返回列表 回覆 發帖

[發問] 諗唔到

譬如bb陳發花顛旺角裸跑, 先去見牧師, 由牧師確定不是鬼上身, 然後才送入青山診治唔得咩?現在的workflow係先見醫生, 則污鬼可能連醫生都害死, 增加前線醫療人員風險, 令醫管局百上加斤, 對本港整體發展殊為不利者也
沙文 發表於 2010/8/3 15:32

我簡直係你偶像呀
這論題我都無參予過發言
你就擺我上檯, 成日掛住我呀?>
回復  beebeechan

我覺得您又唔駛自動對號入座茄。世人名喚bb陳者甚多,例如我都識得有人叫做陳必斃 ...
沙文 發表於 2010/8/3 23:59

那係咪好似叫春貓囉
雄貓都未出現, 你就.....咪....咪.....咪....meow....meow.....
我真係有好多東西你學不到, 望塵莫及架。
人要互相學習, 你識得哂所有野咩
咁又未必係好多茄。
您再試下扮狗叫睇下我學唔學到
沙文 發表於 2010/8/4 08:05

應該不用向你示範了
你已經做得很似了
回復  beebeechan
我為人處世向以謙遜見稱,...
沙文 發表於 2010/8/4 18:12

真係...讀你既文時, 忌飲食
以免嗆噎
咁仲要食五個餅咪多銀魚耶?
係囉....無人飽死咪係神蹟囉
Dessert.

5餅 = 110,000lbs

沙文 發表於 2013/2/9 00:31

計錯數哩...傻佬

你都唔好咁老定, 分分鐘唔夠食

話題扯太遠了吧。
那何不秀秀伊索匹亞難民的照片。
Guest from 219.86.160.x 發表於 2013/2/21 14:04

你不懂如何貼圖耶?
從前, 教堂有一招好殺食嘅傳教絕招 -- 派奶粉

但如今, 点解見到內地奶粉咁渴市, 教會又唔出招呢? 照計應該 ...
沙文 發表於 2013/2/28 14:44

新一代興餵人奶啵
一人來吮一口耶?
耶雖然成日打出兩個lin頭, 不過係冇奶嘅。唔信您隊個嘴埋去吮一口試下

...
沙文 發表於 2013/2/28 14:56

露乳頭事少哩
跟羅馬人施刑手法,耶穌下邊都露埋,畫師係故意加番條布唶。
莫非你又想。。。。。。
27:31 戲弄完了、就給他脫了袍子、仍穿上他自己的衣服、帶他出去、要釘十字架。
.
沙文 發表於 2013/2/28 21:50

可是, 第35節又說:
他們把衪釘在十字架上以後,就拈鬮分了衪的衣服;

豈不是耶穌要著幾件衫?
我係信天主教, 又唔係入藉猶太教, 猶太佬點著衫唔係咁關我事.
其實, 情况就同做愛一樣。
同老婆做愛, 她7情上面之餘, 技巧上總是有些欠缺, 但您內心感激她對您的盡心服侍 ...
沙文 發表於 2013/3/2 05:53

是否暗示, 投訴你老婆同你做時只係七情上面, 交功課咁
返到教會就全程投入, 十分專業?
咁做教徒嘅老公就預咗咖啦, 您都無悔咖
14:26 人到我這裡來、若不愛我勝過愛自己的父母、老公、兒女、弟兄 ...
沙文 發表於 2013/3/2 12:16

咁去到要「飯」前祈禱未?
當時都係有包皮咖啦, 点解上次唔殺今次先殺呢? 難道係摩西掏出碌嘢痾尿時無意中裝到, 臨時起了殺意? 當時全數猶太佬都係有包皮咖啦, 点解又只殺摩西呢? 佢老母点知邪老华想郁佢呢? 係咪邪老华武功麻麻出手太慢呢? 佢老母点知割咗包皮就可消解血光之災呢?

沙文 發表於 2013/3/11 18:09

正式出任要職時都要有個儀式架嘛
老母切啫儀式就不合規格啦
餵奶就要老母, 切啫要Mohel

若然阿媽有權做咁多嘢 點解您老母又唔係榕樹頭擺檔 ...
沙文 發表於 2013/3/15 19:06

佢老母, 生意唔錯添呀
用你呢個思路演譯「一國兩制」,就真係無哂交嗌了。
抽刀斷水 發表於 2015/2/8 00:12

有。。。甲的 1/2 男性會嫉忌乙的1/2 男性來扑甲的1/2 女性。
乙的1/2 女性又會呷甲的1/2 女性來勾引乙的1/2 男性,孤狸精!

甲的1/2 女性會埋怨甲的1/2 男性不夠彎,不夠長,不能滿足到。

嗌撬增一倍。
回覆  beebeechan

聖教會嘅policy不嬲係咁:  符合聖教會價值觀就得啦,話鳩知您嗌唔嗌撬吖。 ...
沙文 發表於 2015/2/8 03:06

咁即係乜價值觀?

講野吞吞吐吐。。。
逐滴逐滴咁滲出黎
盡情噴發嘛
高級模式 | 發新話題
換一個