絲集結,

睇下香港人怎樣大讚你們黃絲啦,知唔知醜架?

怒斥黃絲:4個不可理喻、7個特性|沖出黎傾

竟然將全世界都大讚嘅黃絲集結,

又黎睇下全世界怎樣大讚嘅黃絲?

德國之聲採訪了“反中亂港代言人” 邵嵐。採訪過程中,邵嵐語無倫次,眼神頻頻躲閃。網友總結:她的邏輯就是,“我毆打市民、我打砸街舖、我對警察使用汽油彈、我霸凌警察子女、我恐怖主義,但我是個好女孩兒”。

完整視頻!亂港分子被德國集結記者懟到語無倫次
高級模式 | 發新話題
換一個