返回列表 回覆 發帖

[原創作品] 閹割神父的可行方案

既然信耶穌想去「天國」,就要聽妖書話,凡是信妖書嘅都要閹割!
發覺極可能是俄利根對頭人泡製出來抺黑的
beebeechan 發表於 2021/11/13 11:33

BB仔,撒泡尿照下自己啦,你就造個「科普特語專家」,又搞個「路人甲」讚自己,謊言你就經常造嘞。
你的白痴指數勁升五點, 10係全白痴哩
beebeechan 發表於 2021/11/13 22:41

BB仔,你爺爺就曾點醒過你無數次,求移鼠俾你做皇帝,為乜咁戇鳩當孩子王呀?咁好籌你都唔識執,你話你白癡指數係唔係101呀?
各位請表表態
抽刀斷水 發表於 2021/11/14 02:22

信妖教者都要閹!
禁私慾偏情, 不沉迷肉體上的快感是每個願跟隨耶穌的人都奉行的。
beebeechan 發表於 2021/11/14 02:57

移鼠至少都有個「楊蓮亭」,還有幾個「特寵」,禁慾?唔好搞笑嘞。
插喉殺神父, 都說成是正義事,
beebeechan 發表於 2021/11/15 02:44

惡魔「神父」死有餘辜,只有你呢種自願當孌童嘅才會話「神父」好嘢。
移鼠就有L,但妖書就冇話牠有用過。
移鼠屌自己老母,還有妖徒讚牠為「創造宇宙萬物嘅天主」呢。
智利全国有九座天主教堂遭到燃烧弹攻击;方济各本人在一座公园参加弥撒时被抗议者扔的报纸打中头
leefeng 發表於 2021/11/17 07:34

這邪教早就應該被逐出人類社會!
    代理人都被打,竇口被燒,呢個「天主」認真無能咯!
神父是與耶穌結婚
beebeechan 發表於 2021/11/19 00:19

移鼠已經有「楊蓮亭」同幾個「特寵」,加埋數唔掂嘅「神父」爆肛,佢屁眼咪摸極都唔好?
你就是舊約中過完紅海就唔記得上主的以色列人。
人辦
beebeechan 發表於 2021/11/19 00:23

你重記唔記得「三十三億」妖徒?「科普特語專家」?「路人甲」呢?
人是天主受造物中最尊貴的、非一般走獸。
beebeechan 發表於 2021/11/19 01:45

「天主」就任意打殺人類,移鼠又話要人叫牠做「主」、「王」,你妖教根本就將人視為禽畜,尊貴?得把口講囉。
你唔明白保祿講耶穌肢體的意思...
beebeechan 發表於 2021/11/19 10:02

「那沒有看到就信的人,是蒙福的。」《約翰》20:29
     講乜呀,教會叫你「奉獻」,你就當埋條底褲將錢俾曬教會。「神父」叫你脫下褲子,你就趷起屎窟!
所以, 即使你口中說教宗, 神父只是普通人
骨子裡, 你心中, 他們都不普通…
由你口邊溜出的話, 又打了你一個大巴掌了
beebeechan 發表於 2021/11/24 23:06

乜「神父」、妖酋唔係「天主」嘅代理人咩?
    「天主」嘅代理人都好肏兒童屁眼,那麼,「天主」也好囉!
你有甚麼資格來定一些人有罪, 無罪!
beebeechan 發表於 2021/11/24 23:19

移鼠就話牠有定罪權,連牠啲靚都可以話人有罪就有罪!
    BB仔,魔幻紀你兩個都可以話抽兄有罪吖。
咁有無以身作則既神父?
beebeechan 發表於 2021/11/24 23:55

唔單只「神父」,連妖酋約翰十二世、本篤九世、卜尼法斯九世、約翰二十三世、亞力山大六世、朱理斯二世、保羅三世都是「以身作則」。
呢樣先係真正既互聯網病毒
beebeechan 發表於 2021/11/25 00:10

「那沒有看到就信的人,是蒙福的。」《約翰》20:29
唔知點解啲人一去到反基,
就顯得笨拙哂
beebeechan 發表於 2021/11/26 11:11

字都未識,一信基,就變成笨七!
你,陈自阉{做神经病辅《陈日君》},朱牧师,朱牧民,chauck
上流寄生族 發表於 2023/8/30 02:01

陳日君,在網絡上,有語言曰「日」,即粵語的「屌」。「君」,即「主」。陳日君屌牠主子,大逆不道,想唔落地獄都難。
高級模式 | 發新話題
換一個