返回列表 回覆 發帖

性侵係咪教會獨家代理的

相對中華人民共和國偉大的毛主席, 個數字又真係細好多
beebeechan 發表於 2021/11/5 07:51

基督教你真賤格,加有病了!啱你多啲!
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。

性侵不限老毛, 正所謂「冰山一角」, 「上樑不正下樑歪」,「上有好者, 下必甚焉」...
(真係反基9 用過嚟抺黑教會的字眼,照搬都好啱用)
性侵不限老毛, 正所謂「冰山一角」, 「上樑不正下樑歪」,「上有好者, 下必甚焉」...
(真係反 ...
beebeechan 發表於 2021/11/5 11:10

港大?
基督教黑暴大本营?

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
(真係反 ...
beebeechan 發表於 2021/11/5 11:10

抹黑教會?
大家都明嘅,信的教咁淫穢,的確令教徒面目無光,低人七等架!
既然知道基督教下賤,離教吧啦,
反正你在離教踎咗咁多年,都係想揾抽刀收容你入離教之馬,大家明架啦!

.
抹黑教會?
大家都明嘅,信的教咁淫穢,的確令教徒面目無光,低人七等架!
既然知道基督教下賤,離教吧啦 ...
leefeng 2021/11/5 11:26 提交

雖然有老毛既淫賤
你都唔會因為咁就以做中國人為耻啵。

你叫我離教a, 不如你諗諗移民,放棄中國藉
反正你在離教踎咗咁多年

leefeng 發表於 2021/11/5 11:26

因為要「打救」你呢類白痴又低能既反基9
雖然有老毛既淫賤

你叫我離教a, 不如你諗諗移民,放棄中國藉 ...
beebeechan 發表於 2021/11/5 12:08

你唔知道leefeng移民去美國住咗幾十年,而且從未踏足過香港?何來「移民」與「放棄」?
雖然有老毛既淫賤

beebeechan 發表於 2021/11/5 12:08

中國藉好珍貴架!
連謝霆鋒都入禀取消加拿大藉,上網睇下大把洋人申請入中國藉架!

美國女孩加入中國國籍,22天奪得3金1銀,將為中國征戰冬奧會
https://www.sohu.com/a/406988941_572660

TOP10 外国洋媳妇合集 繁荣富强的中国也让一些外国女人喜欢上了中国 现在越来越多的外国女孩希望嫁给中国男人
你唔知道leefeng移民去美國住咗幾十年,而且從未踏足過香港?何來「移民」與「放棄」? ...
逃出魔幻紀 發表於 2021/11/5 19:17

基督教徒的你真利害,又幻想我【從未踏足過香港】?

.
beebeechan 發表於 2021/11/5 17:50

似乎係你呢隻beebeechan賤畜自愿上来被离教的人打多啲!

.
雖然有老毛既淫賤

老毛起碼有基本道德唔會攪細路仔啦,對嗎?
點似得基督教天主教的淫棍妖牧強姦小孩子?
你們基督教徒的心真是邪惡,不為基督教的淫穢羞愧,還大聲夾惡去保護這些禍國殃民的邪教!

由此可知,基督教徒信了基督邪教都變了白痴兼腦進邪水!

.

.
老毛起碼有基本道德唔會攪細路仔啦,對嗎?
點似得基督教天主教的淫棍妖牧強姦小孩子?
你們基督教徒的 ...
leefeng 發表於 2021/11/6 02:08

搞細路係罪
搞女人就唔係罪?。。。。你仲有無白痴一點的
似乎係你呢隻beebeechan賤畜自愿上来被离教的人打多啲!

.
leefeng 發表於 2021/11/6 01:59

你係呢度耐, 定係我係呢度耐?
我係師兄
係你自願上嚟被我打救
beebeechan 發表於 2021/11/5 17:50
我都要「打死救【学自基督】」你呢類白痴又低能既基9:掌摑:
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
高級模式 | 發新話題
換一個