返回列表 回覆 發帖

耶稣復活騙局

唔係咁樣check高潮咖,儍佬
沙文 發表於 2022/5/4 23:27

咁咪老鴇埋年....算鳩數咪得囉
個百夫長梗係趕收工去搵老鴇,隻臘鴨掛到咁L高,佢又費L事放低check下脈象,搵個鏡仔放響鼻哥下面睇下有冇fog,就咁report話死L咗。
Don't know where God is but the Devil is in the details
個百夫長梗係趕收工去搵老鴇,隻臘鴨掛到咁L高,佢又費L事放低check下脈象,搵個鏡仔放響鼻哥下面睇下有冇f ...
沙文 發表於 2022/5/5 04:23

唔知係俄烏戰中, 俄兵砰..砰..砰....辣低咗烏兵後, 會唔會逐個搵個鏡仔放響鼻哥下面睇下有冇fog.......
Don't know where God is but the Devil is in the details
就係因為軍佬會睇漏眼, 詐死都唔怕橋舊:
沙文 發表於 2022/5/7 06:30

究竟係你英文屎或係閱讀理解唔掂?
條友唔係扮死逃過大難,根本係俾兩個仲有善心既德兵解落嚟,又無打瓜佢,只係做咗幾日戰俘

(咁鬼大意,你洞房嗰晚都唔知有無入錯窿)
He is now more helpless than ever, a mere puppet at the mercy of enemy fire, forced to play dead, his eyes half opened, praying…
If Russell's account is true - and everything indicates it is - the hero of Metropolis could not have ignored their presence, even when he was playing dead, eyes half closed. At the worst, he was surely informed afterwards or after the war, thru discussions with his comrades.
人地一世好運, 你吹咩
唔吹唔吹,主穌仲好運啦
唔吹唔吹,主穌仲好運啦
沙文 發表於 2022/5/10 00:14

有時幾有運架, 例如:
4.8    若望福音 10:31-42
那時候,猶太人又拿起石頭來,要砸死耶穌。耶穌向他們說:「我賴我父給你們顯示了許多善事,為了那一件,你們要砸死我呢?」猶太人回答說:「為了善事,我們不會砸死你,而是為了褻瀆的話,因為你是人,卻把你自己當作天主。」耶穌卻向他們說:「在你們的法律上不是記載著:『我說過:你們是神』麼?如果,那些蒙受天主話的,天主尚且稱他們為神─而經書是不能廢棄的─那麼,父所祝聖並派遣到世界上來的,因為說過:我是天主子,你們就說:你說褻瀆的話麼?假使我不作我父的工作,你們就不必信我,但若是我作了,你們縱然不肯信我,至少要信這些工作,如此你們必定認出父在我內,我在父內。」他們又企圖捉拿他,他卻從他們手中走脫了。
主耶穌確好運。若是詐死恐怕冇咁似,但係佢釘釘下適時休克,咁百夫長唔詳細檢查,係咁意望下又真係會以為佢香咗。所以就大難不死。
若果詐死,百夫長只要jit下佢格勒底,主耶穌忍唔到笑就穿煲。唯有佢夠好彩,適時休克,咁就jit都唔笑,瞞天過海。本來,佢休克而繼續掛臘鴨,都難逃一死,但又撞著安息日,若瑟及時救到佢

50有一個人名叫若瑟,是一個議員,又是一個善良公正的人。
51他原是猶太阿黎瑪特雅城人,一向期待天主的國;他沒有贊同其他人的計謀和作為。
52他去見比拉多,要求耶穌的遺體。
若瑟及時救到佢
沙文 發表於 2022/5/10 21:40

休克要點樣搶救?
你講到易如反掌, 手到拿來, 亞福亞水亞乜議員都會咁

你吩咐定蘿莎蓮當你休克時都未使打「拉溫溫」哩...搵隔嚟屋個「也是我夫」就掂架哩
有醫學界功能界別議員. 您點知若瑟唔係呢?

主前3世紀,貴國已能治休克
https://www.sohu.com/a/428631868_120339167

可見主耶穌3日翻生,3日係參考過案例定出來的,絕非如您以為只係好多咁解。

有醫學界功能界別議員. 您點知若瑟唔係呢?

主前3世紀,貴國已能治休克

可見主耶穌3日翻生,3日係參 ...
沙文 發表於 2022/5/10 22:34

咁又真係無若瑟喎, 連參選人都無

咁“*當選  林哲玄* ”係乜L嘢意思?

佢話「門戶關著」,即係話耶穌由窗口擒入屋。
如果佢係神仙死過翻生,天主係完美無瑕,咁應該係100% recovery唔會剩低尐手尾咁騎呢,但係,佢竟然外傷都未埋口,可見其實幾日養傷未番曬又要趕住出來應酬,對傳道係好keen嘅
還有一點要留意。
耶穌叫多默睇手、小奄。冇叫佢腳。
"把你的指頭伸到這裏來,看看我的手罷!並伸過你的手來,探入我的肋膀"

可知佢釘10架釘手唔釘腳。
嗰尐天主教十架icons、五個傷口stigmata, 冚扮冷係搵笨7

還有一點要留意。
耶穌叫多默睇手、小奄。冇叫佢腳。
"把你的指頭伸到這裏來,看看我的手罷!並伸過你的手 ...
沙文 發表於 2022/5/12 08:29

係咪蘿莎蓮要俾埋佢個子宮你睇先確定到係100%真女人?
您思維又唔合邏汁嘞。有尐女人係冇子宮喎
https://www.pennmedicine.org/for ... auser-mrkh-syndrome
您思維又唔合邏汁嘞。有尐女人係冇子宮喎
沙文 發表於 2022/5/12 08:42

少咗個parts, 咪唔係100% 真女人囉。。。
無錯喎!

即係你架tesla 五個電池模板少咗一個, 都仲行得, 仲可以叫係車, 只係無咁好力唶
高級模式 | 發新話題
換一個