返回列表 回覆 發帖

基督教宣揚殉道,支持黑暴

回覆  leefeng

有google translate都仲るす るす 不絕,就係正死蠢爛屍先做得出。 ...
jimmychauck 發表於 2023/8/22 03:25

るす係話你隻癲狗太過嚕囌呀,死蠢!
你豆豉咁大既癲狗腦,想咁耐都答唔出的低智蠢狗!

jimmychauck

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng

狂犬病的縮頭烏龜。唔識答#117 #156咪唔識囉。
jimmychauck 發表於 2023/9/8 12:16

I am 狂犬病的 jimmychauck
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng

神明DIOR移形換位?縮頭烏龜。唔識答#117 #156咪唔識囉。
jimmychauck 發表於 2023/9/8 17:34

你隻jimmychauck雜種狗基督教徒黃屍黑暴反中亂港賣國賊,比狗更不如是地球垃圾!

回覆  leefeng

有啲人無力討論內容,實在使人很悶。
jimmychauck 發表於 2023/9/10 23:17

同垃圾討論垃圾內容,的確使人很悶,而且作嘔!
#117 #156:
回覆  leefeng

連口中的垃圾你也沒有內容去回覆,確實比垃圾更垃圾,以後少來灌水洗版賴死唔走。 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/11 04:26

你件死雜種賴皮狗真是不知羞恥,
你jimmychauck在此被咁多會員屌,都一樣死蛇爛蟮面皮幾尺厚夾住條尾賴死唔肯滾疍?
問埋啲垃圾心理變態問題,又死纏爛打要人回應你?
你精神病去叫你耶穌召你上天國啦!
你是垃圾就滾回你個垃圾場去等你件垃圾屍體瓦解吧啦!
垃圾歸垃圾,你個腦係屎桶始終係只能裝屎!
目前個個見到灌水洗版賴死唔走係你jimmychauck,你冇尐尐羞恥心架咩?
無恥到咁既地步,真是令人大開眼界!
想傳黑暴歪理?滾啦!
想傳基督教黑暴歪理?滾快啲啦,死垃圾死雜種賴皮狗jimmychauck!

.
回覆  上流寄生族

咁忙去傳離教吖笨,上黎做鍵盤戰士?
jimmychauck 發表於 2023/9/11 04:39

你jimmychauck係教徒,明明在此傳教既人係你,呢度個個見到!
邊L個係鍵盤戰士呢?
成個黑暴黃屍人板,作假,自己做咗又賴話人地做?
你jimmychauck是人渣垃圾,天天在此講大話,你配做中國人?雜種狗有得你做!
不知羞恥為何物的死雜種狗契弟垃圾癈物,死返垃圾場焚化爐啦!

你愛好和平唔嗌係你嘅事,我鍾意嘲9藍屍係我嘅事。以各種言語顯出佢嘅無知無能就係我目的,而宜家咪出左效果囉,你見佢回到#117 #156呢啲簡單問題咩?

黃絲藍絲咩水平同一個人鍾唔鍾意嗌交冇關係。黃絲有分和理非同勇武。我上唔到場幫勇武,我就喺可以打嘅場打。美國住香港住日本住英國住法國住一樣可以黃可以藍可以蠢可以無知,咁fixate喺人地住邊到做乜?於討論有幫助?
jimmychauck 發表於 2023/8/1 20:00
回覆  leefeng

傳離教嘅又唔係我。
忙嘅又唔係我。
你咁忙就唔好賴死唔走啦,正一ONL79。字都唔識出乜黎 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/11 12:12

你隻jimmychauck不知羞恥為何物的死雜種狗契弟垃圾癈物,死返垃圾場焚化爐啦!
你反中又冒認係中國人,知唔知醜,呀,唔記得,畜生篤屎又點會知醜呢?
你係全離教人的契弟,你再還口出聲就正畜生死雜種契弟垃圾癈物,狗屎Jim!
你賴死冒認做中國人會影衰啲人類同畜生,因為你連畜生也不如,食碗面反碗底的賣國賊雜種一隻,食屎啦你!
你jimmychauck 只配做我個契弟個契弟個契弟果隻狗屙果篤屎!

.
回覆  leefeng

連中國人都唔係嘅人喺到狗吠
jimmychauck 發表於 2023/9/11 14:11

你 jimmychauck 塵歸塵,土歸土!

回覆  leefeng

自己無力反駁別人,屬於非常低的層次。
jimmychauck 發表於 2023/9/14 05:11

同一隻冇意識既癲狗曱甴駁?的確係會拉低咗自己的層次!

.
回覆  leefeng

hierarchy of disagreement 又中。
jimmychauck 發表於 2023/9/15 02:34

坐井觀天曱甴級的膠言謬語水平的確令離教仝人大開眼界!
呢到可以名:雪弗龍惡吐會

雷將昆, 李生松係忠粉
beebeechan 發表於 2023/9/15 03:09

你亦不愧是曱甴黃jim的不二忠粉,每次曱甴黃jim講一句,你就一邊勁打鑼為佢助威?
什麼時候beebeechan要淪落到做曱甴黃jim的跟屁蟲,跟尾狗啫?陰公咯!
回覆  上流寄生族

原來酸秀才一個,答不上便過主,早便說你答不上,要不便用勞什子唯物辯證來反駁我關於 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/15 07:51

jimmychauck
懸賞從原來的40萬港元加碼至100萬港元幾好使,大家有料快報啦喂!
黑暴耶稣謊言都去信,黑暴徒子徒孫當然唔好執!

全國政協副主席香港前特首梁振英5月25日晚在社交網站宣布,關於「爆眼女」行蹤暴露,「803基金」將原來的40萬港元懸賞加碼至100萬港元,給任何提供案件最新消息人士。[50]

2021年5月,東方日報報導稱當事人雙眼健全“無爆眼”,已于2020年9月30日离港前往台灣[44];并发表社评称此事件是“世紀謊言[45]眾新聞其後引述消息確認該少女已離港,但其受傷的右眼視力並無恢復,只是通過整容技術在表面上作出補救。[46]大公網文匯網報道,香港警方已獲取的醫療報告內容中對其傷勢雖沒有結論,並未「爆眼」或傷及眼球和內部組織,主要是眼睛周邊位置受創,視力沒受到絲毫損害,明顯並非警方布袋彈所致。[47][48]警方對她的刑事調查仍未結束,包括她當日曾否涉嫌干犯暴動或其他罪行,若有進一步證據指她涉嫌違法,將徵詢律政司意見,不排除發出通緝令

https://zh.wikipedia.org/wiki/%E7%88%86%E7%9C%BC%E5%B0%91%E5%A5%B3%E6%A1%88

*【有真名了!全城搜尋爆眼女~姚嘉穎】*
相中女子 *爆眼女~姚嘉穎* 自8月11號受傷入院後便一直匿藏,根據可靠消息指,李柱銘代黎智英去同姚嘉穎講數三千萬, *但條件是要要姚嘉穎死口咬定她的眼珠是被警方所傷* ,後來因為被督爆,3000萬打了水漂,但亦已經從幕後金主黎智英身上取得五百萬元掩口費。 *所以肥佬黎搵左第二條女扮姚嘉穎拍片,片中那演員都不敢提【她】的眼睛是被警方布袋弹所傷。*
*提一提姚嘉穎同埋幫她做手術嘅醫護人員(包括所有知情者),在2008年立法會通過《2008年成文法(雜項規定)條例》,令法院可對 【妨礙司法公正】以往判處的七年刑期改為以任何刑期的監禁及任何款額的罰款,即是【包括終身監禁】,即係【講大話要付出沉重代價】,自己諗諗值唔值。*

*爆眼女~姚嘉穎*:25歲 職業:診所助理
梁佩鳳:52歲 (母) 職業:超市員工
姚嘉倩22歲 (妹妹) 職業:文員
電話:6xxxxxxx
姚錦華:61歲(父) 職業:司機
電話:9xxxxxxx
https://www.facebook.com/595650077521366/posts/763729230713449/

.

事发时,“爆眼女”所在的巴士站对面,大批激进示威者隐藏在花槽后向警署射钢珠。有资深警员说,布袋弹属于非穿透力武器,即使有人发射,但在10多米距离内不可能射穿眼罩。

当时,是有人迅速伪造案发现场,

血可能是真的,但子弹的来源显然不是警署。

这就可以解释:为何事发后,满城风雨,爆眼女却一直藏匿,决绝报警,拒绝配合调查,甚至拒绝警方取得其医疗报告。

最后,警方被迫只能通过法庭手令,才从医管局取得了她的医疗报告。

然而,她马上以代号“K”向香港高法提起司法覆核,称“警方没经我允许,侵犯了我的隐私……”

口口声声称被警方“爆眼”的不就是你吗?

如果医疗报告对你有利,为何不敢公开?

据港媒披露,网上有医护人员称:X光照片证实“爆眼女”的伤势是被钢珠射伤的,“但伤者不报警”。

2019年12与17日,香港高发驳回了她的申请,并下令她须支付诉讼费。

而2020年1月22日,有媒体称“爆眼女再上诉”。

然后有报道指出,警方目前已取得其医疗报告,显示其眼球及内部组织未严重受损,且该女子受伤后仅留院一周便出院。

当时间来到2020年6月9日,

那被“爆”的右眼长出来了!

爆眼女就这样“奇迹般地康复了!”

https://youwuqiong.top/354352.html

如果「爆眼女」 爆眼是真憑實據,使乜鬼鬼祟祟遮曬d名呀,樣呀…
如果係堅爆,還不好好利用去拆天咩?
咁好既爆眼價值,還不一鋪打殘藍絲嗎?
不過又係嘅,耶穌n年既大話都相信,個腦芝麻咁大小,點會去思考吖!

.
挑....呢啲係臉書左抄右貼既垃圾你當堅料??

同當年話爆眼, 太子站打死人地鐵運屍, 掟學生落樓, 女生 ...
beebeechan 發表於 2023/9/29 23:22

你撐乜鬼吖,如果係真料,咪叫爆眼企出來向大眾見面做證,肯定黄屍勝硬架啦,使乜收收埋埋見不得人呢?
咦? 你自己都承認【爆眼, 太子站打死人地鐵運屍, 掟學生落樓, 女生警署群姦...既「新聞」一樣咁既級數嚟】
即是自認你beebeechan只是一pat藍+黃=綠屎

.
說不出來源既消息。。。。。有幾可靠??
(無腦)
beebeechan 發表於 2023/9/29 23:29

根據聖經說不出來源既小說橋段。 。 。 。 。 有幾可靠? ?
(你一樣無腦)
回覆  leefeng

唔洗咁急,答左同先。或者其實你同意#117同#156,冇野再發表,再繼續講。 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/30 05:31

#117同#156 答不答你地都已經樹倒猢猻散啦,
唔通因為同意或不同意,你們黃屍就可以殭屍復活鹹魚番生咩?
你的自以為有理有據,但在外人眼中,
只不過是一群自以為是的流氓山賊,當正打家劫舍是理所當然既揾食方法係一模一樣,相信你自己本人亦不會去和一個賊去談佢既所謂理據 ,對不?

.
我唔係撐, 
係插你

一碌檑漿棍挻進你屁眼 (引自旁觀者口頭禪)
beebeechan 發表於 2023/9/29 23:45

教徒喜歡插小童,旁觀者兄怕你不記得呢d基督教醜事,常常耳提面命地教導你,你要感恩才對!

.
高級模式 | 發新話題
換一個