返回列表 回覆 發帖

基督教宣揚殉道,支持黑暴

回覆  leefeng

一拳唔夠屈服咪兩拳囉,唔夠咪加囉,傻仔。共產黨屈服你班契弟時洗唔洗你教?

吹牛,夠果啲軍事友喺度吹共產黨武器幾勁幾把炮咩。
想知係咪吹牛,到時出黎受拳咪知,橫掂你地都受慣老共鐵拳㗎啦。

行動細節就冇需要向你啲低B仔透露,我講喎啲野你都唔明啦,仲多啲你又會明咩?
jimmychauck 發表於 2024/5/3 03:49

你係屠龍組最高話事人,咪扮人地唔明,你就一味靠吹牛,唔敢講事實?
打人既似乎係你地黃絲黑暴,咪拉咗去內陸。
你又想行兇?呢,這就是證據!

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng

你做咩叫人香港死癈老?好心你敬吓老啦,因住收尾幾年。
jimmychauck 發表於 2024/5/1 00 ...
jimmychauck 發表於 2024/5/3 03:44

你真係好L似基督教!!!
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆 841# leefeng

繼續吹奏吖笨,共產黨未打到你傻晒等你繼續出黎獻醜?

係呀我好打得㗎,更講得,你得閒就覆#117 #156啦。你打唔過共產黨,打唔過我,可以試吓講過我㗎。

都就快一年啦,諗到點拆未呀?諗唔到好簡單㗎咋,承認你段youtube係癈引就得㗎啦,啲野又唔係你個傻仔講(定係其實係?),你咁鍾意幫人做架兩嘅?
回覆 842# leefeng

我耶L黎㗎,呢個係我人設黎㗎傻仔。
你咁讚我或者話我,我係唔會驚㗎。
回覆  leefeng

繼續吹奏吖笨,共產黨未打到你傻晒等你繼續出黎獻醜?

係呀我好打得㗎,更講得,你得閒就覆#117 #156啦。你打唔過共產黨,打唔過我,可以試吓講過我㗎。

都就快一年啦,諗到點拆未呀?諗唔到好簡單㗎咋,承認你段youtube係癈引就得㗎啦,啲野又唔係你個傻仔講(定係其實係?),你咁鍾意幫人做架兩嘅?
jimmychauck 發表於 2024/5/3 07:16

你問話同回答前後都唔多正常,心態又唔平衡,個腦又黐L咗,你的確係儍既!
回覆 845# leefeng

你答唔到#117 #156,香港嘅事你冇資格出聲,收皮啦。
回覆  leefeng
我當然話你同旁觀者係「死癈老」。
當然係你稱呼一大班人做「香港死癈老」。
有晒quote引以為證,仲有得抵賴?!
咁簡單嘅事情都要捩橫折曲,咪顯你誠信有問題。
jimmychauck 發表於 2024/5/3 01:05

「有晒quote引以為證,仲有得抵賴?」
字唔識︰主生命之根一嘢嘢「鐘」入你屁眼,湧出活水.。「呈清」下你如何「挑避」啦。中國「藉」、「唔洗本」、「架兩」、「癈心神」、「徨論」。
理唔明︰為主俾回教徒斬首就得著生命。
唔懂邏輯︰主帶個細路,為啥要佢剝光豬?
史唔懂︰基督妖教如何為害國人,如何禍害世人,你乜Q都唔知。
基督教係「人類文明嘅恥辱」,你懂嗎?
一個神經佬語無倫次,懂唔懂晚晚趷高屎窟吖﹖
又話唔答?你真有誠信!

回覆 847# 旁觀者

你自己字唔識,刵和華都寫,連自己講過乜人地講過乜都唔知,收皮返鄉下練書法啦ON9。
回覆  leefeng

jimmychauck 發表於 2024/5/3 15:10

你其實同呢個造假票差不多,你會考O分,讀書不成,認屎認屁的造假流氓無賴。
呀,你應該比呢個更低7級,貼地果隻!

你如果有學位,講話點會似十足爛仔黑社會先至得㗎?
香港嘅事係政府説了算,幾時輪到你隻低B爛仔黑社會黎出聲?
還大言不慚自稱有資格? 真是無恥到呢…

你去籌劃密謀【光復香港】吧啦,你咁既人才,唔坐監真係嘥咗你呢隻充大頭鬼!
話唔定,你呢隻曱甴都可以選【區已完】架!
不過你個真容,比佢更樣衰!

回覆 849# leefeng

回覆  leefeng

jimmychauck 發表於 2024/5/4 02:46

你正代表【光復香港】的貨!
回覆 851# leefeng

你連回覆#117 #156都唔敢,喺度ON乜L9呀。

打唔打人,#117 #156早將先後次序講清講楚。你避而不答又係度老調重彈灌水做乜Q?
你#117 #156都答唔到,我一陣答左你啲YOUTUBE片你一樣冇野好反駁,嘥人時間。

#117 #156你放棄回答,喺香港嘅事務上你已冇資格喺我面前出聲。

收皮啦。日日喺度鳩叫潑婦罵街聲大大冇貨賣。
回覆  旁觀者
你自己字唔識,刵和華都寫,連自己講過乜人地講過乜都唔知,收皮返鄉下練書法啦ON9。 ...
jimmychauck 發表於 2024/5/3 23:03

睇下你幾識字︰
      「鐘」入你屁眼,湧出活水。
      「呈清」
      「挑避」
中國「藉」﹖
    「唔洗本」﹖
    「架兩」﹖
    「唔苟」﹖
    「餓荒」
     「癈心神」
   「徨論」
回覆 853# 旁觀者

睇吓你識乜?
連自己講過乜,人地講過乜都唔知,收皮返鄉下練書法啦ON9。
不得不又用擂漿棍提送你屁眼玩玩.
字唔識︰主生命之根一嘢嘢「鐘」入你屁眼,湧出活水.。「呈清」下你如何「挑避」啦。中國「藉」、「唔洗本」、「架兩」、「癈心神」、「徨論」。
又話唔答?你真有誠信!
回覆 855# 旁觀者

睇吓你識乜?
連自己講過乜,人地講過乜都唔知,收皮返鄉下練書法啦ON9。
回覆  leefeng

你連回覆#117 #156都唔敢,喺度ON乜L9呀。

打唔打人,#117 #156早將先後次序講清講楚。你 ...
jimmychauck 發表於 2024/5/4 04:48

你個衰樣同言行,在離教網做了一個教材樣品,

向全世界介紹了基督教是一個什麼樣的邪教才會出什麼樣的教徒!
回覆 857# leefeng

本人並不會如此對待單純嘅離教者,又唔知你有冇入過教,又爛屍一名,當然會被我差別對待。
讀好吓書,識答人野,先再出黎柒,唔係就躝屍趌路。一日到黑聲大大冇貨賣又唔係同人討論辯論,唔知喺度出醜做乜。
回覆  旁觀者
睇吓你識乜?
連自己講過乜,人地講過乜都唔知,收皮返鄉下練書法啦ON9。 ...
jimmychauck 發表於 2024/5/5 23:53

不得不又用擂漿棍提送你屁眼玩玩.
又話唔答?你真有誠信!
回覆  leefeng

本人並不會如此對待單純嘅離教者,又唔知你有冇入過教,又爛屍一名,當然會被我差別對待。 ...
jimmychauck 發表於 2024/5/6 17:14

你们基督教徒+黑暴黄絲+心腸狠毒以打殺人為樂,以自己私利為目標,異見不服者死!
高級模式 | 發新話題
換一個