返回列表 回覆 發帖

基督教宣揚殉道,支持黑暴

嗯...當日黃絲當道時,
又唔見你去堵路現場指住佢地鬧既?
依家你同條白痴feng咪又係躲在鍵盤後做猛 ...
beebeechan 發表於 2023/8/7 23:41

你見到一堆癲狗咬緊人,你會唔會送埋去俾牠咬?
指住佢地班癲狗鬧係冇用既,要送班黑暴去鞭刑,學老美咁開槍桿子掃射,班雜種癲狗才學曉什麼叫做規矩!

睇見有隻黑暴餘毒潛伏在離教,有良知的一定會罵到佢變死狗為止!
至於你是否有良知,又或者很enjoy是畜生口中的“死廢老”去幫拖,當然可以作別論。

黑暴餘毒 潛伏社會

金鐘太古廣場發生駭人血案。一名七旬老翁在商場椅上閒坐,突遭黑衫黑褲青年掩面箍頸拖落地,再出盡全力朝其頭部狂踢猛踩,出手極毒辣,簡直攞命。整個施暴過程被閉路電視拍下,怵目驚心。目前老翁情況危殆,其妻透露老翁同施暴青年素不相識,不明何以飛來橫禍。倘屬實,涉案青年若非有精神病,便肯定是梁家傑「暴力或能解決問題」的忠實信徒。

事實上,單看兇徒衣着──一身黑衫黑褲,根本就是標準的黑暴打扮。事件令筆者再次聯想到2019年種種極端暴力行為:用磚砸人、用渠蓋爆頭、淋火水再點火燒……全部都是置人於死地的狠辣招數,而幹出此等天理不容惡行的,恰恰是社會上自命不凡的年輕人。那時候一班反對派政棍對此不僅不以為意,甚至搖旗吶喊煽風點火,梁家傑之流大力鼓吹暴力或能解決問題,終致暴力遍地開花。

說黑暴餘毒猶在絕非危言聳聽,除了暴力惡行在社會蔓延,今次疫情亦有黑暴餘毒的影子。警方早前拘捕數名廿來歲青年,涉於網上社交平台煽惑他人炸毀社區檢測中心及攻擊有關人員、鼓吹確診市民四處到藍店播毒等。在疫情吃緊之際,這些人罔顧公共衞生,唯恐天下不亂,加劇疫情惡化,與其說是缺德無腦,不如說是存心報復社會,切合黑暴「香港人報仇」的黑心思想。

《港區國安法》落實後,反對派頭目紛紛落網,黑暴元氣大傷,惟有潛伏地下,但只要有可乘之機,他們仍會作亂。港府抗疫無能,正好讓黑暴添煩添亂,長者慘成代罪羔羊。

傳媒人 程萬里

https://orientaldaily.on.cc/cont ... 311-0311_00184_004/

.

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
何以見得呢單案是黃藍之爭下的暴力事件?
一身黑衫黑褲....就是黃曱甴? 你白痴得緊要喎

白痴+癲+無知低能 ...
beebeechan 發表於 2023/8/8 02:23

你吠乜啫?
汪汪汪幇住晒黃屍黑暴,看來你很享受被黑暴罵死廢老定啦!
咁,大家不要客氣,

beebeechan新名:死廢老beebeechan!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng

垃圾,我是香港人,香港唔關我事,唔通關你事?

事實證明,你只懂謾罵而無法用理由說明自 ...
jimmychauck 發表於 2023/8/8 06:22

あなたは雑種です,クソ、お前はただの香港のゴミだ
回覆  leefeng

垃圾,我是香港人,香港唔關我事,唔通關你事?

事實證明,你只懂謾罵而無法用理由說明自 ...
jimmychauck 發表於 2023/8/8 06:22

ばかやろう對付你這種香港垃圾,冇道理可言,是你自己不斷在重複撒賴,耍流氓,所以,除了罵,還需要鞭刑!

.
回覆  leefeng

你るす飽佢先啦癈物。
jimmychauck 發表於 2023/8/8 08:07

お前はクソで育ったろくでなし、クソ、 廃棄物、ゴミ
原本是打算有人能以理由討論一下的,不過看來還是算了,無論如何引導激發,也無見到有人能給出一點有質素的 ...
jimmychauck 發表於 2023/8/8 08:06

垃圾又在滚地了!

滾地乃離敎爛屍高招,唔識字者尤為常用。
jimmychauck 發表於 2023/8/8 15:44

字都唔識?一定要,先至得開心啲?

,
聽到未呀,道聽途說嘅るす爛屍,人地話你呀。
jimmychauck 發表於 2023/8/9 03:36

るす你都唔曉係乜,就咁厚臉皮話識日本文?
你天天食屎才可以講得出咁既大話!

你去垃圾堆做屎虫,cimetière都啱你呢條黄屍!

事實證明,你只懂謾罵而無法用理由說明自己,中文日文也不懂。這可是比粉紅還要差的高級黑。

原來上下流也不過一個只懂拾人牙慧無法分辨天主基督無自知之明的不識字腦殘爛屍,歡迎繼續腦殘,請啊請るす ...
jimmychauck 發表於 2023/8/9 06:34

睇你個衰樣,言行,就知道基督教黃屍黑暴的嘴臉,
呼籲香港街坊化身正義白衣人,見你們呢啲死曱甴,見一鑊打一鑊!

講了咋久,也沒有人能夠在討論中拆解我的思路,
這裡水平實屬低下,還不如我自說自話好了。
jimmychauck 發表於 2023/8/8 06:28

基督教黃屍黑暴死曱甴jimmychauck的水平高到版主抽刀和沙文都甘拜下風!

回覆  leefeng

俺様はこの”るす”が全然解らない、まさか君は”する”の意味言いたいなのか?君がとても ...
jimmychauck 發表於 2023/8/9 15:59

你件曱甴不是自誇吹牛日文了得嗎?為什麼還要問人呢?
既然你根本不懂,你又憑什麼來嘲笑別人呢?
你滾去日本學啦,高質素既中國同香港係唔啱養你呢隻曱甴,浪費晒中國人既口糧。

.
呢舖你又唔「滚」既?
beebeechan 發表於 2023/8/9 22:23

你们基督教徒「滚」晒先啦!
滾地乃離敎爛屍高招,唔識字者尤為常用
jimmychauck 發表於 2023/8/8 15:44

例如「洗洗」?
回覆  leefeng

你口中食緊藥嘅神經佬識字都仲多過你,你食得屎啦。
jimmychauck 發表於 2023/8/7 06:13

你咪係我講果隻食緊藥嘅神經佬囉,
你「洗洗」完食得屎啦! !

.
原本是打算有人能以理由討論一下的,不過看來還是算了,無論如何引導激發,也無見到有人能給出一點有質素的 ...
jimmychauck 發表於 2023/8/8 08:06

回覆  leefeng

爛屍唔識字,淨係識圖。
jimmychauck 發表於 2023/8/7 04:22

基督教黃屍黑暴死曱甴jimmychauck的錯字真是非常少,知唔知個醜字點樣寫?
係咁意睇下,就見到幾個?

回覆  旁觀者 #132

十年前早已證得你無觀察之能,無法分辨我和BBC,今日依舊沒見進步。
無法聆聽及理解別人,對自己的說法無法講出理據支持。每次討論,
不過是無視對方說話再(重複)自己論點,這現象在離教者之家中反正也不少見。
jimmychauck 發表於 2023/8/8 06:28

(大言不(大言不慚)咩謠言止於智者。

得閒就答我問題啦,仲咁得閒貼youtube嘥人時間。

jimmychauck 發表於 2023/7/29 07:39

因為你無腦,所以唔(使)洗,所以你無法指出#117中有任何謬誤? ...
jimmychauck 發表於 2023/7/31 05:54

我唔會吹,因為你唔回即係你癈,

干我(你在求别人fuck完你事嗎?)。 (正确字是干我

jimmychauck 發表於 2023/8/4 15:25

原來有啲人興道聽
()說口講無憑信口雌黃。早叫你收返咪唔(使)7,
jimmychauck 發表於 2023/8/5 03:15

曱甴即係曱甴,只看到別人的錯處,自己的錯處就當作理所當然了?

嘥氣啦成班爛屍,する都唔識叻唔切邯鄲學步,道理唔識講淨識小學雞耍嘴皮,唔識字嘅都講唔過,收皮返鄉下啦 ...
jimmychauck 發表於 2023/8/10 05:52

你隻曱甴jimmychauck
面皮真係好L厚,
你又夠無恥下流的確天下無敵!
jimmychauck的而且確係基督教黃屍黑暴死曱甴的典範!

貼完又貼, 精盡屎絕耶??
beebeechan 發表於 2023/8/10 09:58

曱甴 jimmychauck repeat 又 repeat,屎蟲上腦,精盡人亡!
離教仝人剝花生追思!

.
文字是用來讓人了解作者意思的,應要讓大家了解,大家才能認同。相信本網多數人没學過日文,你弄堆日 ...
旁觀者 發表於 2023/8/11 00:43

任何人只要用Google translate一下,乜文都識啦,
條曱甴以為自己博學多才,開口埋口話自己又識中英文又識日文,
氣焰囂張,正牌成隻死曱甴!
回覆  leefeng

有google translate都仲るす るす 不絕,就係正死蠢爛屍先做得出。 ...
jimmychauck 發表於 20

你不るす嗎?不過你一樣係死蠢, 腐爛,攤屍,而且是一隻…

高級模式 | 發新話題
換一個