返回列表 回覆 發帖

靠宗教信仰能改善生活嗎?

睜大你們基督教徒雙死人淫蟲眼,
案件列表內:所有貪官污吏要被判刑,判坐牢或判死刑!

你們基督教班賤種淫牧棍皮條修女點解冇死刑嘅?
究竟是你們基督教腐敗?還是共產黨腐敗?答!

leefeng 發表於 2022/5/2 10:07

呢啲就係西方社會同中國共慘黨統治下社會既分別.

共慘黨帶被告上法庭只係做騷, 一定罪成既 (先定罪, 後上庭)
在西方, 無足夠証據既指控, 就連法庭都唔使上。(你以為法庭就靠你貼既幾幅爛相就判刑喇咩..白痴!)

所以, 自由人同奴隷既待遇, 怎可以比較
照你咁講, 我係離教者之家主人囉
我在線時間, 發帖量都多過你.........是家魁 ...
beebeechan 發表於 2022/5/2 20:58

好呀~歡迎你。
呢啲就係西方社會同中國共慘黨統治下社會既分別.

共慘黨帶被告上法庭只係做騷, 一定罪成既 (先定罪, 後上庭)
在西方, 無足夠証據既指控, 就連法庭都唔使上。(你以為法庭就靠你貼既幾幅爛相就判刑喇咩..白痴!)

所以, 自由人同奴隷既待遇, 怎可以比較
beebeechan 發表於 2022/5/2 21:13

自由人?
自由死99.2萬自由人?自由人國束手無策?
巧立名目,自由炸死無數中東人民婦嬬老幼,然後自誇有人道?
自由性侵,虐待小孩,殺戮小孩然後自誇是宗教來救世?
無足夠証據既指控?
難怪一隻二隻淫獸牧師修女教徒仍然逍遙法外!

淫獸牧師修女教徒仍然在此傳銷淫教繼續害人?!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
自由人?
自由死99.2萬自由人?自由人國束手無策?

leefeng 發表於 2022/5/3 00:21

99萬係唔少人, 不過, 都不及毛主席一個三反五鬥, 帶領中國人民大躍進....再多幾個疫情, 去到第十波...都追不上
beebeechan 發表於 2022/5/2 06:10
屌你基督老閪,帮基督教扯皮条讲好话。
唔知貪官呃錢衰d,或淫牧強姦教徒d仔女,殺小孩,送小孩去賣淫揾錢衰d呢?答!

德国曝惊天丑闻!修女把上千孩子“出租”给恋童癖https://www.tiaotiaowen.com/articles/2ebsow
作为孤儿,能够在修道院长大,或许比流落街头要幸运得多。
但那些不幸被安排至施派尔修道院的孤儿,却面临着更加恐怖的命运。
在表面上,那些慈眉善目的修女,照顾他们的衣食起居,将他们抚养成人。
但在光芒照射不到的地方,这些修女摇身一变,化身成为了皮条客与将这些由她们发誓过好好照顾的孩子,送到了嫖客的床上。
...
谢谢谢谢谢谢兄leefeng 發表於 2022/5/2 09:49
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国

99萬係唔少人, 不過, 都不及毛主席一個三反五鬥, 帶領中國人民大躍進....再多幾個疫情, 去到第十波...都 ...
beebeechan 發表於 2022/5/3 02:49
基督教,果然揽炒专家,专门

挑起仇恨
制造问题【转移视线】。
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
帶被告上法庭只係做騷, 一定罪成既 (先定罪, 後 ...
beebeechan 發表於 2022/5/2 21:13
你讲耿基督教个基督宗教法庭?我晓教你。

精神自由的殘殺者——宗教裁判所
你讲耿基督教个基督宗教法庭?我晓教你。

精神自由的殘殺者——宗教裁判所
上流寄生族 發表於 2022/5/3 03:32

叫宗教裁判所或叫批鬥大會....都係名一個而已

真係只管罵別人老婆出牆紅杏, 不知自己女兒也曾媛交
不要將一小撮的經歷套在大部份的身上。
我多年的天主教徒, 從來没有人過問過我年中奉獻了多少, 夠不夠 ...
beebeechan 發表於 2022/4/30 08:26

感謝主!您真係好L彩。
千真萬確,我聽過有人捐少個崩就即時Pk死。

1有一個人,名叫阿納尼雅,同他的妻子撒斐辣賣了一塊田地。
2他扣留了一部分價錢,妻子也表同意,就帶了一部份去放在宗徒腳前。
3伯多祿說道:「阿納尼雅!為甚麼撒殫充滿了你的心,使你欺騙聖神,扣留了田地的價錢呢?
4田地留下不賣,不是還是你的嗎?既賣了,價錢不是還屬於你權下嗎?為甚麼你心中打算了這事?你不是欺騙人,而是欺騙天主!」
5阿納尼雅一聽這話,就跌倒斷了氣。凡聽見的人,都十分害怕。
6年輕人就起來,把他裹起,抬去埋葬了。
7大約隔了三個時辰,他的妻子進來了,還不知所發生的事。
8伯多祿問她說:「你告訴我:你們賣田地的價錢就是這麼多嗎?」她說:「是,就是這麼多。」
9伯多祿便說:「你們為甚麼共謀試探主的神呢﹖看,埋葬你丈夫者的腳已到門口,他們也要把你抬去。」
10她立刻跌倒在他腳前,也斷了氣。年輕人進來,見她死了,就抬去埋葬在她丈夫旁邊。
11全教會和一切聽見這些事的人,都十分害怕。
感謝主!您真係好L彩。

1有一個人,名叫阿納尼雅,同他的妻子 ...
沙文 發表於 2022/5/4 20:37

你又唔識經, 亂睇經就講經
阿納尼雅唔係少捐一個崩, 係只捐一個崩就作大, 話係冚家產咁捐咗, 扮偉大, 裝無私
回覆 50# beebeechan

2他扣留了一部分價錢,妻子也表同意,就帶了一部份去放在宗徒腳前。

我冇睇錯,您果然係高人。連佢嘅property P/S certified true copy, tax deductible donation receipt 您都有
一對數之下就計到真相
回覆  beebeechan

我冇睇錯,您果然 ...
沙文 發表於 2022/5/4 21:19

你賣咗間「候屎」時價1.5M, 你報稅話只賣咗50萬, 嗱, 係咁多勒....你估稅局白痴咩

唔需要太高既人都會睇到哩
所以我肯定您收埋佢交收文件,唔係您點噏得出咁實價呀
Don't know where God is but the Devil is in the details
所以我肯定您收埋佢交收文件,唔係您點噏得出咁實價呀
沙文 發表於 2022/5/4 22:08

你睇唔到因為你一啲都唔高, 很矮
高矮好飄忽嘅

如此,田野間的一切樹木都承認我是上主,都知道我曾使高大的樹矮小,使矮小的樹高大,使綠樹枯萎,使枯木發綠;我上主言出必行。
Don't know where God is but the Devil is in the details
高矮好飄忽嘅

如此,田野間的一切樹木都承認我是上主,都知道我曾使高大的樹矮小,使矮小的樹高大,使綠樹 ...
沙文 發表於 2022/5/5 00:00

又來經錯亂哩...

經文唔係話樹會時大時小, 時高時矮......變魔法, zoom lens 咩!
係講有會變咗無, 無既會變富足
有會變咗無, 無既會變富足
都駛經講?又唔講埋阿媽係女人

十幾張s&p就掂啦,您輸埋條底褲都得
十幾張s&p就掂啦,您輸埋條底褲都得 ...
沙文 發表於 2022/5/5 00:12

你又係對焦有問題

唔係用乜方法令你有, 令你冇...
係可以令你掂過碌蔗時, 又可一舖玩完

黐埋膠線都得
感謝主!您真係好L彩。

1有一個人,名叫阿納尼雅,同他的妻子 ...
沙文 發表於 2022/5/4 20:37

呢一段係繼承第4章既

在他們中,沒有一個貧乏的人,因為凡有田地和房屋的,賣了以後,把賣得的價錢帶來,
35放在宗徒們腳前,照每人所需要的分配。
36有位若瑟,宗徒稱之為巴爾納伯,解說「安慰之子」,是肋未人,生於塞浦路斯島,
37他有田地,賣了以後,也把銀錢帶來,放在宗徒腳前。

阿納尼雅見人威, 又想威, 但又唔舍得買頭盔
所以我話您好彩,冇講錯喎。
您幾時有田地和房屋的,賣了以後,把賣得的價錢帶來,
35放在宗徒們腳前,照每人所需要的分配。????

您咁都唔L駛死,仲唔係天冇眼?
高級模式 | 發新話題
換一個