返回列表 回覆 發帖

基督教宣揚殉道,支持黑暴

回覆  leefeng

除左潑婦罵街耍嘴皮之外仲有冇其他表演?點解我次次問你你乜都答唔到?我啲問題係咪好深? ...
jimmychauck 發表於 2024/5/1 00:34

你科學咁叻,可以自己算,使乜要問人咁低B?

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng

文學嘅反問同設問你都誤會為科學,用"不學無術"形容你係好切合㗎。
又唔係第一次講,本人 ...
jimmychauck 發表於 2024/5/1 00:50

你是耶穌教代表完美示範:無恥
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng

係囉,直接人身攻擊咪得囉,扮咁耐講道理做乜?
來來去去最低果一兩級,繼續表演啦。 ...
jimmychauck 發表於 2024/5/1 03:45
回覆  leefeng

你又無中生有啦,你有我打人證據咪舉證囉。可能要幫你開個無中生有N+1條目留黎做統計。
你做咩叫人香港死癈老?好心你敬吓老啦,因住收尾幾年。
果然一係就講一套做一套,一係就心直口快唔妥香港老人家好耐。

jimmychauck 發表於 2024/5/1 00:27

你jimmychauck 對藍屍死癈老這樣憤恨及怨毒,並表明不共戴天
因住收尾果幾年呀!

回覆  leefeng

正常,我係藍屍都冇能力答 #117 同 #156,結論就係爛屍無力作答。

所以我分開藍屍同離教者對待係明智嘅,藍屍無法用理由去證明自己,只可以用拳頭,所以只能亀縮喺武裝左嘅政權黑警後面。
同爛屍係無需講理,只需講拳,因為佢地只會屈於拳頭。
jimmychauck 發表於 2023/7/30 04:50

回覆  leefeng

無需同死爛屍講道理,因為佢地唔識講,淨係識拳頭。

117 < 156 < 176

你個死癈老死癈老死癈老,答完#117 同 #156,我咪再嘲你其他,轉移話題做乜?

你個死癈老死癈老 ...
jimmychauck 發表於 2023/7/31 05:41

回覆  leefeng

所以咪話你自己冇道理好講,死爛屍癈老,映衰晒啲離教者。連嘴炮都做唔到叫人落尖咀,收皮啦,光復香港之時你等天收。貼幾條片以為自己幾巴閉識幾多野,見到面連個Joey Siu廿零歳
jimmychauck 發表於 2023/8/1 08:07

回覆  下流寄生虫

本人並不攻擊任何離教者,因為離教者自有其離教的經歷及理由,惟對自以為是恬不知恥有認知障礙的藍屍死癈老並不抱任何惻隱或憐憫,並因其支持殘暴政權的智障行為搞至香港滿城腥風血對其表示憤恨及怨毒,並表明不共戴天,其智障之處不勞本人操心指正。並且,爛屍本身腦殘,本身不可理喻,與其討論乃浪費時間,只在本人暇有癮時才會極力嘲諷並大肆攻擊。

並且如果你看不出羅馬書13章也在論順服,而我已經回答,那你是未夠水準在問問題。
jimmychauck 發表於 2023/7/26 06:45
回覆 823# jimmychauck

繼續吹啦,話之你吹乜,你只不過係一隻禍害香港既精神病基督教畜生!
回覆  leefeng

依靠武力、崇拜武力、膜拜槍杆自嗨嘅人有咩資格批評人口講提出武力乃對付某種人嘅較佳策略?
jimmychauck 發表於 2024/5/1 04:40

你地真是温柔的對待香港人,
唔知你們黑暴黄屍基督教徒準備用乜野来光復香港呢?
講黎聽下

回覆  leefeng

所以咪話你自己冇道理好講,死爛屍癈老,映衰晒啲離教者。連嘴炮都做唔到叫人落尖咀,收皮啦,光復香港之時你等天收。貼幾條片以為自己幾巴閉識幾多野,見到面連個Joey Siu廿零歳
jimmychauck 發表於 2023/8/1 08:07

回覆  leefeng

你無的放矢無緣無故叫一大堆人做"香港死廢老"又做乜柒?到底要對社會抱何種憤恨及怨毒先會咁稱呼一堆素不相識嘅人?
jimmychauck 發表於 2024/5/1 04:40

「香港死廢老」呢個稱謂係你jimmychauck發明,不是你怨毒佢地阻住你光復香港咩? 點解又不敢認?

回覆  leefeng

無需同死爛屍講道理,因為佢地唔識講,淨係識拳頭。

你個死癈老死癈老死癈老
,答完#117 同 #156,我咪再嘲你其他,轉移話題做乜?

你個死癈老死癈老 ...
jimmychauck 發表於 2023/7/31 05:41
回覆  leefeng

藍屍無法用理由去證明自己,只可龜縮喺武裝左嘅政權黑警後面。所以對佢地咪只需講拳囉,因為佢地只會屈於拳頭囉,你覺得唔啱唔對你咪反駁囉,你唔反對咪即係承認囉。

咁,你究竟用咗幾多次拳頭来證明你係啱既?我猜你又係吹牛居多。
如果唔係,有乜證明?講黎聽下!

.
you have proven my point. 我冇補充。

你個死癈老死癈老死癈老。你又唔係香港人,點會係香港死癈老。
你係咪有妄想症?將自己所講嘅犯嘅投射喺人地身上?
連啲野係我定你講你都分唔清,你係咪學識左DIOR嘅移形換影?

jimmychauck 發表於 2024/5/2 15:56

問下全網觀眾,
「香港死癈老」「死癈老」呢種叫法係邊一個講?
你jimmychauck正是次次將自己所講所犯嘅投射喺人地身上?
現在又扮無辜,唔關你事?
哦,怪不得基督教殺咗人,強姦咗人,撒謊,做完又唔關佢地事? !
同你呢個基督教徒現在是否一模一様?

you have proven my point. 我冇補充。

回覆 828# leefeng
你都正一ONL9,策略當然係我提出,唔通你個咁嘅腦會諗到
咩叫"如果唔係,有乜證明?"你要證明乜野不嬲舉證責任都喺你自己度㗎啦。
唔啱你個賣國賊證明自己冇賣吖笨。

jimmychauck 發表於 2024/5/2 15:56

你原來個地位咁高? 可以出謀劃策,叫你既手足要對藍絲講拳,對佢地咪只需講拳,因為佢地只會屈於拳頭?

回覆  leefeng

藍屍無法用理由去證明自己,只可龜縮喺武裝左嘅政權黑警後面。所以對佢地咪只需講拳囉,因為佢地只會屈於拳頭囉,你覺得唔啱唔對你咪反駁囉,你唔反對咪即係承認囉。
回覆 828# leefeng
你都正一ONL9,策略當然係我提出,唔通你個咁嘅腦會諗到?
咩叫"如果唔係,有乜證明?"你要證明乜野不嬲舉證責任都喺你自己度㗎啦。
唔啱你個賣國賊證明自己冇賣吖笨。

當然是你要舉證你究竟用過幾多次拳頭才可以令藍屍屈服?

或者你只是憑想象?或者你被藍絲打到爬地?
又或者你是出謀劃策的高級總指揮?
你唔講㸃知你有冇吹牛?

你個死癈老死癈老死癈老。你又唔係香港人,點會係香港死癈老。
...

你還未答我
講黎聽下
回覆  leefeng

我當然話你同旁觀者係「死癈老」。
當然係你稱呼一大班人做「香港死癈老」。
有晒quote引以為證,仲有得抵賴?!
咁簡單嘅事情都要捩橫折曲,咪顯你誠信有問題。
jimmychauck 發表於 2024/5/3 01:05

既然有晒quote引以為證,quote出来睇睇,口講無憑。
回覆  leefeng

我當然話你同旁觀者係「死癈老」。
當然係你稱呼一大班人做「香港死癈老」。
有晒quote引 ...
jimmychauck 發表於 2024/5/3 01:05

你還未答我
講黎聽下

回覆  leefeng

[quote]回覆  leefeng

所以咪話你自己冇道理好講,死爛屍癈老,映衰晒啲離教者。連嘴炮都做唔到叫人落尖咀,收皮啦,
光復香港之時你等天收。貼幾條片以為自己幾巴閉識幾多野,見到面連個Joey Siu廿零歳

jimmychauck 發表於 2024/5/3 01:05 [/quote]
回覆  leefeng

一拳唔夠屈服咪兩拳囉,唔夠咪加囉,傻仔。共產黨屈服你班契弟時洗唔洗你教?

吹牛,夠果啲軍事友喺度吹共產黨武器幾勁幾把炮咩。
想知係咪吹牛,到時出黎受拳咪知,橫掂你地都受慣老共鐵拳㗎啦。

行動細節就冇需要向你啲低B仔透露,我講喎啲野你都唔明啦,仲多啲你又會明咩?
jimmychauck 發表於 2024/5/3 03:49

你係屠龍組最高話事人,咪扮人地唔明,你就一味靠吹牛,唔敢講事實?
打人既似乎係你地黃絲黑暴,咪拉咗去內陸。
你又想行兇?呢,這就是證據!

回覆  leefeng

你做咩叫人香港死癈老?好心你敬吓老啦,因住收尾幾年。
jimmychauck 發表於 2024/5/1 00 ...
jimmychauck 發表於 2024/5/3 03:44

你真係好L似基督教!!!
回覆  leefeng

繼續吹奏吖笨,共產黨未打到你傻晒等你繼續出黎獻醜?

係呀我好打得㗎,更講得,你得閒就覆#117 #156啦。你打唔過共產黨,打唔過我,可以試吓講過我㗎。

都就快一年啦,諗到點拆未呀?諗唔到好簡單㗎咋,承認你段youtube係癈引就得㗎啦,啲野又唔係你個傻仔講(定係其實係?),你咁鍾意幫人做架兩嘅?
jimmychauck 發表於 2024/5/3 07:16

你問話同回答前後都唔多正常,心態又唔平衡,個腦又黐L咗,你的確係儍既!
回覆  leefeng

你答唔到#117 #156,香港嘅事你冇資格出聲,收皮啦。
jimmychauck 發表於 2024/5/3 15:10

你其實同呢個造假票差不多,你會考O分,讀書不成,認屎認屁的造假流氓無賴。
呀,你應該比呢個更低7級,貼地果隻!

你如果有學位,講話點會似十足爛仔黑社會先至得㗎?
香港嘅事係政府説了算,幾時輪到你隻低B爛仔黑社會黎出聲?
還大言不慚自稱有資格? 真是無恥到呢…

你去籌劃密謀【光復香港】吧啦,你咁既人才,唔坐監真係嘥咗你呢隻充大頭鬼!
話唔定,你呢隻曱甴都可以選【區已完】架!
不過你個真容,比佢更樣衰!

回覆  leefeng

你答唔到#117 #156,香港嘅事你冇資格出聲,收皮啦。
jimmychauck 發表於 2024/5/4 02:46

你正代表【光復香港】的貨!
回覆  leefeng

你連回覆#117 #156都唔敢,喺度ON乜L9呀。

打唔打人,#117 #156早將先後次序講清講楚。你 ...
jimmychauck 發表於 2024/5/4 04:48

你個衰樣同言行,在離教網做了一個教材樣品,

向全世界介紹了基督教是一個什麼樣的邪教才會出什麼樣的教徒!
高級模式 | 發新話題
換一個