返回列表 回覆 發帖

基督教宣揚殉道,支持黑暴

基督教徒個個都是幼稚園BB級,冇之極!
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng

一個廿零歳學生妹唔識答你,你中共以為自己好醒啱晒?你條爛屍都未識答我分析沖生條7頭啦 ...
jimmychauck 發表於 2023/7/29 07:13

唉,同創世紀,耶穌復活一個道理,繼續自欺欺人吧!
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆 158# leefeng

講乜野美國設計?揾到原文冇?

https://twitter.com/pbhushan1/status/1660678694321684482?lang=en

https://www.google.com/search?q=david+martin+us+designed+covid+19

David Martin testified in Germany, indicating the SARS ...
Poynter
https://www.poynter.org › ifcn_misinformation=david...
8 Sept 2021 — Explanation: David Martin has previously made several false COVID-19 information. The alleged patent is irrelevent to SARS-CoV-2.

仲大言不讒咩謠言止於智者。

得閒就答我問題啦,仲咁得閒貼youtube嘥人時間。
回覆 161# leefeng

circumstantial ad hominem

回覆 159# leefeng

唔洗轉話題啦,答啦,怕你唔識答。
回覆  leefeng

唔洗轉話題啦,答啦,怕你唔識怕。
jimmychauck 發表於 2023/7/29 07:41

你未答我#159啵!
回覆 166# leefeng

#117 #156 你冇能力答喎,腦殘中國特務。
你呢啲咪叫轉話題。
回覆  leefeng
仲大言不讒咩謠言止於智者。
David Martin testified in Germany, indicating  ...
jimmychauck 發表於 2023/7/29 07:39

字都未識, 智慧止於愚者.
回覆  leefeng

#117 #156 你冇能力答喎,腦殘中國特務。
你呢啲咪叫轉話題。 ...
jimmychauck 發表於 2023/7/29 08:39

不是冇能力答,而是答答下才發現係同一個低b仔,又冇思考能力的思覺失調既黑暴基督教勇冇再繼續講落去,我怕會拉低我既認知同道德水平,變成打人叫做必須,拔槍殺人滅族叫做勇冇咁啫!

基督教調教出你這種不正常的人版,已經讓正常的人睇到基督教對中國人的禍害,對香港的禍害,對世界的禍害,難怪外國歐美越來越多反基的外國人,和反基督教組織團體。

中國要進步,首先要剷除基督教連根拔起,否則,每一百年的基教耶禍,循環不斷,害國害民。
基督教只能出產像你,bbchan, 魔幻 這種用似是而非,似對實錯,似好實壞的思想和心態去污染人類的人性和道德價值和標準,你們還在洋洋自得,居高臨下的為一個魔教和一個自私的需求去狡辯再狡辯。

基督教說謊不用打草稿,吹牛是慣例,你們比黑社會更黑社會,更無恥更下流,你,bbchan, 魔幻,亦終有一日成為你口中的死廢老(bbchan可能已經是了),你們一群不同堂口的瘋狗互相撕咬,到時離教的花生殼一地都係!

.
不是冇能力答,而是答答下才發現係同一個低b仔,又冇思考能力的思覺失調既黑暴基督教勇冇再繼續講落去, ...
leefeng 發表於 2023/7/29 23:13

你在用文字自慰? 高潮來了未有?
你在用文字自慰? 高潮來了未有?
beebeechan 發表於 2023/7/29 23:23

你這個死廢老,求jimmychauck用磚卜瓜你未有?
回覆 169# leefeng

正常,我係藍屍都冇能力答 #117 同 #156,結論就係爛屍無力作答。

所以我分開藍屍同離教者對待係明智嘅,藍屍無法用理由去證明自己,只可以用拳頭,所以只能亀縮喺武裝左嘅政權黑警後面。同爛屍係無需講理,只需講拳,因為佢地只會屈於拳頭。
回覆 168# 旁觀者

知之為知之,不知為不知,是為之知也。字有錯便改便學,學完一樣係師傅。所以旁生除左正字之外其他野都無法指教在下了?
回覆  旁觀者
知之為知之,不知為不知,是為之知也。字有錯便改便學,學完一樣係師傅。所以旁生除左正字之外其他野都無法指教在下了?
jimmychauck 發表於 2023/7/30 04:52

字為學識之本, 連字都未識, 如何能理解道理?
    所以跟你講道理都嘥氣!
基督教調教出你這種不正常的人版,已經讓正常的人睇到基督教對中國人的禍害,對香港的禍害,對世界的禍害,難怪外國歐美越來越多反基的外國人,和反基督教組織團體。
中國要進步,首先要剷除基督教連根拔起,否則,每一百年的基教耶禍,循環不斷,害國害民。
leefeng 發表於 2023/7/29 23:13

絕對同意!
回覆  leefeng

正常,我係藍屍都冇能力答 #117 同 #156,結論就係爛屍無力作答。

所以我分開藍屍同離教者對待係明智嘅,藍屍無法用理由去證明自己,只可以用拳頭,所以只能亀縮喺武裝左嘅政權黑警後面。同爛屍係無需講理,只需講拳,因為佢地只會屈於拳頭。
jimmychauck 發表於 2023/7/30 04:50

藍:維持社會秩序,對付暴力(打燒破壞)

黃:破壞社會秩序,用暴力(打燒破壞)(因為無法用理由去實現自己和一小眾自私的媚洋戀殖,只可以用拳頭,亀縮喺外國陰謀勢力後面,欺負自己香港老百姓)

既然黃屍認同暴力拳頭,藍絲他們又用武力拳頭,不是很公平嗎?
最起碼,不同既地方是:
黃屍是用暴力拳頭去打香港自己人,
藍絲是用武力拳頭去保護香港自己人!
誰才是正義,誰才是合情合理,會分別嗎?

如果那些老年人叫做死廢老,不知黑暴老了叫什麼?
黑暴黎智英基督教徒今年76歲,是不是死廢老?
你們“勇冇”又聽他指揮?答啦!

.

回覆 174# 旁觀者

所以旁生除左正字之外其他野都無法指教在下了?閣下也是自承無法回答我的問題?
十幾年來少寫正式中文,錯一兩個字沒啥希奇,寫錯字人地又睇得明,我就唔知係寫嘅人錯定睇嘅人錯。人地指出咪改正,有咩大不了?咩野字為學識之本?傳意式教學都未聽過咁落後?

啲幾年,十幾年,幾十年都唔返教會,又要覺得自己熟知教會傳講咩道理,人地話教會冇咁教過、指出你聖經解錯,死唔認,逃避問題,託詞,又唔識答人,呢種態度就係"瞧!離教者"嘅材料啦。
回覆 176# leefeng

無需同死爛屍講道理,因為佢地唔識講,淨係識拳頭。

你個死癈老死癈老死癈老,答完#117 同 #156,我咪再嘲你其他,轉移話題做乜?
回覆  leefeng

無需同死爛屍講道理,因為佢地唔識講,淨係識拳頭。

你個死癈老死癈老死癈老,答完#117  ...
jimmychauck 發表於 2023/7/31 03:29

對#176你完全啞口無言,只能像潑婦罵街一樣的玩流氓耍賴!
你有什麼證明我是癈老?提供證明啦!

你證明俾我睇我係癈老吖笨!

.
回覆  leefeng

你都痴9線,邊個話你知我喺英國?你證明俾我睇我喺英國吖笨。

回覆  leefeng

用你把口 ...
jimmychauck 發表於 2023/7/29 07:17

你完全唔敢回應你龜縮喺邊一度,怕國安上門拉你?

.
高級模式 | 發新話題
換一個