返回列表 回覆 發帖

埃及和羅馬歷史中的麻風病與摩西

唔使企得太高都會高出你班矮仔一大截
beebeechan 發表於 2021/11/2 06:37

吹係冇用。不如解釋下為什麼信耶穌的智商,大多數高到入曬精神病院咁奇嘅?
比較正常的都是不太信的?
基督教徒真是兩極,一是極淫,一是極黐?真是奇蹟!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
吹係冇用。不如解釋下為什麼信耶穌的智商,大多數高到入曬精神病院咁奇嘅?
比較正常的都是不太信的?
基 ...
leefeng 2021/11/2 14:03 提交

淨係踩你貼出嚟既屎料,以娛版友
你F9 愈多貼
我愈找到踩點
版友大樂時亦長知識
淨係踩你貼出嚟既屎料,以娛版友
beebeechan 發表於 2021/11/2 15:40

你有理有據,我唔介意你踩,但,如果你們基督教徒只是在發牙痕亂罵人的時侯,即是代表:
1-你承認我們說的是絕對事實!
2-你無言以答!
3-你因為無言以答,所以發爛渣!

不要只用一個【踩】字來遊花園,有種就答吧!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
不要只用一個【踩】字來遊花園,有種就答吧!
leefeng 發表於 2021/11/3 04:10

唔鐘意「踩」,, 就用「被踐踏, 蹂躪」
beebeechan 發表於 2021/11/3 07:33

你們基督教徒只是一件孬種!
同你們個黑暴耶穌欺善怕惡一模一樣的孬種!

.
beebeechan 發表於 2021/11/3 07:33

BB仔,你冇得答,就只會講東講西,同魔幻紀一樣。
BB仔,你冇得答,就只會講東講西,同魔幻紀一樣。
旁觀者 發表於 2021/11/4 00:36

你同 F9, 又聾,又盲。。。 聽唔到,睇唔到
死淨把口
死淨把口
beebeechan 發表於 2021/11/5 09:43

基督教你真賤格,加有病了!
你beebeechan淫賤,又聾,又盲,無恥歌頌基督教天主教牧棍淫蟲強姦小孩每人侵68人太少了!

你把口生在屁股上,食同疴用同一個口!

.
基督教你真賤格,加有病了!
你beebeechan淫賤,又聾,又盲,無恥歌頌基督教天主教牧棍淫蟲強姦小孩每人 ...
leefeng 2021/11/5 10:03 提交

你真係只看神父
少理老毛
beebeechan 發表於 2021/11/5 09:43

BB仔,你爺爺視力超人,一眼就睇穿你係「路人甲」,唔到你唔服。
你真係只看神父
少理老毛
beebeechan 發表於 2021/11/5 10:12

賤畜,
老毛一個人,而且已經死了N年!
但,基督教千萭個牧棍淫蟲仍然每天在性侵小孩子中 ..... ing!明未?

.
你真係只看神父
少理老毛
beebeechan 發表於 2021/11/5 10:12

應該係屌你beebeechan老母,講清楚啲吖嘛!中文咁差勁。

.
應該係屌你beebeechan老母,講清楚啲吖嘛!中文咁差勁。

.
leefeng 發表於 2021/11/5 11:09

聞說你鐘意講反話
你少我老母時, E.....係咪即係你個老母被少?
BB仔,你爺爺視力超人,一眼就睇穿你係「路人甲」,唔到你唔服。
旁觀者 發表於 2021/11/5 10:52

路人甲遇上你 豬頭丙?
聞說你鐘意講反話
beebeechan 發表於 2021/11/5 11:16

唔係,我唔少,係屌,唔好意思,來而不往非禮也!
堂堂正正的問候你娘親架!

你再講落去,我會用?個字,會用全句來問候你老娘,你咪話我冇預先通知你架!

.
聞說你鐘意講反話
beebeechan 發表於 2021/11/5 11:16

通常反話意義不指老母,即指老豆,你想邊一樣,我都可以抵諗些去滿足你的要求架!
賤畜,

leefeng 2021/11/5 11:05 提交

1950 年既神父性侵你都挖出嚟啵。
你都一樣貝戈戈
唔係,我唔少,係屌,唔好意思,來而不往非禮也!
堂堂正正的問候你娘親架!

你再講落去,我會用?個字,會用全句來問候你老娘,你咪話我冇預先通知你架!

leefeng 2021/11/5 11:33 提交

咁唔好等哩
有咁多少咁多
賤畜,

leefeng 2021/11/5 11:05 提交

前副總理同女網球手依家仲未死
不是死無對證
高級模式 | 發新話題
換一個