返回列表 回覆 發帖

基督教宣揚殉道,支持黑暴

回覆  leefeng

你也在世上,世上嘅反基都冇盡行滅絕,所以基督教所有嘅咩滅族罪行都唔洗追究?咁你做咩一 ...
jimmychauck 發表於 2023/7/29 04:31

原來你住係英國? BNO?
哎喲,真令人羨慕!
電費幾多錢一個月呀?
你間屋幾多尺呀?
在英月入一萬英鎊?
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng

你也在世上,世上嘅反基都冇盡行滅絕,所以基督教所有嘅咩滅族罪行都唔洗追究?咁你做咩一 ...
jimmychauck 發表於 2023/7/29 04:31

因為你件神係大話精的產物,但共產黨係人,想追殺你們話咁易啦!
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng

回覆 147# leefeng

都話左假設性問題唔洗答,睇吓啲實質例子如共產黨殺害啲國內反對佢嘅人啦,已成事實都未講,急急講啲不著邊際,俾你同條女一齊搭電梯你係咪會姦左佢呀?

答到九唔搭八?精神開始錯亂?
靚女係用來欣賞,不是用來姦的。
不過「勇冇+基督教徒」就好難講啦,基督教強姦出晒名架啦,
支持下抽刀版主個閹割基督教徒/神父/牧師,對社會有益!

.
製造疑雲已是熟能生巧了!
beebeechan 發表於 2023/7/29 03:44

當歐議會確認美國設計新冠及釋放,東昇西降感絕望,美國致命武器發動武漢生化戰爭! 【屈基論 EP56】
有乜野手段做唔到吖!
可惜上帝同佢玩野,害人終害己!

回覆  leefeng

你都痴9線,邊個話你知我喺英國?你證明俾我睇我喺英國吖笨。

回覆  leefeng

用你把口 ...
jimmychauck 發表於 2023/7/29 07:17

唔喺英國?唔喺香港?唔通喺天堂?
睇黎可以開花生追…………思會了。

.
回覆 155# leefeng

用你把口做證據話你唔會姦?揾鬼信?

jimmychauck 發表於 2023/7/29 07:17

我怕俾抽刀閹割,不过你的回應令我一定要忍住……………笑!
基督教徒個個都是幼稚園BB級,冇之極!
回覆  leefeng

一個廿零歳學生妹唔識答你,你中共以為自己好醒啱晒?你條爛屍都未識答我分析沖生條7頭啦 ...
jimmychauck 發表於 2023/7/29 07:13

唉,同創世紀,耶穌復活一個道理,繼續自欺欺人吧!
回覆  leefeng

唔洗轉話題啦,答啦,怕你唔識怕。
jimmychauck 發表於 2023/7/29 07:41

你未答我#159啵!
回覆  leefeng

#117 #156 你冇能力答喎,腦殘中國特務。
你呢啲咪叫轉話題。 ...
jimmychauck 發表於 2023/7/29 08:39

不是冇能力答,而是答答下才發現係同一個低b仔,又冇思考能力的思覺失調既黑暴基督教勇冇再繼續講落去,我怕會拉低我既認知同道德水平,變成打人叫做必須,拔槍殺人滅族叫做勇冇咁啫!

基督教調教出你這種不正常的人版,已經讓正常的人睇到基督教對中國人的禍害,對香港的禍害,對世界的禍害,難怪外國歐美越來越多反基的外國人,和反基督教組織團體。

中國要進步,首先要剷除基督教連根拔起,否則,每一百年的基教耶禍,循環不斷,害國害民。
基督教只能出產像你,bbchan, 魔幻 這種用似是而非,似對實錯,似好實壞的思想和心態去污染人類的人性和道德價值和標準,你們還在洋洋自得,居高臨下的為一個魔教和一個自私的需求去狡辯再狡辯。

基督教說謊不用打草稿,吹牛是慣例,你們比黑社會更黑社會,更無恥更下流,你,bbchan, 魔幻,亦終有一日成為你口中的死廢老(bbchan可能已經是了),你們一群不同堂口的瘋狗互相撕咬,到時離教的花生殼一地都係!

.
你在用文字自慰? 高潮來了未有?
beebeechan 發表於 2023/7/29 23:23

你這個死廢老,求jimmychauck用磚卜瓜你未有?
回覆  leefeng

正常,我係藍屍都冇能力答 #117 同 #156,結論就係爛屍無力作答。

所以我分開藍屍同離教者對待係明智嘅,藍屍無法用理由去證明自己,只可以用拳頭,所以只能亀縮喺武裝左嘅政權黑警後面。同爛屍係無需講理,只需講拳,因為佢地只會屈於拳頭。
jimmychauck 發表於 2023/7/30 04:50

藍:維持社會秩序,對付暴力(打燒破壞)

黃:破壞社會秩序,用暴力(打燒破壞)(因為無法用理由去實現自己和一小眾自私的媚洋戀殖,只可以用拳頭,亀縮喺外國陰謀勢力後面,欺負自己香港老百姓)

既然黃屍認同暴力拳頭,藍絲他們又用武力拳頭,不是很公平嗎?
最起碼,不同既地方是:
黃屍是用暴力拳頭去打香港自己人,
藍絲是用武力拳頭去保護香港自己人!
誰才是正義,誰才是合情合理,會分別嗎?

如果那些老年人叫做死廢老,不知黑暴老了叫什麼?
黑暴黎智英基督教徒今年76歲,是不是死廢老?
你們“勇冇”又聽他指揮?答啦!

.

回覆  leefeng

無需同死爛屍講道理,因為佢地唔識講,淨係識拳頭。

你個死癈老死癈老死癈老,答完#117  ...
jimmychauck 發表於 2023/7/31 03:29

對#176你完全啞口無言,只能像潑婦罵街一樣的玩流氓耍賴!
你有什麼證明我是癈老?提供證明啦!

你證明俾我睇我係癈老吖笨!

.
回覆  leefeng

你都痴9線,邊個話你知我喺英國?你證明俾我睇我喺英國吖笨。

回覆  leefeng

用你把口 ...

你完全唔敢回應你龜縮喺邊一度,怕國安上門拉你?

.
回覆  leefeng

睇吓你個所謂沖生嘉賓有咩高見。

1. 到今時今日自己都未知咩為之黃,並以之為傲。
以自己 ...
jimmychauck 發表於 2023/7/28 18:18

看來基督教在教堂都灌輸咗不少  #117 洗腦屎料給你們黃屍!
[數據資料] 在香港,这些教会“不简单”!
https://exchristian.hk/forum/viewthread.php?tid=14815&extra=&page=2

回覆  leefeng

一個廿零歳學生妹唔識答你,你中共以為自己好醒啱晒?你條爛屍都未識答我分析沖生條7頭啦 ...
jimmychauck 發表於 2023/7/29 07:13

#156  講到你們黃屍黑暴基督教徒真是可愛的小寶寶,好無辜,食咗個蘋果啫,他嗎的就要代代有罪了!?
你曉睇和明白我的譬如,在說什麼嗎?
回覆  leefeng

因為你無腦,所以唔洗洗,所以你無法指出#117中有任何謬誤? ...
jimmychauck 發表於 2023/7/31 05:54

回覆  leefeng

因為你無腦,所以唔洗洗,所以你無法指出#117中有任何謬誤? ...
jimmychauck 發表於 2023/7/31 05:54

全篇 #117 既然你都肯定是黃屍對的,香港是一個恐怖的中共政權的地方,
為什麼不快快離開,留番俾那些廢老住呢?

究竟你們黃屍在爭一塊不是你們杯茶,又冇民主自由,又中共藍絲武力,留在一個千萬樣唔好既地方做乜呢?

基督教徒唔中意基督教,都可以選擇離教回復自由身。

你們黃屍在別人中國的土地上打滾,賴死,耍流氓,趕又唔滾蛋,你們是不是不知羞恥為何物呀?

香港是中國人的地方,香港是中國的地方,香港不是你們黃屍的,亦不是你們基督教的,你們黃屍喺人地屋企嘈喧巴閉,又打又砸?
唔知醜字點寫?
還厚面皮在此長篇大論,自以為是,廢話連篇?
有種既就拿拿聲滾啦!

回覆  leefeng

既然你肯定黃絲是錯的,為什麼#117 或 #156的任何一點都無法回應?正常,我係藍屍都冇能力 ...
jimmychauck 發表於 2023/7/31 06:40

我點解要浪費時間去答,去教精一隻媚洋舔基狗呢?
成班基督黃屍狗在爭一塊唔屬於佢地既骨頭,真是畜生思維,冇藥醫!

.
回覆  leefeng

字都唔識,"唔洗洗"都唔明?死癈老死爛屍真係冇自知之明。
jimmychauck 發表於 2023/7/31 06:38

係“唔使洗”呀,究竟邊個字都唔識架,你讀屎片㗎?

.
高級模式 | 發新話題
換一個