返回列表 回覆 發帖

[凡事感恩] 美教會組織證實 17傳教士及家屬海地遭綁架

傳教士被綁架後,激起民憤, 上街抗議, 猶如海地版七一遊行, 五大訴求缺一不可,
可見傳教士在當地頗受歡迎。 付出過不少汗水才賺回來的支持.
又真係好似喎,顏色革命?總少不了教會的身影。
抽刀斷水 發表於 2021/10/19 10:11

當日你又叫好,
今日有類似既事時你又用嚟唱壞咁既?
繼屈我做反基,依家又屈我政治不正確?啲教徒總係屈得就屈。
抽刀斷水 發表於 2021/10/19 17:47

政治, 無正確不正確既, 
睇下邊種人上到位就那種事是正確。
如黃絲上到位, 奪到政治大權, 咁leefeng 9 就馬上變成不正確, 下埸仲慘過泥紙鷹, 恐襲份子升格為烈士。。。拜拜拜!獻過花。悼念下。。。。
你政治正確與否我不會論,
但就覺得你黃氣幾重
有證據就拎出黎,但你唔好忘記我既。
抽刀斷水 發表於 2021/10/19 23:02

只要係打著旗反基, 咩色都可以暫時放低。
正如為了反耶穌, 法利塞人和撒杜塞人不計前嫌, 
比拉多與黑落德王變 friend...
有證據就拎出黎,
抽刀斷水 發表於 2021/10/19 23:02

如果立心要批鬥你, 係你堆說話中找些不愛國 (係不愛共產黨)既一字半句言論有幾難…
正如「旁觀9」都可以由經句中抽些字眼把神打造成嗜血殘忍咸濕好色
请举例。 ...
上流寄生族 發表於 2021/10/20 00:18

你收埋個屎窟先好同我講野
教徒總愛扣人帽子。
抽刀斷水 發表於 2021/10/20 11:51

加拿大有個黃刀城
抽按:肯肯定係神蹟

2021年1 ...
抽刀斷水 發表於 2021/12/22 16:23

典型反基思維!

神蹟, 就淡化成只是自然現象, 心理作用。
人蹟, 就升格成神蹟。
明顯綁匪知玩大咗哩
咁你要好好地感化我呢個「反基」慕道者先得格。
抽刀斷水 2021/12/23 09:41 提交

你都化化地哩

幾年前你自嗚係無神論者
今日你以「慕道者」自稱。
高級模式 | 發新話題
換一個