返回列表 回覆 發帖

全球2022新年快樂!

全球2022新年快樂!

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
2022年, 新年願望

願醫學更倡明, 好讓我的智慧細胞能拿出百份之一, 移殖到 F9 腦內, 以替代他 ...
beebeechan 發表於 2022/1/1 23:41

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
你識唔識乜係相對論,
即係我叫上帝打條瘋狗一鑊金既, 上帝無依我旨意做, 咁對我來看, 上帝便不是全能。
...
beebeechan 發表於 2022/1/2 23:21

你個上帝/基督教更喜歡有不信的無神論者信佢。
所以我啱啱單聲比你個上帝打條丟佢面既beebeechan妖孽十鑊金既,
邊一日你上載你被你個上帝打咗十鑊金既自拍照片上來做證明,我就立即信佢!
四圍放火,打人十鑊甘。。。。。。 
所以話, 你同班黑曱甴有咩分別呢?
都是那一樣的邪惡,無腦, 蠢 ...
beebeechan 發表於 2022/1/3 02:12

我反黑暴,反四圍放火,反打人(除了鼓吹暴力的基督教徒,我用筆打,不會用暴力),
反基救迷途者於水火,讓他們不要再助耶為虐害己害人,係好事黎,何邪惡之有呢?

邪惡,無腦, 蠢鈍, 被人牽著走的思想奴隷不正是你們基督教徒嗎?天天主呀主,一副奴才相!

為了基督教的私利,不惜煽動教徒去打燒老人家,
國安法拉的黑暴全部都是基督教徒,基督教想卸責?扮無辜?難咯!

.
可惜你唔反縱火燒教堂(仲拍埋手叫好快樂), 仲夢想打人十鑊
beebeechan 發表於 2022/1/3 05:30

教堂係黑暴和妖孽巢穴,支持燒教堂平息民憤!連個天都睇唔過眼呢d假神騙世,燒 L馬利亞同耶穌的老巢!

高級模式 | 發新話題
換一個