返回列表 回覆 發帖

[原創作品] 閹割神父的可行方案

子宮頸癌由HPV引起嘛,而HPV又可以靠性行為傳播,好合理既邏輯啫,使鬼嘥錢去問醫生咩。 ...
抽刀斷水 發表於 2021/11/25 00:26

雞眼, 疣, 皮癬都係由 HPV 引起架啵,
生粒雞眼既女性就係好淫???
試想想,依家香江當紅既十二男子組合,被人發現book咗N條女一齊响總統套房做多人運動,你估佢地仲有無運行?仲有無人留意佢地既歌藝、舞技、付出過咩努力?
抽刀斷水 發表於 2021/11/25 00:34

咁係咪閹咗既男歌手, 組合..不會book 女做集體運動....佢地既歌藝、舞技就會被受落? 有運行?被人留意?

衰咗有性侵既神父, 當然不再升任在聖壇上講信望愛
不等如閹咗既神父, 就在聖壇上講信望愛特別動聽
所以, 即使你口中說教宗, 神父只是普通人
骨子裡, 你心中, 他們都不普通…
由你口邊溜出的話, 又打了你一個大巴掌了
beebeechan 發表於 2021/11/24 23:06

乜「神父」、妖酋唔係「天主」嘅代理人咩?
    「天主」嘅代理人都好肏兒童屁眼,那麼,「天主」也好囉!
孌童性侵, 即使不是當神父的人來做, 也是壞事。
你不用說到有神父孌童性侵是壞, 由世俗人做就是家常便事 ...
beebeechan 發表於 2021/11/24 23:06

既然係「普通人」,就不要叫做「神」「父」囉!
father, brother, sister 的稱謂原來是禀承本淫經的亂倫教育?

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
你有甚麼資格來定一些人有罪, 無罪!
beebeechan 發表於 2021/11/24 23:19

移鼠就話牠有定罪權,連牠啲靚都可以話人有罪就有罪!
    BB仔,魔幻紀你兩個都可以話抽兄有罪吖。
咁有無以身作則既神父?
你有無即刻去佢既慕道班?
beebeechan 發表於 2021/11/24 23:55

慕佢老尾啦,叫信徒去佢既慕道班送上門?免費雞?鴨?或小小羊?

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
咁有無以身作則既神父?
beebeechan 發表於 2021/11/24 23:55

唔單只「神父」,連妖酋約翰十二世、本篤九世、卜尼法斯九世、約翰二十三世、亞力山大六世、朱理斯二世、保羅三世都是「以身作則」。
呢樣先係真正既互聯網病毒
beebeechan 發表於 2021/11/25 00:10

「那沒有看到就信的人,是蒙福的。」《約翰》20:29
衰咗有性侵既神父, 當然不再升任在聖壇上講信望愛
不等如閹咗既神父, 就在聖壇上講信望愛特別動聽
beebeechan 發表於 2021/11/25 01:25

衰在有個名叫做「牧師」,「神父」囉!
改做「淫師/Obscenity pastor」,或「性神姦父/Sexual fuck priest」啦!
掛個牌標記起來,可以方便辨別,自願被侵可以揀「淫師」或「性神姦父」。
不願被侵可以揀「閹咗既神父」,買者自願,貨真價實,童叟無欺!

.
雞眼, 疣, 皮癬都係由 HPV 引起架啵,
生粒雞眼既女性就係好淫???
beebeechan 發表於 2021/11/25 01:19

HPV都有不同類型既。
咁係咪閹咗既男歌手, 組合..不會book 女做集體運動....佢地既歌藝、舞技就會被受落? 有運行?被人留 ...
beebeechan 發表於 2021/11/25 01:25

又係教你基本邏輯既時候喇:

IF A THEN B,不等於 IF B THEN A
例子:如果一個男性被閹,就無法有性行為
但是
如果一個男性無法有性行為,不一定被閹,可以是性冷感,或者性器官未發育(小孩),等等

所以閹咗既男子組合都未必會紅架。

你如果要IF A THEN B 同時又 IF B THEN A,嗰種叫 IF AND ONLY IF,中文叫若且唯若/當且僅當。

例子:
如果一個人喜歡與小孩進行性行為,他一定是有孌童癖。
如果一個人有孌童癖,他一定喜歡與小孩進行性行為。
HPV都有不同類型既。
抽刀斷水 發表於 2021/11/25 16:05

又係教你基本邏輯既時候喇:

IF A THEN B,不等於 IF B THEN A

性濫交女人會有子宮癌
不等於那歌手有子宮癌就係濫交
例子:
如果一個人喜歡與小孩進行性行為,他一定是有孌童癖。
如果一個人有孌童癖,他一定喜歡與小孩進行性行為。
抽刀斷水 發表於 2021/11/25 16:19

咁閹神父點樣同呢條邏輯扯上關係?
你扯俾大家睇睇
(大家要忍下笑)
抽水, 你既 「leefeng 耻數」又升咗幾點
性濫交女人會有子宮癌
不等於那歌手有子宮癌就係濫交
beebeechan 發表於 2021/11/25 22:05

認同這不一定的,都話係「傳聞」。
咁閹神父點樣同呢條邏輯扯上關係?
你扯俾大家睇睇
(大家要忍下笑)
抽水, 你既 「leefeng 耻數」又升 ...
beebeechan 發表於 2021/11/25 22:10

你想將孌童癖同神父連結一齊講?
你想將孌童癖同神父連結一齊講?
抽刀斷水 發表於 2021/11/26 09:54

咁睇用乜籮汁嚟睇囉,

IF AND ONLY IF?
認同這不一定的,都話係「傳聞」。
抽刀斷水 發表於 2021/11/26 09:52

既然明知只係傳聞,
有點道德既都唔會講啲會抵譭人聲譽既說話哩....
仲要傳嚟傳去
你咪愈嚟愈似「搬字9」咁低喱浮囉
娛樂圈係咁架喇,聖堂之內都有好多juicy野八卦架啦,正如你都知好多神父點點點咁,講啲唔講啲,引人遐想。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
咁睇用乜籮汁嚟睇囉,

IF AND ONLY IF?
beebeechan 發表於 2021/11/26 10:11

我從來無講過所有神父都係孌童癖既。
我從來無講過所有神父都係孌童癖既。
抽刀斷水 發表於 2021/11/26 10:46

咁點解所有神父你都話要閹??
高級模式 | 發新話題
換一個