返回列表 回覆 發帖

基督教宣揚殉道,支持黑暴

原來你驚呀?
你當然唔敢睇啦,容乜易一架殲-20B對住你間屋,準確地轟到你屍骨散曬架?
洩漏國家機密?
...
leefeng 發表於 2023/10/1 01:10

乜祖國發展強大軍力武器...就係用嚟對付「唔聽話」既人民架咩?!
你心術很不正, 先小人無君子
回覆 680# leefeng

你驚到唔敢睇#117同#156添啦,文字黎咋。
挑都話問親你啲片內容你都冇野答,睇黎做乜?你答左#117同#156,我咪睇吓你之後啲片再小你。

共產黨咁L勁叫佢滅左美帝先嘛,做咩事上次反外國制裁法9縮啫?

中國人大常委會周五(8月20日)決定暫緩表決把《反外國制裁法》納入港澳法律文件的議案,但會繼續對有關問題進行研究。

https://www.bbc.com/zhongwen/trad/chinese-news-58279287

因住你屋企俾RX-78一腳踩扁呀。
乜祖國發展強大軍力武器...就係用嚟對付「唔聽話」既人民架咩?!
你心術很不正, 先小人無君子 ...
beebeechan 發表於 2023/10/1 01:47

就是衰在祖國發展強大軍力武器,
但又唔敢用嚟對付「不聽話」既刁民?
所以坦克車不敢轆瓜件做假的坦克人,
袓國的心慈手軟做成要俾反賊老屈砌咗咁多年生豬肉!

我心術不正又如何,要保護大我,又何妨對付「不聽話」既刁民小我?
基督教話齋,不聽話,要用大洪水浸L死晒佢地架,咁d賤畜先至會死死氣像狗一樣爬在地上舔主人既屁股,例如jimmychauck同bbchan之流的示範。

既然有基督教英明教路,
共產黨又何不滅盡刁民曱甴老鼠呢?
反正殺完一樣會有人五體投地的崇拜,高呼我主我的上帝(基督教的帝制),對不?

.

.

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng

挑都話問親你啲片內容你都冇野答,睇黎做乜?你 ...
jimmychauck 發表於 2023/10/1 04:10

你jimmychauck屋企啱啱俾核子彈炸到變晒粉,咦,乜你jimmychauck件鬼魂重識上網?

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng

共產黨咁L勁叫佢滅左美帝先嘛,做咩事上次反外國制裁法9縮啫?
jimmychauck 發表於 2023/10/1 04:10

慢慢来,咁心急做乜啫!
回覆 685# leefeng

正所謂FF人人都識,請繼續。
回覆  leefeng

挑都話問親你啲片內容你都冇野答,睇黎做乜?你 ...

#117同#156唔係冇野答,而係不屑答,明冇?

老鼠曱甴寫既一堆垃圾,睇我都费L事!

老鼠曱甴寫既一堆垃圾,睇我都费L事! ...
leefeng 發表於 2023/10/1 07:29

呢啲係典型既「文字飛機杯」
就是衰在祖國發展強大軍力武器,
但又唔敢用嚟對付「不聽話」既刁民?
所以坦克車不敢轆瓜件做假的坦克人 ...
leefeng 發表於 2023/10/1 07:19

所以話你係盲藍一名, 不知國家國策,
軍事治國, 一向都是黨的宗旨, 你要多向領導人學習

係不能答, 但不回....又丟臉 (明冇?)

你不如靜悄悄...返回香討
回覆 687# leefeng

非不为也
实不能也
上流寄生族 發表於 2023/9/22 18:58

回覆  上流寄生族
咁你咪日日話玩厭唔答問題啦,非不為,實不能也。
jimmychauck 發表於 2023/9/22 22:16
大陸一架運9通信指揮機於海峽中線以西航路向北飛行時,躲在和國泰航空由香港飛上海浦東的CX366客機下,位置短暫重疊及高度不同,企圖以民航機掩護軍機的方式混淆台方偵察,引起關注。
原文網址:解放軍今於大埕灣演訓 運9躲客機下避台偵察 | on.cc東網 | 兩岸 https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20230924/bkn-20230924111343388-0924_00952_001.html

咁㩒打,光明正大嘛,咪又係靠平民掩護。

話題要轉了嗎?
jimmychauck 發表於 2023/10/1 14:38

第日唔好坐國泰機

藍絲的負資產
係不能答, 但不回....又丟臉 (明冇?)

你不如靜悄悄...返回香討
beebeechan 發表於 2023/10/1 10:46

香討近日好玩,原來好多人掛住我,唔使靜悄悄架。
條黃占歪理一籮籮,我的確唔曉答,亦唔想答。
例如有人問你:放火燒老人係為了民主自由,呢d咁既歪理邪說,有冇人覺得應該同說這些話的畜生討論一樣。
如果你bbchan想向畜生看齊,be my guest!

.
所以話你係盲藍一名, 不知國家國策,
軍事治國, 一向都是黨的宗旨, 你要多向領導人學習
...
beebeechan 發表於 2023/10/1 09:52

上帝(帝制)教落:老鼠曱甴的人類要用洪水浸L瓜曬佢地,才顯得上帝的慈愛。

坦克人年代可惜不是習大大,否則應該下令「開轆」架啦!

.

藍絲的負資產
beebeechan 發表於 2023/10/1 21:43
基督正冚家铲【对联诗】
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
jimmychauck 發表於 2023/10/1 14:38
你现在香港特区?

?
关你孭事?
回覆 699# 上流寄生族

大把野都唔關你事你一樣出聲。
高級模式 | 發新話題
換一個