返回列表 回覆 發帖

基督教宣揚殉道,支持黑暴

.
根據可靠消息指
leefeng 發表於 2023/9/29 23:13

說不出來源既消息。。。。。有幾可靠??
(無腦)
回覆 660# beebeechan

BBC 你這個說謊治病的白痴還有臉出來呀?
如果「爆眼女」 爆眼是真憑實據,使乜鬼鬼祟祟遮曬d名呀,樣呀…
如果係堅爆,還不好好利用去拆天咩?
咁好既爆眼價值,還不一鋪打殘藍絲嗎?
不過又係嘅,耶穌n年既大話都相信,個腦芝麻咁大小,點會去思考吖!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。

祖國報章造謠時都尚有良知, 話明係「網傳」,, 信不信由你

去到你條藍屎到就變咗「據可靠消息」

香港人, 不論藍, 黃。。。都開始繳交智商稅耶?
挑....呢啲係臉書左抄右貼既垃圾你當堅料??

同當年話爆眼, 太子站打死人地鐵運屍, 掟學生落樓, 女生 ...
beebeechan 發表於 2023/9/29 23:22

你撐乜鬼吖,如果係真料,咪叫爆眼企出來向大眾見面做證,肯定黄屍勝硬架啦,使乜收收埋埋見不得人呢?
咦? 你自己都承認【爆眼, 太子站打死人地鐵運屍, 掟學生落樓, 女生警署群姦...既「新聞」一樣咁既級數嚟】
即是自認你beebeechan只是一pat藍+黃=綠屎

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
說不出來源既消息。。。。。有幾可靠??
(無腦)
beebeechan 發表於 2023/9/29 23:29

根據聖經說不出來源既小說橋段。 。 。 。 。 有幾可靠? ?
(你一樣無腦)
你撐乜鬼吖,
...
leefeng 發表於 2023/9/29 23:40

我唔係撐, 
係插你

一碌檑漿棍挻進你屁眼 (引自旁觀者口頭禪)

回覆 666# leefeng

唔洗咁急,答左#117#156先。或者其實你同意#117同#156,冇野再發表,再繼續講。
回覆  leefeng

唔洗咁急,答左同先。或者其實你同意#117同#156,冇野再發表,再繼續講。 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/30 05:31

#117同#156 答不答你地都已經樹倒猢猻散啦,
唔通因為同意或不同意,你們黃屍就可以殭屍復活鹹魚番生咩?
你的自以為有理有據,但在外人眼中,
只不過是一群自以為是的流氓山賊,當正打家劫舍是理所當然既揾食方法係一模一樣,相信你自己本人亦不會去和一個賊去談佢既所謂理據 ,對不?

.
我唔係撐, 
係插你

一碌檑漿棍挻進你屁眼 (引自旁觀者口頭禪)
beebeechan 發表於 2023/9/29 23:45

教徒喜歡插小童,旁觀者兄怕你不記得呢d基督教醜事,常常耳提面命地教導你,你要感恩才對!

.
#117同#156 答不答你地都已經樹倒猢猻散啦,
唔通因為同意或不同意,你們黃屍就可以殭屍復活鹹魚番生咩 ...
leefeng 發表於 2023/9/30 06:48

民主訴求, 不是倒了那棵樹就没有猢猻。
在北京天橋出現的標語 (相信早被擦掉)

說明了甚麼呢?

睡火山會有爆發的一日

你呢種係看風駛艃的人, 大佬唱乜你和乜, ....都時馬上變身做黃蜂

相信聰明的掌權者, 會適量按步就班舒緩這種壓力.
民主訴求, 不是倒了那棵樹就没有猢猻。
在北京天橋出現的標語 (相信早被擦掉)

說明了甚麼呢?

睡火山會 ...
beebeechan 發表於 2023/9/30 07:53

帝制?講緊英國?
帝制?講緊英國?
leefeng 發表於 2023/9/30 08:25

英帝...使鬼你來打, 一早無力。
(佢有力時就龜縮)
英帝...使鬼你來打, 一早無力。
(佢有力時就龜縮)
beebeechan 發表於 2023/9/30 11:20

帝制咪好囉,當年基督教不是因為中國是帝制才有機會引八國聯軍出賣中國咩?
帝制?講緊英國?
leefeng 發表於 2023/9/30 08:25

唔通係1967年寫落既, 依家都仲未抺掉?

B按:
呢到有條友笑黑曱甴成日寫錯標語既字,
當年的愛國份子都係咁上下, 佢唔識寫「麟趾」呢兩個字
回覆 669# leefeng

挑我一早又講啱,你根本冇理念,鍾意膜拜揸槍嘅勝者之嘛,早講啦。又講咩人地打打殺殺唔啱。第日黎講拳打殘你個仆街同共產黨就得,唔洗同你講道理,上個月人地講拳果陣你就咪狗吠龜縮啦。
回覆  leefeng

挑我一早又講啱,你根本冇理念,鍾意膜拜揸槍嘅勝者之嘛,早講啦。又講咩人地打打殺殺唔啱 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/30 14:48

你咪一味在此狗吠得把死畜生口,然後又龜縮先至得架?
要講拳打殘共產黨好快些開始啦!

咪再遲多一年,共產黨岀完福建艦,又出杭州艦,北京艦,長江艦,黃河艦。
出完殲-20B,又出殲-30B,殲-40B。 出完巨浪-3與094A,又巨浪-4與095A。 出完33號安徽艦,再出33號-35號安徽艦。 出完055艦試射鷹擊-21高超音速,又出066艦試射鷹擊-23高超音速反艦飛彈。 轟-6K,轟-7K,轟-8K。 運油-20,運油-30,40,又出埋跨介質飛彈魚雷…

要睇下係共產黨打殘你呢隻孽畜或係你打殘共產黨?

真正愛自己國家的中國人不會惹事,但也不怕事,尤其是曱甴老鼠黃屍呢種禍害!

對付你地呢種恨國黨畜生,其實又真係不需要殺雞用牛刀的啦!

唔通係1967年寫落既, 依家都仲未抺掉?

B按:
呢到有條友笑黑曱甴成日寫錯標語既字,
當年的愛國份子都係 ...
beebeechan 發表於 2023/9/30 11:57

既然帝制咁可恨,為何又崇拜洋鬼子的帝制呢?
帝制=專制
耶穌教的不信者死,下地獄,被永火燒…不知是否帝制? 專制?
有冇基督教徒識答?

.

回覆 677# leefeng

FF邊個唔識?答問題就唔係人人識。你啲片不嬲都係灌水冇內容,人地問你就口啞啞,睇黎無謂。

唔洗用牛刀又晒咩轟20 2000?諗住嚇人?因住洩漏國家機密國安上門。提防吓小日本啲RX-78同RB79-B先啦。
回覆  leefeng

FF邊個唔識?答問題就唔係人人識。你啲片不嬲都係灌水冇內容,人地問你就口啞啞,睇黎無謂 ...
jimmychauck 發表於 2023/10/1 00:51

原來你驚呀?
你當然唔敢睇啦,容乜易一架殲-20B對住你間屋,準確地轟到你屍骨散曬架?
洩漏國家機密?
國家機密放得出來當然不再是機密了,
真正的國家機密才不會讓你們知道啦,笨蛋!
不是國家機密已經咁利害,估下真正的國家機密會係㸃呢?
反中仇共恨國黨畜生,拎條毛黎反?

.
高級模式 | 發新話題
換一個